Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anetaswdn pisze:Długo nie pisałam , ale mam od 8 kwietnia kotkekuweta jest w domu
naszczęście Mama się zgodziła urodziła się ona 24 lutego tego roku poprzedni właściciele dali jej na imię Krysia , ale ja jej dałam Misia lub Maćka . jest Biało -Szara w czarne paski takie ładne . Miała taki okres że przez tydzień mało jadła lub wogle nie jadła teraz mineło jej to . Mam problem jeden strasznie gryzie ręce nie wiem co zrobić żeby przestała gryźć . rzuca się na nie i gryzie nie wiem czy to nie jest spowodowane tym że mój tata tak szybko ręką rzucał po łóżku i gryzła jego ręce i możliwe że to z tego powodu jest . A propos ona boi się wyjść na dwór odrazu na klatke i do domu . Bo to domowy kot była wychowywana w domu i tak raczej zostanie narazie nie zbiera się żeby wyjśc tylko na okno wskakuje jak jest otwarte i sobie siedzi tam grzecznie . Nie wiem czy to dziwne u kotów bo nigdy moje poprzednie koty tak nie robiły . Jak np. śpie lub leże , albo sama ją wezme ssie mi szyje ;p na początku lizała potem ssałą mii rękę tam gdzie się zgina koło żyły teraz szyje jest czasem tak że się oddessać nie może fajnie tak , ale czasem jak się wczuje to pazury wbija . Zazwyczaj jak w nocy z nią śpie to ok . 6-6.30 budzi mnie i ssa mi szyje czasem mam tego dość jak śpie w nocy bo mruczy i nie mogę spać
może któs powie co to za zjawisko . Może czuje cycka
. Ale się rozpisałam troche będzie czytania . pozdrawiam miłośnikow zwierząt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 172 gości