A my już mamy pierwsze wyniki. Morfologia cała w normie

Moderator: Moderatorzy
Slonko_Łódź pisze:[*] Ebiś
A my już mamy pierwsze wyniki. Morfologia cała w normieMyślałam, że już będzie czas myślenia o aranespie a tu niespodzianka- RBC, HCT, HGB wzrosły od ostatniego badania. Kreatynina 3,0 (poprzednio 3,07), mocznik 94 (poprzednio 86), fosfor 4,8 (poprzednio 5,9). Nie mam nadal posiewu, sodu i potasu. Ale wszystko wygląda lepiej niż się spodziewałam. Laska mimo upałów stabilna
Slonko_Łódź pisze:[*] Ebiś
A my już mamy pierwsze wyniki. Morfologia cała w normieMyślałam, że już będzie czas myślenia o aranespie a tu niespodzianka- RBC, HCT, HGB wzrosły od ostatniego badania. Kreatynina 3,0 (poprzednio 3,07), mocznik 94 (poprzednio 86), fosfor 4,8 (poprzednio 5,9). Nie mam nadal posiewu, sodu i potasu. Ale wszystko wygląda lepiej niż się spodziewałam. Laska mimo upałów stabilna
PcimOlki pisze:Yenna to symulantka.
Slonko_Łódź pisze:RBC, HCT, HGB wzrosły od ostatniego badania. Kreatynina 3,0 (poprzednio 3,07), mocznik 94 (poprzednio 86), fosfor 4,8 (poprzednio 5,9). Nie mam nadal posiewu, sodu i potasu. Ale wszystko wygląda lepiej niż się spodziewałam. Laska mimo upałów stabilna
malwina pisze:
sibia pisze:Mamy wyniki i my.
Krea z 2 na 2,2 mocznik ze 120 (chyba) na 80.
Reszta w normach, morfologia i te wszystkie sody i potasy ponoc sliczne, po anemii ani sladu.[...]
Teraz bedzie usg, ono wychodzi zawsze gorzej niz wyniki
sibia pisze:Mamy wyniki i my.
Krea z 2 na 2,2 mocznik ze 120 (chyba) na 80.
Reszta w normach, morfologia i te wszystkie sody i potasy ponoc sliczne, po anemii ani sladu.
walczymy teraz z krea, postaram sie jednak pilnowac diety, zwiekszamy tez dawke furosemidu, bo bylo co drugi dzien, bedzie codziennie.Kot przytyl, jak pisalam i czuje sie i zachowuje jak nigdy - bawi sie, zaczepia, wrocila mu elastycznosc stawow, myje sie, czego nie robil przez 2 lata pobytu u mnie.
Teraz bedzie usg, ono wychodzi zawsze gorzej niz wyniki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości