J.D. pisze:No to zabieramy się za Cynamonkaja bardzo lubić ciasteczka z cynamonem
Czarujcie Cynamona czarujcie - szkoda mi Aganez - ona mi zawsze koty na przechowanie brała......teraz sama ma 5 nadliczbowych - czuję się zobowiązana pomóc.....
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
J.D. pisze:No to zabieramy się za Cynamonkaja bardzo lubić ciasteczka z cynamonem
kotkins pisze:No i co z tą adopcją?Zainteresowani są czy się wykruszyli?
Neigh pisze:kotkins pisze:No i co z tą adopcją?Zainteresowani są czy się wykruszyli?
Na to wygląda........Cynamon ma po prostu zwyczajny i pospolity niefart.
ezzme pisze:Neigh pisze:kotkins pisze:No i co z tą adopcją?Zainteresowani są czy się wykruszyli?
Na to wygląda........Cynamon ma po prostu zwyczajny i pospolity niefart.
nie, on po prostu czeka na tego jednego jedynego ludzia
kotkins pisze:Weźmiesz go po Fiodorku?
kotkins pisze:Taaak...sztuka wyboru!
Właśnie mój mąż zobaczył niejakiego Jurusia ,niebieskiego bri u którejś z forumowiczek w DT.
Mam nadzieję,że jednak nie w DT ale w DS:)
I zaczyna mowić o dwóch kotach do adopcji...tyle ,że (nasze dwa plus Fiedka) trzy to u nas "masa krytyczna"!
Fiodor i Juruś??
Moje oczy tego nie widzą.
Jak się wejdzie na to forum to się czlowiekowi wydaje ,że powienien wziąść absolutnie WSZYSTKIE koty do adopcji.
Czy tylko ja mam wyrzuty sumienia czy wszyscy tu?
Muszę chyba pogadać z moją koleżanką psychiatrą...
kotkins pisze:Taaak...sztuka wyboru!
Właśnie mój mąż zobaczył niejakiego Jurusia ,niebieskiego bri u którejś z forumowiczek w DT.
Mam nadzieję,że jednak nie w DT ale w DS:)
I zaczyna mowić o dwóch kotach do adopcji...tyle ,że (nasze dwa plus Fiedka) trzy to u nas "masa krytyczna"!
Fiodor i Juruś??
Moje oczy tego nie widzą.
Jak się wejdzie na to forum to się czlowiekowi wydaje ,że powienien wziąść absolutnie WSZYSTKIE koty do adopcji.
Czy tylko ja mam wyrzuty sumienia czy wszyscy tu?
Muszę chyba pogadać z moją koleżanką psychiatrą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości