J.D. pisze:Tak ogólnie -to jak? odkarmione czy chudziny? a pytałaś Asiu czym pani karmiła ?
Nie musiałam pytać.Tam była psia puszka(z tych dużych ,ekonomicznych) wrzucona do miski była.Mama i tatuś przychodzą na jedzenie do mnie.Tatulek w miarę regularnie ,mama chyba jak już odejdę i babcia nie doje tzn mama mamy dzieciaków.
Maluszki nie są specjalnie chude tak na oko.Dają się głaskać. Przestraszone ,skupione w grupie ale drzemią teraz spokojnie.Może one tak się nas wystraszyły. Kuweta w domu była tylko żwirku nie było.Mam załatwiać sterylkę mamci.Ale z panią należy ostrożnie postępować.Bez pośpiechu.Ale już boi się,że mamusia jest w kolejnej ciąży.
Od Benusia
...no cóż mój synuś rośnie psoci, teraz zaczął rozrabiać w nocy bo w ciągu dnia chyba mu troszkę za gorąco bo przeważnie wyleguje się na terakocie tam gdzie najchłodnie, no i oczywiście w łóżku ...
Na początku maja trochę zaczął kichać, oczywiście... od razu popędziłam do wetka a było to 3 maja, dostał witaminki i po dwóch dniach przeszło,dostał pochwały od doktora że taki ładny, lśniacy i figura super itd.( no ba jak mamusia dba to jak by mogło być inaczej:))))) ).
Wierny towarzysz zabaw z dziewczynkami, a szczególnie upodobał sobie chomiki zuzuz pets, podkrada je dziewczynom, chowa po łóżko i się bawi.
A płaczek z niego okropny jak wieczorem, kiedy dziewczynki usną wychodzę wywiesić pranie do suszarni, a Benuś tak głuśno płacze ze muszę się po niego wrócić i zabrać ze sobą.
Nieszczęśliwy okropnie że siatka na oknie założona, a ptaszki, muszki, motylki za okne i on biedny nie może sobie zapolować.
Ostatnio zaczął sypiać z nami w nocy układa się w nogach albo włazi na poduchę, bo tak do tej pory sypiał w dziewczyn.
A najlepsze jest to jak (córka) jest po kąpieli a Benuś chyba twierdzi że niedokładnie ją umyła i wylizuje jej czyprynkę...