KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 03, 2011 19:38 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

świetny bazarek Iweto :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt cze 03, 2011 19:49 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

http://www.youtube.com/watch?v=vfL1LihI26I

Qrde cudowny jest ten filmik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ciągle go oglądam, co więcej, molestuje nim moich znajomych :smiech3:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt cze 03, 2011 20:26 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Cookie1706 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=vfL1LihI26I

Qrde cudowny jest ten filmik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ciągle go oglądam, co więcej, molestuje nim moich znajomych :smiech3:

Jadziu i Wiesiu filmik uroczy podobnie jak zdjęcie Belmonda i ocalałej burej koteczki . Pozdrawiam :)

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt cze 03, 2011 21:38 Re: forum

Dorota Wojciechowska pisze:Mialam wlaśnie tel. od pani ktora wziela od nas czarna Inez :( Niestety pomimo uplywu czasu Inez nadal zasikujd dom i teraz dolaczyl stacjonarny. Nadal miedzy kotami chlodna wojna. Pani z zalem ale musi oddac Inez :cry: Nie moze w tygodniu(proponowalam srode rano bo wtedy mam dyzur) wiec Terenia lub Alienor beda sie musialy umowic :?

Dorotko no trudno zdarza się koty czasami wracają z adopcji i nic na to nie poradzimy, Ines ma u nas miejcse i trafi na swój dom :D a może damy radę namówić na innego naszego kociaka - może będzie lepiej zobaczymy :) gdyby coś Ines niech idzie od razu na zdrową kociarnię i prosze Dorotko pamiętaj, żeby Pani zwróciła książeczkę zdrowia Ines.

I całkiem fajna wiadomość jutro na 99% pojedzie do domu Ryśka, ankieta już przeczytana - bardzo pozytywne informacje, Pani Ola miała kotkę która niestety zmarła w wieku 12 lat, niestety mimo starań nei dało się jej uratować, kicia też była wzięta ze schronu i była jeszcze bardziej dzikawa i wycofana niż Rysia, tak że domek dla Rysi będzie super :1luvu:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt cze 03, 2011 21:39 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dziewczyny czy ktoś z rana da jutro podskoczyć do kociarni, nie ma dyżuru - choćby tylko żeby podać jedzonko i otworzyć okna ja będę około 17 więc zrobię całą resztę , plissssssss :oops:

terenia1

Post » Pt cze 03, 2011 21:43 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

asiek_i_boguś pisze:Relacja z dyżuru: Klimek zwymiotował po podaniu leków rano !!! Jest info w chatce. A potem ponoć było z nim ok. Relacja mamy. Z resztą wszystko ok. Do kociarni pojechało 5 saszetek Hilsa dla Klimka i paczka różności papu dla kociaków (może się przyda całość do jakiegoś DT) I moje mama z własna aprowizacją puszkową pojechała :D
Ale myślę, że najważniejsze info to WYMIOTY KLIMKA !!!

Asiu i Bogusiu dziękujemy bardzo za aprowizację dla kociaków:1luvu:
Faktycznie Klimek dziś bardzo ładnie bawił sie na kociarni, już nei jest taki chudy szkieletor nabrał ciałka :D
maluszki szalały wszystkie trzy :D

terenia1

Post » Pt cze 03, 2011 21:44 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

Marlenko dzięki za wpis na dyżur i za zdjęcia zaraz przejrzę i postaram się parę wkleić na watek :D
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 06.06.-12.06.2011
06.06. pon. rano Gosia, Wiesia wie. Teresa
07.06. wt. rano brak wie. brak
08.06. śr. rano Dorotka wie. MaraS.
09.06. czw.rano Asia,Bogusiawie. Teresa
10.06. piat rano Bona44 wie. Cookie
11.06. sob. rano brak wie. Bona
12.06. niedz. Dorotka wie. Cookie

terenia1

Post » Pt cze 03, 2011 21:57 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

terenia1 pisze:Marlenko dzięki za wpis na dyżur i za zdjęcia zaraz przejrzę i postaram się parę wkleić na watek :D

Czekamy w takim razie :roll:

Cookie1706

Post » Pt cze 03, 2011 21:59 Re: forum

terenia1 pisze:tak że domek dla Rysi będzie super :1luvu:

Wspaniałe wieści :mrgreen:
Rysia jest piękna koteczką :kotek: i coraz bardziej oswojoną, dzisiaj się głaskałyśmy :wink:

Cookie1706

Post » Pt cze 03, 2011 23:05 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Gosia, Cooki dzieki :1luvu:

