Wyrzucona jak śmieć psia staruszka PETRA szuka domu. Pionki

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto maja 31, 2011 14:30 Wyrzucona jak śmieć psia staruszka PETRA szuka domu. Pionki

Ta około 11 letnia suczka nie została "odłowiona" z ulicy, jej "pan" przywiązał ją do ogrodzenia i zwyczajnie sobie poszedł. Porzucił zbędny "balast", bo przecież pies jest już wiekowy, jest duży i może już wydatki przewyższają korzyści z jego posiadania. To kolejna ofiara ludzkiej bezduszności, dla której poszukuję pilnie dobrego i pełnego miłości domu. To łagodna dla ludzi olbrzymka, chcąca być w centrum uwagi, podająca łapę na zaczepkę, oby tylko z nią posiedzieć. Jej "pan" zapewne ma już nowego pupila, może młodszego, może mniej kosztownego w utrzymaniu, a może bardziej modnego - kto wie. Wiele z ofiar ludzkiej głupoty i sadyzmu nie udaje się uratować od śmierci pod kołami samochodów, od śmierci z wycieńczenia i głodu bo nie udało się ich odnaleźć przywiązanych w lasach i tu bezsilność nas zabija, ale zróbmy coś dla tych o których losie coś wiemy, które czekają w przytuliskach/schroniskach/domach tymczasowych.

Kontakt: 601-83-96-93, monisg@gazeta.pl

zdjęcie dodam jutro, na razie można je obejrzeć w ogłoszeniu:

http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/odd ... etra,41008
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie cze 05, 2011 20:35 Re: Wyrzucona jak śmieć psia staruszka PETRA szuka domu. Pionki

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie cze 05, 2011 20:37 Re: Wyrzucona jak śmieć psia staruszka PETRA szuka domu. Pionki

jak wygląda sytuacja?
Czy Niunia znalazła nowa dobra duszę?

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Nie cze 05, 2011 20:38 Re: Wyrzucona jak śmieć psia staruszka PETRA szuka domu. Pionki

inga.mm pisze:jak wygląda sytuacja?
Czy Niunia znalazła nowa dobra duszę?

na razie niestety nadal szukamy :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon cze 06, 2011 0:26 Re: Wyrzucona jak śmieć psia staruszka PETRA szuka domu. Pionki

O nie, stary bernardyn...... aaaaaa............
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Pon cze 06, 2011 3:03 Re: Wyrzucona jak śmieć psia staruszka PETRA szuka domu. Pionki

Macie może więcej zdjęć suni?

Wstawiam sunię na stronę adopcyjną bernardynów na FB:
http://www.facebook.com/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744

zuzlikowa

Od: Pon wrz 22, 2008 16:09

Post » Pon cze 06, 2011 10:18 Re: Wyrzucona jak śmieć psia staruszka PETRA szuka domu. Pionki

zuzlikowa pisze:Macie może więcej zdjęć suni?

Wstawiam sunię na stronę adopcyjną bernardynów na FB:
http://www.facebook.com/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744

niestety dostałam tylko to jedno zdjęcie :( dzięki za pomoc! :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto cze 07, 2011 13:38 Re: Wyrzucona jak śmieć psia staruszka PETRA szuka domu. Pionki

żeby nie była taka wielachna (jak na moje mozliwości) to wzięłabym ja na dt lub hotel.
Niestety, do mnie tylko malizny

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42