Moderator: Estraven

AnielkaG pisze:Schronisko opuścił, a raczej do niego nie dotarł malutki i milutki Rudasek, przywieziony przez SM. Tym samym Efcia1 dołączyła do klubu miłośników Paluszków.
.

magaaaa pisze:Rolex przede wszystkim potrzebuje DT.
Prosimy!!!
AnielkaG pisze:ja jestem
niestety, nic nie wezmę przez długi czas, mam kwarantannę po pp, tydzień temu umarł mi dorosły kotciągle się jeszcze obawiam że ktoś jeszcze zachoruje, a mam bardzo dużo kotów
ja jedynę co mogę to załatwić Rolexowi operację, zapłać za nią , pewnie dałobyu się go z tydzień przechować w szpitaliku po zabiegu, ale potem kicha
nie dziwcie się że cisza- jest lato - wysyp kociaków i wyrzuconych zwierząt
magaaaa pisze:Ja na szczęscie pp nie mam, uaktywnię się jakoś we wrześniu, teraz jestem zarobiona.
Rolexa też mogę umieścić w lecznicy, ale co później?
On musi iść do domu, choćby tymczasowego...
A o pustce w wątku: piszcie wiecej o kazdym kocie. Ktoś zawsze może to przeczytać i dać DT, na wagę życia...
EDIT: zrobiłam ogłoszenie Garfisiowi. Jestem twardo zdecydowana spławic każdego, kto odpowie...
EDIT: w ciągu paru godzin Garfield ma 44 odsłony... W końcu ktoś sie odezwie, cholera jasna...
MalgosiaZ pisze:Dziś dokładnie w samo południe Rolex opuścił schron.
Na kilka dni trafił do lecznicy ,ale niestety wiadomo, że oczko do usunięcia.
Prosi o wsparcie finansowe na opłacenie leczenia , datki zbierają jak zwykle Jamkasica i Alareipan.
Rolex pozdrawia wszystkich czytających ten wątek i bardzo liczy na ich pomoc![]()
bulba pisze:Ja też postaram się jakoś pomóc![]()
I cały czas myślę o Rolexie...
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

Czyli udało się znaleźć mu domek
AnielkaG pisze:Czyli udało się znaleźć mu domek
tymczasowy na razie, ale biedak bezpieczny
no nie domyślasz się, sister, nie Ty, nie ja, więc kto?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości