Filomen pisze:dawka na kocięta lizyny 250 mg dwa razy dziennie - te tabletki mają chyba po 1000 mg każda, prosiłam Terenie zeby sprawdziła. Jesli 1000 to by było wtedy 1/4 tabletki (proszku) dwa razy dziennie na glowe
napiszę potem ile w końcu ma być, najwazniejsze zeby podawac dwa razy dziennie to podstawa leczenia
Lizyne daje sie po 1 ml 2xdz jesli jest w pascie /tak podaje Dixi/
A jesli w proszku to jest wszystko napisane na opakowaniu ja dalam L-lizyne ta dla kotow stoi na okienku w duzym opakowaniu to jest lepsze niz ta w kapsulkach bo ta jest ludzka.
Dostalam od Mrumrusiow i trzeba by to zuzyc choc termin ma jeszce dlugi i wygodniejsza w podawania bo ta w kaps.to 500 a kotek ma dostawac 250 mg.
Co do dzisiejszego Festynu to bylysmy z moja corka Malgosia i siostra od Cooki ktora dzielnie pomagala pod 2 godz bo tyle trwal festyn, troszke kaski uzbieralysmy bo dzieciaki nie mialy za duzo pieniazkow ze soba, ale zawsze cos, Cooki przeliczy i napisze bo to jest wszystko u niej przyniesie jutro wieczorem.
Duze wrazenie zrobil samochod rajdowy ktorym Malgosia wozila dzieci a one za przejazdzke wrzucaly co puszek co prawda drobne ale dobre i to