Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 05, 2011 18:51 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Waśnie jak tam maluda?

Dziś się zjarałam na wycieczce w Kowarach i Karpaczu, będę piskać 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie cze 05, 2011 20:37 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Nie bardzo chciał jeść dzisiaj ...w południe był paw ze śniadaniem ... :( ...A wieczorkiem mieliśmy gościa ... :1luvu: Kociaste dostały prezenciki ... Pokerek spitolił ... :? ale chociaż pod koniec wizyty część kociarstwa uratowała honor domu ... :mrgreen: Frania, Zuzia... a na końcu Bubencjusz Wielki, który ofutrzył gościa dokumentnie ....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie cze 05, 2011 21:34 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Wzięłam trochę futra do domu na pamiątkę :mrgreen: Śliczne kociaste. Wszystkie, wszystkie :mrgreen: Szkoda tylko, że Pokerek tak ode mnie uciekał. Widać bał się wstrętnej dużej baby :twisted: :mrgreen:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie cze 05, 2011 23:22 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

maueczarne pisze: dużej baby :twisted: :mrgreen:

No jakiej dużej .... mauej i czarnej .... :mrgreen: Myszka została zawłaszczona przez Miszczunia i "zakopana" na balkonie ...

Pokerek próbował dokonać włamu do tych smakołyków .... na szczęście nieudolnie ... Przed jutrzejszą endoskopią zostawiłam mu tylko miskę z wodą ... A on właśnie natenczas zgłodniał...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon cze 06, 2011 6:30 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
maueczarne pisze: dużej baby :twisted: :mrgreen:

No jakiej dużej .... mauej i czarnej .... :mrgreen: Myszka została zawłaszczona przez Miszczunia i "zakopana" na balkonie ...

Pokerek próbował dokonać włamu do tych smakołyków .... na szczęście nieudolnie ... Przed jutrzejszą endoskopią zostawiłam mu tylko miskę z wodą ... A on właśnie natenczas zgłodniał...

ewidentnie na życie mu idzie :lol: :ok: kochany brzdąc :1luvu: tak trzymaj :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon cze 06, 2011 6:39 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za dzisiejsze badanie

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pon cze 06, 2011 7:20 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Badania dzisiaj nie będzie .... Wypuściłam go na chwilkę, żeby sobie pobiegał... wszystkie miski pochowane.... a Pacjent włamał się do worka z cudzą karmą i poczęstował :evil:.... Jak było do przewidzenia , był to renal (solidny worek zamykany na suwak).... Nie wiem ile wsunął, ale nie zaryzykuję .... A wyszłam tylko do toalety ..... :roll:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon cze 06, 2011 8:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Badania dzisiaj nie będzie .... Wypuściłam go na chwilkę, żeby sobie pobiegał... wszystkie miski pochowane.... a Pacjent włamał się do worka z cudzą karmą i poczęstował :evil:.... Jak było do przewidzenia , był to renal (solidny worek zamykany na suwak).... Nie wiem ile wsunął, ale nie zaryzykuję .... A wyszłam tylko do toalety ..... :roll:

oooo, ale niesforne dziecko :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon cze 06, 2011 8:36 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerek rozrabiaka :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon cze 06, 2011 9:21 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

No to się porobiło
Cwany jest Pokerek
my trzymamy mocno za jego zdrowie Kasiu :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon cze 06, 2011 9:30 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

słowem apetyt Pokerkowi dopisuje tylko nie na swoją karmę :wink:
jak ja to dobrze znam Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon cze 06, 2011 13:28 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Badania dzisiaj nie będzie .... Wypuściłam go na chwilkę, żeby sobie pobiegał... wszystkie miski pochowane.... a Pacjent włamał się do worka z cudzą karmą i poczęstował :evil:.... Jak było do przewidzenia , był to renal (solidny worek zamykany na suwak).... Nie wiem ile wsunął, ale nie zaryzykuję .... A wyszłam tylko do toalety ..... :roll:

Jednym słowem nie możesz wychodzić do toalety :ryk:

Pokerek jak na takiego chorego całkiem żwawy jest. Trzymam mocne kciuki za strachulca :ok:

Cieszę się, że myszka jednak spodobała się, bo towarzystwo zabawek ma, że hoho :mrgreen:

Ale powiem Wam dziewczyny, że Bubulino jest piękny. Taaaaaki duży i piękny. A miziak z niego :1luvu:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon cze 06, 2011 18:34 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

[quote="maueczarne"Ale powiem Wam dziewczyny, że Bubulino jest piękny. Taaaaaki duży i piękny. A miziak z niego :1luvu: [/quote]
A mówiłaś, że Miszczunio też ... tylko "inaczej"... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon cze 06, 2011 18:37 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Endoskopia w czwartek o 9... może to i dobrze ... nie będę Małego męczyć jazdą w takim upale ...No i już wiem ...żadnego biegania rano ... i żadnej toalety ... :mrgreen:

I niech mnie ktoś DOBIJE........nawet nie wiem, ile mam stopni w mieszkaniu .... :roll:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon cze 06, 2011 18:48 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

No to za czwartkowe pozytywne wyniki endoskopii i ogólnie, za powodzenie i dobre wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

U mnie po burzy jest 29 stopni. Przed burzą, nie chcę nawet myśleć, ile było :strach:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]