Jejciu kochany Merlinku ilez bym dala aby choc na jedna noc wziasc ciebie do swojego lozeczka ty pysiu sliczny glaski dla ciebie i cmoki w ten kochany pysio
hahaha dobre to alez sie ubawilam mysle ze pan Wiesio nie ma tego Merlinkowi za zle
Merlinku kochany z okazji Swiat Wielkiej Nocy spoznione ale szczere zyczonka Nie mialam netu zeby wczesniej zajrzec,mam nadzieje ze u ciebie wszystko w porzadku i zdrowy jestes
No i wreszcie doczekanie Przyznam że trochę długo to trwało ale nie byłam długo na komputerze. Filmik może nie jest najlepszej jakoci ale jakiś jest jak będę miała lepszy sprzęt To nagram lepszy.
Marzka filmik jest super kochany Merlinek jest tak slodki ze az mialam ochote go wziasc na rece a ta fredka mnie totalnie rozwalila jaki miziak normalnie chyba dlatego ze z kotami przebywa a to male czarne kocie co tak zawziecie atakuje reke to mi moja Czike przypomina ona tez tak ma,nie wazne jaka jakosc wazne ze filmik jest i az milo popatrzec na te kochane futrzaki Dzieki Marzka
Witam Merlinku co u ciebie serducho ty moje kochane? poopke ladnie w pampersach trzymasz? i zdrowy jestes ? Napisz czy znow podlales posciel panu Wiesiowi Buziaki dla ciebie serduszko ty sliczne
Merlinek tym razem odparzył sobie brzuszek i miał ogromną ranę. Już jest dobrze. Ściągnął sobie poszewkę i podkład z poduszki elektrycznej, posiusiał się i leżał tak długo, aż się brzusio odparzył. Na szczęście dzięki maści i trosce Pani Ali jest już z nim dobrze. MIAŁ OGROMNĄ RANĘ NA BRZUSIU
Merlinku ty kicius z tym sciaganiem wszystkiego uwazaj bardzo ,ale sie chlopak uparl na sciaganki ales narobil, dobrze ze juz dobrze,duuzo glaskow i caluskow w ten bidny brzusio przesylamy
Ech, jeden z pierwszych kotów, na które tu natrafiłam, kiedy zaczęłam korzystać z miau. Pamiętam, że poryczałam się ostro, jak przeczytałam jego historię. Chyba nawet jakiś bazarek dla niego zrobiłam. Cieszę się, że udało się go uratować, a trzy lat później Merlin wciąż żyje i ma się dobrze.
aniaposz pisze:BTW zaglądam często, tylko rzadko piszę.
To tak jak ja.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier