Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:babazgaga, dotarły pieniądze?
babazgaga pisze:jessi74 pisze:babazgaga, dotarły pieniądze?
Dotarły, bardzo dziekujemy, pójdą na weterynarza, bo maluchy są na antybiotyku (w poniedziałek trzecia i mam nadzieję ostatnia wizyta)
Agness78 pisze:
Melduję że maluszki już całkowicie zdrowe![]()
![]()
Od kilku dni kupki się już całkowicie poprawiły i są piękne
![]()
Zostały podwójnie odrobaczone, antybiotyk skończyły i w piątek zostały zaszczepione. Obecnie w ciągu dnia są wypuszczane na kuchnię i przedpokój i grasują wszędzie. W nocy grzecznie śpią w klatce w wiklinowym koszyczku wtulone w siebie
W mojej opinii mogą zacząć poszukiwania DSzatem można je już przenieść z kotów leczonych => do adopcji.
Choć nie zaszkodzi im socjalizacja z ludźmi ( zwłaszcza Tigrze) to myślę że już poradziłyby sobie w fajnym odpowiedzialnym DS
To bardzo mądre kotki, szybko się przestawią na nowy domek
edu pisze:A ja dziś w drodze po ostatniego Olinka (który olewa totalnie moje wysiłki...) odkryłam w podwórku przed okienkiem piwnicznym piękna rodzinkę: mamusia krówka i cztery cudne brzdące ok. 10 tyg., każdy w innym futrze: szary pręgusek, czarnuszek, krówek i cudo białe w czarne i rude plamy. Komu, komu, oddam za darmo!
A tak poważnie: co mnie podkusiło tamtędy przejść
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Kociamama100 i 57 gości