moje trzy Kotki po prostu koci świat ...... IT'S OVER

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 26, 2011 17:32 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

Tik tak 7 dni do wyniku hist.- pat.

Jutro lub najpóźniej w poniedziałek jadę do weta z Dziunią ..... jak na razie nie mam z czym ale w ostateczności poproszę panią dr o odroczenie wpłaty.....
Wyciek nadal krwisty ... :cry: A ja w środę znikam i chce mieć w miarę spokojna głowę w szpitalu .... Ech dużo zdrowia tracę bo się martwię czy dostały leki i czy wszystko u nich dobrze ......

Nadal nie wiem kto i czy mi się zajmie Dziunią i kociambrami .. :cry:
Mama przyjechała mam nadzieję że ona się nimi zaopiekuje bo na siostrę to liczyć nie mam co ....

Hura udało mi się załatwić wizytę u okulisty na chory fundusz na 8 grudnia .... :ok: :ok:
Jeszcze endokrynolog i neurochirurg do załatwienia i zobaczymy co dalej będzie ....

Dzisiaj przez 1,5 godziny mordowała mnie dentystka - dobrze że ją lubię :1luvu: :1luvu:

Mam do usunięcia 2 ósemki zatrzymane - chirurgia szczękowa się kłania jak znajdę odważnego chirurga ... :mrgreen: :mrgreen:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt maja 27, 2011 13:39 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

Okulista na 8 grudnia??? 8O W NFZowskiej przychodni na Olszy terminy kilkutygodniowe 8O

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pt maja 27, 2011 13:44 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

Pasibrzucha pisze:Okulista na 8 grudnia??? 8O W NFZowskiej przychodni na Olszy terminy kilkutygodniowe 8O

Pasibrzucha ja nie mogę iść do okulisty z łapanki . Byłam u takiego niech go koń kopnie ... :(

Całkiem możliwe że wcześniej się coś zwolni maja mi dać znać jak by coś ...
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pt maja 27, 2011 15:46 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

Tik tak do wyniku 6 dni

31.V kontrolna cystocenteza i posiew moczu. oraz ponowne oznaczenie progesteronu .
Znowu jakieś 200 zł :cry: :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob maja 28, 2011 12:49 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

Etiopku znam bardzo dobrego solidnego odwaznego chirurga naNFZ wyrywal mi piec zebow.
Facet konkretny, robi bardzo delikatnie szybko i az zalowalam ze tokoniec :)
Sie donieg oitak muszewybrac niebawem z jednym zabkiem, chyba ze wczesniej na slasku znajde kogos dobrego.
Chcesz namiary?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob maja 28, 2011 12:58 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

solangelica pisze:Etiopku znam bardzo dobrego solidnego odwaznego chirurga naNFZ wyrywal mi piec zebow.
Facet konkretny, robi bardzo delikatnie szybko i az zalowalam ze tokoniec :)
Sie donieg oitak muszewybrac niebawem z jednym zabkiem, chyba ze wczesniej na slasku znajde kogos dobrego.
Chcesz namiary?

Tak
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob maja 28, 2011 20:47 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

Tik tak 5 dni do wyniku

Taaaaaaaaaaa Daaaaaaaaaam

Tequila ma 4 lata - tak to ta kota która dwa razy umierała

Tequilko wszystkiego naj naj lepszego ..... :ok:

:dance: :dance2: :torte: :birthday:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob maja 28, 2011 20:51 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

Wszystkiego najlepszego i zdrówka Tequilko :birthday: :balony:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob maja 28, 2011 22:47 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

Sto lat Tequilo :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon maja 30, 2011 16:00 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

Tik tak trzy dni do wyniku

Dziunia
Jutro cystocenteza i kontrolny posiew oraz kontrola progesteronu.

Od środy do piątku nie ma mnie ....... :cry: :cry:
Gdyby nie to że leczenie i wizyty co miesiąc w szpitalu to moje być albo nie być to bym zrezygnowała - za dużo mnie to kosztuje ciągłe zastanawianie się czy dostały leki czy nie wymiotują czy Nala i Mufasa nie mają duszności ...
czy Dziunia ok ....

Wczoraj sezon na klimatyzator został rozpoczęty tak grzeje że temperatura w domu dochodziła do 30 stopni.
A chorutkom to nie pomaga .

Jestem zła kobieta :mrgreen:
Nala i Mufasa na czas karmienia lądują w transporterkach - nie ma podjadania nie ze swojej miseczki i zjadania innej karmy niż zalecona ...
Tequila luzem bo ona wsysa każdą ilość a Mufek i Lusia się modlą i medytują ...
IT'S OVER

Etiopia

Post » Wto maja 31, 2011 13:32 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

Dzisiejsza wizyta 320 zł . :cry:
W piątek kolejna - dowiem się o liście badań koniecznych do wykonania ...... Hormonalne więc bardzo drogie.

Chyba pójdę kraść ........

Znikam bo nic mądrego nie jestem w stanie napisać ..... :cry: :cry: :cry:

[/size]
IT'S OVER

Etiopia

Post » Wto maja 31, 2011 20:27 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

Etiopia,

mam pomysł, czy wentylator pomógłby Wam trochę?
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto maja 31, 2011 21:22 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

dolabra pisze:Etiopia,

mam pomysł, czy wentylator pomógłby Wam trochę?

dolabra wentylator i klimatyzator mamy :ok:

Wentylator dostałam na dzień dziecka a klimatyzator dziunia na urodziny w zeszłym roku.

Tak że nie jest najgorzej ..... tylko prąd ale to nic damy radę.

Mają mi wymienić okno to będzie jeszcze lepiej wydajność klimatyzatora się zwiększy- po 6 latach od zgłoszenia.

Całą noc okno jest otwarte o 9 rano zamykam zasłaniam rolety żaluzje uruchamiam klimę i do 14 idzie.

potem znowu okno otwarte

Znikam bo jak zwykle wszystko robię tylko nie pakowanie do szpitala ......
Najważniejsze książki i muzyka żeby jakoś to przetrwać ....
IT'S OVER

Etiopia

Post » Wto maja 31, 2011 21:32 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

To się trzymajcie dzielnie
i wracaj szybko
POWODZENIA
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie cze 05, 2011 21:27 Re: Mufasa kot który ma myszy w kolanie ZBIERAMY NA LECZENIE

Przez pięć dni nie wchodziłam na wątek -najpierw szpital a potem wizyta u weta która mnie ciutkę dobiła :

wyniku histopatologicznego jeszcze nie ma
wyniku posiewu jeszcze nie ma
wyniku szczegółowego osadu moczu jeszcze nie ma

Zalecenie :
endoskopia, dokładne usg jamy brzusznej z uwzględnieniem nadnerczy , szczegółowe badania krwi we Wrocławiu - wszystko pięknie ładnie tylko za co .....
Stanę na rzęsach a jak będzie trzeba to na nich zatańczę kankana a pojedziemy i zrobimy .

Bazarki leżą :cry:

Mufasek Grubasek zaprasza na :

http://allegro.pl/show_item.php?item=1653251086

http://www.facebook.com/event.php?eid=210492245656006

nakarmię dzieciaki dam leki i idę się przytulić do Dziuni która rozłąkę bardzo źle znosi - włączył się lek separacyjny i demoluje dom ......

Mufasek podminowany i nabuzowany raz że bolą go łapy dwa ze nala ma 5 rujkę w tym roku .
IT'S OVER

Etiopia

[poprzednia][następna]