Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Proszę o szansę na Życie!!! dla tych kociaków
Dostałam zgodę na publikację zdjęć. Kobieta jest tak chora, że nie może nawet chwili ustać na nogach.Alkohol zrobił swoje.Nie jestem w stanie jezdzić tam codzień karmić i dogladac 3 maluchów, karmić kotki i dodatkowo dwóch psów. Proszę.-
-
-
-
Edit. usunęłam prywatne zdjęcie Opiekunki.
iza71koty pisze:Kochani zbieramy na cito na wyprawkę dla 3 malców od opiekunki u której nie mogą absolutnie zostać. To ich szansa na normalne życie. Bardzo Proszę Was o wplaty. Od tego zależy ich LOS. Wszyscy którzy mogą POMÓC są proszeni o skontaktowanie sie z AlfaLS na pw celem uzyskania numeru konta do wpłat. Bardzo proszę w imieniu kociaczków.
iza71koty pisze:Kochani w piątek dotarła karma odWillow_
![]()
![]()
Przetestowałam ją na kotkach i stwierdziłam, że jednak za pieniążki na drugi worek kupimy z Anią dwa worki Kitekata.
Ania pokryje róznice.
Kupiona karma choć ma ciekawy zapach i wyglad, dość sporą wilgotność ,niestety nie jest wyjadana przez kotki do końca. Zbyt dużo jej zostaje.
![]()
![]()
![]()
julka75 pisze:Miaudobry! Podczytuję troszeczkę wątek...
Co do karmy - moje koty dostawały Smillę przez cały okres dzieciństwa. Zakupiliśmy ją bo kotka nasza dostała jakąś alergię po innym żarełku, pojawiła się krew w kupkach, ale niewielkie jej ilości. Po Smilli jej przeszło. Chętnie jadły a i cena przystępna. Ja mogę tę karme polecić.
szaky pisze:Dopiero koło 9-10-tego będę w stanie coś przesłaćBoli tylko, że tu każdy dzień jest na wagę życia maluszków..
meggi 2 pisze:iza71koty pisze:Kochani w piątek dotarła karma odWillow_
![]()
![]()
Przetestowałam ją na kotkach i stwierdziłam, że jednak za pieniążki na drugi worek kupimy z Anią dwa worki Kitekata.
Ania pokryje róznice.
Kupiona karma choć ma ciekawy zapach i wyglad, dość sporą wilgotność ,niestety nie jest wyjadana przez kotki do końca. Zbyt dużo jej zostaje.
![]()
![]()
![]()
Iza, jak rozumiem to piszesz o tej karmie BRIT, zesmuciłas mnie taką opinia
to ciekawe czy nasze warszawskie cmentarniaki będą chciały jesc.
Powiem pani Wiesi , zeby napoczeła worek.
Trzymam kciuki za maleństwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 90 gości