Julka - KsiĄżniczka na włościach:-).

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 05, 2011 22:07 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Wieści?

Julisława w nowym Domu:-) Mam już nawet zdjecie. Ociera się o meble, przemieszcza wPaństwa obecności a nawet nadstawia do głaskania. Je i pije - na razie nie siusia. Ale dajmy dziewczynie szanse - upały są.

Dostałam zdjęcia psipsiółek Julki - bossskie :-). I namawiam Państwa na zachowanie stanu równowagi 2 + 2 - no bo kto to widział, żeby koty były w mniejszosci.
Ja mam swoje dwa psy i 3 koty.......było 3 na 3, ale od śmierci Tygrysia ( mój ukochany pies ) nie umiem tego stanu zmienić.......

Poza tym - se kurcze blaszka przywiozła stuknięta Neigh do domu 2 kociaki, tak? Krówkowatego chłoptasia i biało - rudą dziewczynkę. Wiek ok. 7 tygodni. Pchły, świerzb, robale, wzdęte brzuchy i biały w kolorze szarym........

Powinnam się leczyć?
Ostatnio edytowano Nie cze 05, 2011 22:09 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie cze 05, 2011 22:10 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Masz rację SzK ( chcesz zdjęcia Julki?) - ale biorąc pod uwagę, ze kociaków było na bank 3 ( bo szczątki 3 odnaleziono.....) to się długo nie namyślałam

Założę Bachorom wątek....

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie cze 05, 2011 22:13 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Neigh pisze:Masz rację SzK ( chcesz zdjęcia Julki?) - ale biorąc pod uwagę, ze kociaków było na bank 3 ( bo szczątki 3 odnaleziono.....) to się długo nie namyślałam

ja chcę!
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Nie cze 05, 2011 22:28 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

ezzme pisze:
Neigh pisze:Masz rację SzK ( chcesz zdjęcia Julki?) - ale biorąc pod uwagę, ze kociaków było na bank 3 ( bo szczątki 3 odnaleziono.....) to się długo nie namyślałam

ja chcę!

Widzisz ja nie wstawiam - taka fobia nhihih. Nie chcę się tego nauczyć , co mi Szalony Kot przy kazdej okazji wypomina i ma rację.
Ale ja jestem stara kobieta - to mam prawo. Ot co;-)

Obrazek

Neigh

Post » Nie cze 05, 2011 22:29 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Ślij ślij ciotka, jeszcze pytasz 8)

A maluchom się nie dziwię. Ostatnio też nie mogę przestać myśleć o potrzebujących maluchach...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie cze 05, 2011 22:33 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Właśnie im zapodałam parafinę.......i oridermyl. Zamordowały myszkę pluszową i poszły lulu. Grzeczne dzieci.

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 06, 2011 7:38 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 06, 2011 8:31 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Neigh pisze:Wieści?

Julisława w nowym Domu:-) Mam już nawet zdjecie. Ociera się o meble, przemieszcza wPaństwa obecności a nawet nadstawia do głaskania. Je i pije - na razie nie siusia.

No prosze, jak dziewczynka sie szybko osmielila. :D
Czulam, ze tak bedzie, bo nie byla spanikowana, co najwyzej niesmiala. Po otwarciu transporterka spokojnie wyszla i nie zwiala gdzies w poplochu, tylko przeszla do kociej budki czekajacej na nia na lozku. Potem opuscilismy jej pokoj, zeby sie spokojnie rozgoscila, a gdy po godzinie zajrzelismy, co slychac, okazalo sie, ze kotek zniknal. :mrgreen: Sytuacja wygladala raczej na zabawna niz grozna, ale podjelismy zabawe w chowanego, szukajac kotka pod lozkiem, na szafach, za szafami... Gdy juz pozostawalo tylko sprawdzic to co nieprawdopodobne, np. szuflady, Pani znalazla kotka ukrytego na polce za ksiazkami. Odnaleziony kotek wcale sie nie wystraszyl, nikt go na sile nie wyciagal, Pani zrobila mu wiecej miejsca odsuwajac ksiazki i wrocilismy do salonu, gdzie wcinajac pyszne kanapki nagadalam sie z Panstwem Julki o kotach i ogrodach (gdybys mogla przekazac Panstwu tego linka, bo namawialam do odwiedzenia Goczałkowic http://www.kapias.pl/ ). W pociagu tez bez przygod i paniki, przychodzila sie pomiziac przez kratke, wiec moglam dac glowe, ze nie bedzie udawac dzika. Panstwo Julki to wspaniali ludzie. Julka sie naczekala, ale wyczekala dom marzen. :ok:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Pon cze 06, 2011 8:40 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Julka między książkami jest świetna, kot i książki to idealne połączenie :1luvu:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon cze 06, 2011 22:12 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

ezzme pisze:Julka między książkami jest świetna, kot i książki to idealne połączenie :1luvu:

Taaaaa...jakby coś to mój mąż jest właścicielem księgarni... :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 07, 2011 7:28 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

kotkins pisze:
ezzme pisze:Julka między książkami jest świetna, kot i książki to idealne połączenie :1luvu:

Taaaaa...jakby coś to mój mąż jest właścicielem księgarni... :D

Ooo coraz fajniej:-).

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 07, 2011 17:33 Re: Julka - Księżniczka na włościach:-).

Nareszcie znalazłam wątek Juleczki :D
Wstyd przyznać, że szłam na wizytę przedadopcyjną nie bardzo wiedząc jak kotka wygląda :oops:

Już też wczoraj miałam dobre wieści z nowego domku - zdziwienie, ze to wcale nie jest dziki kot, że kręci ósemki wokół nóg pani :lol:
Zapowiedziałam, że wproszę się na wizytę poadopcyjną :mrgreen:

A co do persa z działek - Catherine była jednak wczoraj z kobietą na działkach. Obeszły całe działki, ale kota nie było ... Pewnie musi być jednak karmicielka i łapać w porze karmienia, inaczej wątpię, czy się uda - wiem, jak moi działkowcy "działają" :?
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia][następna]