Ja bym jutro rano podskoczyla ale niestety nie dam rady bo przed 10 mam byc na festynie juz materialy mam, gdzie sie podzialy puste puszki, musielismy zrobic z puszek po whiskasie i jedna hermetyczna troche napelniona bo druga pelna.
A jeszcze nie wiem czy nie musze zahaczyć o Almawet bo mala goraczkuje ale nic poza tym, po podaniu tolfiny za 30 minut przechodzi ale tylko na pol dnia wiec cos jest nie tak skad ta goraczka.
Dzis znowu byl ten pan co szuka czarnego kota wiesz Teresa ten co wtedy, Pan mial hurtownie na tym terenie i kota teraz juz nie ma a kot zostal ale on go chce zabrac do domu a mieszka na Nowej Pogorii przyjezdza codziennie z jedzeniem i szuka go.
Ten kocur w tamta niedziele wieczorem sie kolo nas pojawil byl bardzo glodny Dorota dala mu jesc to ten kot z takim okropnym grzybem na lebku.
Wiec tak ja i Cooki z facetem umowilysmy ze jak sie pojawi i da sie zlapac to go do przenoski i dzwonic do faceta nr.tel. jest na tablicy korkowej p.Wojciech i zaraz przyjedzie po niego w ciagu 20 min.
Bardzo mu na tym kocie zalezy chce go leczyc.
Skoro jezdzi i szuka kota i wozi jedzenie to chyba rzeczywiscie go chce.
Kocur jest czarny z biala krawatka i bialymi skarpetkami i okropnym grzybem wiec charakterystyczny wiec prosba do wszystkich aby zwrocic na niego uwage.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt cze 03, 2011 23:15 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

kurczę jadziu nie chcę krakać ale to może być infekcja bakteryjna z tych solidnych, mocno ukrytych. Podobnie było jak Julinka była chora jesienią no i jak ja miałam początki sepsy :( OB?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 03, 2011 23:46 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

jadziaII pisze:Ja bym jutro rano podskoczyla ale niestety nie dam rady bo przed 10 mam byc na festynie.
Kocur jest czarny z biala krawatka i bialymi skarpetkami i okropnym grzybem wiec charakterystyczny wiec prosba do wszystkich aby zwrocic na niego uwage.

Jadziu ok kurcze a chociaż może mógłby ktoś z rana chociaż okna otworzyć :oops: a na kota zwrócę uwagę jak coś :)

terenia1

Post » Sob cze 04, 2011 0:48 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

I muszę jeszcze zacytować moja wypowiedź z 11.04.11r.
terenia1 pisze:No jeszcze dziś trzeba poruszyć jedną sprawę :D KOCIA IMPREZA jak co roku odbędzie się jak zwykle u mnie z przyczy wiadomych impreza o charakterze ogródkowo-grillowym, każdy przynosi to co chce :D no oprócz kotów :mrgreen: Czas najwyższy pomyśleć o terminie bo z organizacją nie będzie problemu :)
Ja jeśli chodzi o termin to proponuję w tym roku 02.07.11r. czyli pierwsza sobota lipca :!: :!: :!: czasu jest sporo więc chyba wszyscy, któryz będą mieli ochotę przybyć zabukują sobie ten terminek :piwa:

TERMIN KOCIEJ IMPREZY ZOSTAŁ USTALONY NA 02.07.11R. CZYLI CAŁKIEM NIEBAWEM
imprezka jak w opisie :D odbędzie się 02.07.11r. termin jest już na 100% ustalony :) robie wstępna liste i proszę o potwiedzenia :D
1. Fiomen i wolontariusz (Ewa i Piotr)
2. jadziaII i kropeczka 13 (Jadzia i Wiesiu)
3. ja
4. Dorotka Wocjechowska
5. Iweta
6. majencja
7. gosiakot
8. wiesiak
9. Asia i Boguusia
10. Cookie
11. MaraS
13. Martyna P.
Całek i Małgosia
14.*Martynka*
15. Bona44
16. Monika felinae
17.mar_tika
18. Beatka
19. Pawełek bubor
Kurde na 100% kogoś pominęłam :oops: ale ... jakoś dam rade :D
Lista jest bardzo wstępna napisana na szybko :oops: cdn.
I

terenia1

Post » Sob cze 04, 2011 7:23 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

No ja na imprezkę się zgłaszałam, to o mnie zapomniałaś :(
Mamuśka się wczoraj załatwiła a potem już nic. Obawiam się, że jej ta lignina nie pasuje, więc raczej dam żwirek ale wystawię kuwetę na łazienkę - małe jeszcze nie wylezie samo. A całe towarzystwo dostało surowego łososia na śniadanie i bardzo chętnie go pożarło :D Niestety nie mogę ani na festyn pomóc ani na kociarnię dzisiaj rano - jestem chwilowo uziemiona...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob cze 04, 2011 7:29 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:Dziewczyny czy ktoś z rana da jutro podskoczyć do kociarni, nie ma dyżuru - choćby tylko żeby podać jedzonko i otworzyć okna ja będę około 17 więc zrobię całą resztę , plissssssss :oops:

Ja podskoczę :) choć nie jestem w temacie bo długo mnie nie było, przywiozę fartuchy, kontenerek. Otworzę okna, dam jedzonko i posprzątam.
Ps. Ja na imprezkę chętna :)
Obrazek

*Martynka*

Od: Wto maja 10, 2011 14:10

[poprzednia][następna]