Dorotko,pozwolę sobie podrzucić z rana,bo powoli panikować zaczynam.... .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Witam, mam strasznie dużo ludzkich spraw do załatwienia. Tych zaległych, teraźniejszych i troche na przyszłość. Niestety przystawiło do muru - dlatego jestem rzadko. vip0 - przelałam na Twoje konto wszystkie wpłaty, które do tej pory otrzymałam = 65,00
Zabaweczki zamawiane przez fekete masca, kokocha, dolabra i Malg0s1a kończą się robić. Wysyłka niebawem. Proszę dać znać, jak przyjdą. Wysyłałam poleconym, ale nie priorytetem.
Dziękuję,kochana Dorotko ,Tobie i wszystkim Twoim klientom,w imieniu swoim i Plamka,który z dnia na dzień coraz bardziej zaczyna być sobą . Jak tylko dostanę przelew,zacznę robić rozliczenia.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Niekoniecznie wszystkie koty są zadowolone z zabawek - ale czasem przypadają do gustu TZtom W takim wypadku też warto zamawiać Niektóre koty chetnie się bawią, inne wykazują stosunek olewający, a niektóre to nawet się boją . I nie ma za co dziękować. Skąd wiem, czy jutro, albo za rok ja nie będę zmuszona prosić o pomoc.
Zapraszam wszystkich, którzy jeszcze nie mają biedronki na zakupy
Czy jest szansa na 5 biedronek wyslanych tka ,by doslzy do piatku?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
No to zamawiam piec biedronek Podaj prosze dane do wplaty na konto na pw i ile mam zaplacic-bo zmienilam konto i juz nie mam wgladu we wczesniejsze przelewy.Masz moje dane jeszcze ,czy wyslac ponownie
Z poprzedniej jedna czesto jest noszona w pyszczku przez moja kotke jak chce sie bawic
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.