MaryLux pisze:Jeszcze gorzej!
no sama widzisz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sliver_87 pisze:ach jak widze ten smaczny obiadek, a ja na diecie- banan i sucharki i woda z powodu grypska zoładkowo-jelitowegoaaa...
Danusia pisze:bozena640 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rozkoszny widoczek na kuchennym blacie,ale co tam
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rozkoszny widoczek na kuchennym blacie,ale co tam
nie ważne gdzie, ważne jak pięknie się rozłożyła![]()
![]()
![]()
![]()
KaleidoStar pisze:Szkoda, że nie sfociłąm mojego wczorajszego obiadku - świętowałyśmy z mamą nasze święta - Dzień Matki i Dzień DzieckaZrobiłam takie..naleśnikowe kieszonki-kopertki nadziewane mielonym mięskiem wieprzowym (szynką), mięsko zrobione z pomidorowym sosem. Na to koniecznie sos tatarski, a warzywka - sałata z pomidorkami. Na kolację sałatka wiosenna, czyli kapusta pekińska, pomidory, kukurydza, koperek, ogórki kiszone, ziarna złonecznika, resztka sałatki z obiadu..i..miała być wkrojona smażona pierś z kurczaka (coś a la gyros), ale mi się nie chciało już..a zostało to mielone mięso z sosem... WIecie, jak genialnie smakuje w sałatce?
Odkryłam nowe połączenie
KaleidoStar pisze:W sumie wyglądało nie tak fajnie, jak smakowało..bo mi się te naleśniki porozrywały![]()
Ogólnie następnym razem będę je po prostu składać na pół, z farszem w środku. Łatwiej się też będzie kroiło i jadło takie bardziej płaskie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 159 gości