turkusowa pisze:może być jedna moja
dzięki

EDIT; alez jestem zakręcona

Moderator: Moderatorzy
turkusowa pisze:może być jedna moja
a ja nie dopisałam ";)" i wyszlo poważnieMarzenia11 pisze:turkusowa pisze:może być jedna moja
dziękibo naprawde byłam w kropce..
EDIT; alez jestem zakręcona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
przecież wiadomo, ze jedna z Twoich, bo licytacja kostek _Namida_ już się skończyła..
![]()
![]()
wstyd mi - zwalam na upały
właśnieErin pisze:Marzenia, a ta ładowarka to do jakich komórek? Ten bolec to gruby czy cienki?
turkusowa pisze:właśnieErin pisze:Marzenia, a ta ładowarka to do jakich komórek? Ten bolec to gruby czy cienki?
turkusowa pisze:też nie wiem, ale jak poczyta nas jakiś facet, to na pewno ostatnie posty poprawią mu humor
Selenga pisze:Mam pytanie na temat radiomagnetofonu - czy on się daje podłączyć do prądu czy jest tylko na baterie? Jeśli się daje podłączyć, to ja go poproszę
Marzenia11 pisze:Selenga pisze:Mam pytanie na temat radiomagnetofonu - czy on się daje podłączyć do prądu czy jest tylko na baterie? Jeśli się daje podłączyć, to ja go poproszę
wejście na kabel jest,m ale kabelka nie mogę namierzyć..fant był darowany więc nawet nie wiem czy dostałam z kablem czy też nie.. zobaczę, może mam jakis niezależnie od siebie w domu ktory będzie pasował.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości