ka_towiczanka pisze:Żmijka pisze:i postanowiłaś za karę pozbawić go męskości?! ;-P
Śliczny. Moim marzeniem był oriental, a mam schroniskową paskudę i dwóch kanalarzy.
No to mierząc moją miarą, masz jeszcze dwa miejsca wolne.....![]()
![]()
hihi to ja też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ka_towiczanka pisze:Żmijka pisze:i postanowiłaś za karę pozbawić go męskości?! ;-P
Śliczny. Moim marzeniem był oriental, a mam schroniskową paskudę i dwóch kanalarzy.
No to mierząc moją miarą, masz jeszcze dwa miejsca wolne.....![]()
![]()
Sheepy pisze:my pływamy, cumujemy w marinach i śpimy na jachcie. głównie węgorzewo-sztynort-giżycko-mikołajki-rydzewo-ryn-czasem pisz.
ka_towiczanka pisze:No to mierząc moją miarą, masz jeszcze dwa miejsca wolne.....![]()
![]()
Sheepy pisze:Sulfuria, moja Zocha PCHA mnie z całych sił na lodówkę, którą zakodowała sobie jako każdorazową wydawkę mięska. Ale najgorsze są poranki. Budzik dzwoni o 6.00, mała chwilka wylegiwania, a tu tygrysie skoki Zochy i darcie się w niebogłosy, że głodna, że trzeba wstawać, że już dłużej nie wytrzyma i że jest bardzo nieszczęśliwa.
Żmijka pisze:Sheepy pisze:my pływamy, cumujemy w marinach i śpimy na jachcie. głównie węgorzewo-sztynort-giżycko-mikołajki-rydzewo-ryn-czasem pisz.
hmm.. rewelka, ale myślałam bardziej o domku do wynajęcia. Głusza, las, jezioro, RYBY, mało ludzi.. dużo też rowerkujemy z Mężulem.
ka_towiczanka pisze:No to mierząc moją miarą, masz jeszcze dwa miejsca wolne.....![]()
![]()
oj, masakra. Ja już zmęczona jestem. Kuwety, miski, ranne skakanie po mnie.. i tak codziennie. A jeszcze dzieci planuję w najbliższym czasie więc pieluchy, karmienie, nocne wstawanie mi dojdzie. Szaleństwo.
Sheepy pisze:Hihi, wiecie jak ja się cieszę, że miałam dzieci w wieku 21 lat
Sulfuria pisze:Żmijka-wybierasz się do p. vetolog?...
Żmijka pisze:Sheepy pisze:Hihi, wiecie jak ja się cieszę, że miałam dzieci w wieku 21 lat
niestety ja byłam rozsądna i teraz żałuję bo coraz mniej mi się chce z dzidziami bawić.
ka_towiczanka pisze:Białas juz po kastracji w domu. łomatko jaka bida! Tłumaczę mu że to dla NASZEGO dobra![]()
Dla mnie zaczyna się b a r d z o r o b o c z y w e e k e n d, wpadnę znów na kawkę w poniedziałek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 453 gości