WAW-Mikunia. Bardzo smutno.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 04, 2011 20:50 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..BAZARKI NA LECZENIE post1

Święte słowa :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie cze 05, 2011 10:54 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..BAZARKI NA LECZENIE post1

Ten koc lezy na podłodze przy moim łóżku - kociaste uwielbiają na nim spać, pewnie to efekt braku dywanów.. :wink: Noteczka ma dylemat - zisiaj rano to spała ze mną, to schodziła na koc do Miki aby ją polizać po łepku - dziewczynki się zżywają ze sobą, niestety.. :roll: najwyżej wyadoptuję w dwupaku :ryk:
No i dzisiaj podczas nakładania jedzonka do miseczek Mika się dwa razy otarła o moje nogi :D :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie cze 05, 2011 17:09 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..BAZARKI NA LECZENIE post1

Adopcja tylko w dwupaku? :roll: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie cze 05, 2011 19:43 Re: WARSZAWA-Mika-adopcja w dwupaku? s.32 BAZARKI post1

One są tak podobne, że jak nie będą się pokazywać jednocześnie to dom nie zobaczyłby nawet, że ma dwa koty :lol:
po_prostu_kaska

Post » Nie cze 05, 2011 22:14 Re: WARSZAWA-Mika-adopcja w dwupaku? s.32 BAZARKI post1

Dzisiaj po raz pierwszy bawiłam się z Miką kolorowymi paseczkami na patyku :piwa: :piwa: :piwa: :D :D :D
więcej jutro, bo padam z nóg...

Marzenia11

Post » Pon cze 06, 2011 12:09 Re: WARSZAWA-Mika-adopcja w dwupaku? s.32 BAZARKI post1

Wczoraj, gdy zasiadłam po zabawach z rezydentkami Mika się patrzyła intensywnie na moje ręce, więc nie mając złudzeń, nadziei ani innych oczekiwań od niechcenia machnęłamkolorowymi paseczkami, a Mika stanęła na łapy, i mocno skoncentrowana rozpoczeła polowanie. w tym czasie drzwi od kuchni były otwarte i bawił się Kubuś swoją piłeczką. Goopi chłopak nie jest więc natentychmiast się zorientował że coś fajengo się dzieje na środku pokoju i stwierdził, ze lepiej się bawić niż bać i przyszedł. W efekcie Mika z prawej, a Kubuś z lewej i każde polowało, gryzło i trzymało mocno jak złapało i było super! No, nie dla rezydentek, ktore w napięciu obserwowały ten zuchwały czyn tymczasów :ryk:

Trudno było zrobić zdjęcie jedną ręką - drugą musiałam machać paseczkami :D

Mika
Obrazek Obrazek

Nadszedł Kubuś (z lewej) i polował na kawałeczek paska wystający spod koca :wink:

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Pon cze 06, 2011 12:11 Re: WARSZAWA-Mika-adopcja w dwupaku? s.32 BAZARKI post1

Super :ok:
A dwupak boski :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon cze 06, 2011 21:01 Re: WARSZAWA-Mika-adopcja w dwupaku? s.32 BAZARKI post1

Dobry wieczór!

Marzenia, jestem cały czas pod wrażeniem przemiany która się dokonuje w Mice pod Twoim wpływem. Super! :piwa: :piwa: :piwa:

Adam
aburacze

Post » Pon cze 06, 2011 21:17 Re: WARSZAWA-Mika-adopcja w dwupaku? s.32 BAZARKI post1

Jestem i kibicuję :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon cze 06, 2011 21:25 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..BAZARKI NA LECZENIE post1

Marzenia11 pisze:Adopcja tylko w dwupaku? :roll: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a która to Mika???
czy Ty chociaż wiesz??? :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon cze 06, 2011 23:30 Re: WARSZAWA-Mika-adopcja w dwupaku? s.32 BAZARKI post1

Adamie - dzięki za ciepłe słowa i obecność w wątku, po_prostu_kaska - także.
Ja sama się dziwię, bo nie przypuszczałam takiego rozwoju sytuacji..oczywiście ciągle marzę o tym, że Mika podejdzie do mnie na głaskanie....

smarti - na zdjęciach to pewnie słabo widać, bo pamiętaj, że ja focę aparatem w telefonie komórkowym - ale jak się w nie dobrze wpatrzysz to Notka (z lewej) jest cała czarna z leciutkim czekoladowym połyskiem, a Mika zdecydowanie czekoladowa w czarne pręgi. Mika ma czekoladowy podszerstek i slodki pysio do całowania :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Na tym ostatnim zdjęciu, gdzie jest Mika (na samym dole) widać ten czekoladowy podszerstek.
A na pierwszym, gdzie Mika jest z lewej strony też widać, ze jest bardziej czekoladowa niż Notka.

Marzenia11

Post » Wto cze 07, 2011 8:46 Re: WARSZAWA-Mika-adopcja w dwupaku? s.32 BAZARKI post1

No ja się po prostu pochlastam... słowo daję....
Co prawda właśnie wstałam z martwych.... i żyję

ale nadal nei mogę wyjść z podziwu, że wszystkim to się koty przyjaźnią przytulają,etc...
A ja żyję na coraz gorszym kocim wulkanie
Buuuuuuuu :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 07, 2011 9:49 Re: WARSZAWA-Mika-adopcja w dwupaku? s.32 BAZARKI post1

ech meksykanka... się przyjaźnią? hłe, hłe, hłe...Mała i Duża i Notka na Kubusia reagują z mordem w oczach i biją się łapami - nie ma mowy o przyjaźni..

A wczoraj przy przedpójściospaniowym rytuale polegającym na jedzeniu smakołykow na i obok łózka oraz zabawie piórkami z Notką i Nutką Mika najpierw podeszła na smakołyki - obok łóżka (tylko że jej nie smakowały chrupki na zęby, ale na szczęście miałam jeszcze jednego kociego kabanosa którego zjadła ochoczo i wypatrywała jeszcze), a potem kręciła się obok łóżka i patrzyła na ganiającą za piórkami Notkę. Zdążyłam sobie pomysleć, ze jak patrzy to może już jutro wskoczy, a ona wskoczyła i leżąc na moich nogach bawiła się piorkami. Tak się zaangażowała w polowanie że aż spadła z łóżka i już więcej nie weszła. :D
Dzisiaj rano, idąc w ślad za Notką, która wskoczyła na głaskanie też wskoczyła do łóżka i położyła się w moich nogach.... ale ciągle boi się wyciągniętej ręki..

Marzenia11

Post » Wto cze 07, 2011 10:02 Re: WARSZAWA-Mika-adopcja w dwupaku? s.32 BAZARKI post1

jestem pod wrażeniem:) czytam na bieżąco i to naprawdę duży postęp! Jeszcze nie będzie chciała schodzić Ci z kolan:-)))
duzy szacun za cierpliwość i konsekwencje :ok:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Wto cze 07, 2011 10:15 Re: WARSZAWA-Mika-adopcja w dwupaku? s.32 BAZARKI post1

Zobaczymy jak będzie... na pewno to 100% kot-pieszczoch, ale jeśli boi się ręki bo ktoś ją skrzywdził to może potrwać bardzo długo odbudowanie jej pieszczochostwa... jeśli w ogóle się uda. Tym bardziej, ze znów zbliża się wielkimi krokami wet i ja już się zaczynam denerwować koniecznoscią jej łapania.. :?
Poza tym myślę, że jednak główną robotę w oswajaniu robi Notka :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: a że ona pieszczoch i jako jedyna ze mną śpi no to cóż... efekt jest.

Marzenia11

[poprzednia][następna]