TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. puszka już wyadoptowana.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 03, 2011 5:06 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

wzruszyłaś mnie :oops: dziękuję :1luvu:
moja kochana mama mówiła zawsze zobaczymy córciu jak Ty wejdziesz w ten wiek ...moje słowa starzeć się z godnością nijak się mają do tego co chwilami czuje :oops:
wszystko w człowieku się zmienia i póki nie spojrzy w lustro nawet tego nie odczuwa ,w głowie niestety Fiu Bździu :mrgreen:

Na szczęście Lusia lepiej ,tuliła się we mnie całą noc ,właziła pod pachę ,ale już wiem że kryzys mamy za sobą .
Teraz tylko pobranie krwi ,ale na to możemy już spokojnie poczekać ,ta krew musi po prostu być.
Szykowałyśmy się na podanie jej krwi .
Maleńka jeszcze nie ma takiego apetytu ,ale skubie suche co chwile i znów sama recavery zjadła ,odrobinę ale to już sukces.
Ta puszeczka kosztuje 12 zł :strach: a pod nią podłączają się i jej brat i Niebiesko oka no i suni dawałam ,ona nic nie chciała jeść ,polizywała tylko ,myślałam ze to robale a to zap. gardła :oops: :cry:
Ona tez już ma pysio uśmiechnięty i biega ,je ,dostała przeciw bólowy i antybiotyk.
Pisałam o tym wczoraj :oops:

wstałam o 5 rano ,obudziły mnie o 4 ,normalnie stado słoni biegało po mieszkaniu :twisted:
miłego dnia :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt cze 03, 2011 14:01 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

A u mnie leje jak z cebra i pada grad wielkości dużego grochu.Pozdrawiam Pani Dorotko.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt cze 03, 2011 15:21 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

u nas za to żar się leje z nieba
Też pozdrawiam :)

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Pt cze 03, 2011 15:44 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

jak nie popuści ten żar to padnę jak mucha ,duża mucha :twisted: jestem nieprzytomna ,zmęczona ,położyłam się na chwilę ,wstaje blada ,obolała ,rozbita i we własnym sosie :?
muza_51 dziękuję,chałwa pycha :1luvu:

najważniejsze jednak że mała Lusia lepiej ,jeszcze dostaje kroplówki ,ale to już inny kot.

Psinka również .

całą reszta poległa ze mną.

buziaki i lecę do pracy :crying: ty leniu paskudny ..tak do siebię mówię :twisted: 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 03, 2011 16:43 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

Kiedyś udało mi się kupić duży parasol za grosze, który służy kotom jako ochrona przed słońcem. Wygląda to fajnie jak się wylegują na krzesełkach, koniecznie pod parasolem....tylko im drinków brakuje :twisted:

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt cze 03, 2011 17:26 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

Dorota, jak ty jesteś leń to ja nie wiem co mam o sobie powiedzieć, grrrr
dobrze, że mam pracę w domu teraz

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Pt cze 03, 2011 21:39 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

przywlekłam się ,wypuściłam psy na spacerek ,nakarmiłam i chyba polegnę ,nie mam siły ,duchota straszna .
Lusia ciut lepiej .
chałwa pyszna :1luvu:
w domu nie ma nic do picia ,nic do jedzenia ,nie ma nic ..no jest kefir ,zaraz go załatwię . :mrgreen:

miałam jechac na akcję z rozbiórką pseudo ale nie wiem czy dojdzie do skutku ,cisza.. :cry:

dobrzej nocki kochani ,miłego wypoczynku
wypocinku :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 03, 2011 22:38 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

3xwygrzebałam z koperty prezent od ciebie ,świeczuszki, mają cudny zapach ,dziękuję :1luvu:
tak mi się jakoś miło zrobiło :oops: :spin2:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 04, 2011 9:11 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

Witam porannie .
wstałam juz zmęczona ,jędza niebiesko oka nie daje spać ,one wszystkie nie dają ,tętent końskich kopyt o 4 rano :twisted: ale żadna nie pokonuje siatki :evil: larwe znów wyciągnęłam z za siatki :x
zaraz robię jej ogłoszenia na allegro.
zwyczajnie się boję .
Lusia znów troszkę lepiej :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 04, 2011 11:17 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

Dorciu, długo nie zaglądałam a Ty masz takie ślicznoty u siebie :1luvu:
trzymam kciuki za zdrówko podopiecznych :ok:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Sob cze 04, 2011 11:32 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

witaj słonko :D
no cudo jak się patrzy ,a sprytne to to :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 04, 2011 11:46 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

do adopcji jest kotka chyba w typie syjama ,młoda .
Nie mam fot ,prawdopodobnie będę je miała ale nie wiem kiedy .
Kotka została wyrzucona przez właścicieli na klatkę schodową na Pradze.
Osoba która się nią zajęła szuka dla niej domku stałego lub ds.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 04, 2011 12:23 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

Dorciu, brakuje mi słów, żeby wyrazić, jak bardzo Cię podziwiam. Skąd Ty czerpiesz tyle siły, tyle wytrwałości?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob cze 04, 2011 12:38 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

vega013 pisze:Dorciu, brakuje mi słów, żeby wyrazić, jak bardzo Cię podziwiam. Skąd Ty czerpiesz tyle siły, tyle wytrwałości?

No właśnie skąd :? Czekamy na odpowiedź,może poradę :roll:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob cze 04, 2011 14:18 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.NIEBIESKO OKA SZUKA DOMU I ..

Dojechałam ,chociaż ledwo bo ten rower jest tak ciężki że trudno mi pedałować :twisted: wstydzę się bardzo ale mam wrażenie że to namiastka czołgu jest :oops:
zaczynam szukać czegoś innego ,lżejszego ,miejskiego nie górala .
Jak by ktoś miał coś niedrogiego do sprzedania to piszcie ,a ten oddam ,w prezencie :wink:

chwilami nie mam sił ,ale jak ja ich nie będę miała to kto będzie miał :mrgreen:

Sunieczka nadal antybiotyki ,Lusia też ale poprawa widoczna jest gołym okiem :D a to też uskrzydla :kotek:

wchodzę do domu i od razu do giela ,a co tam ,dziecka nie ma egzaminy go dopadły , potem w popłochu będę się ubierała :lol:

duszno mi ,kiepską wentylację mam .
chyba będzie burza.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]