Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 02, 2011 19:38 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Ja też.
magdajedral

Post » Czw cze 02, 2011 19:40 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

magdajedral pisze:Ja też.

:?: :evil: :evil:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw cze 02, 2011 23:12 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

:mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt cze 03, 2011 8:56 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Jola czyli ostatecznie nie przyjeżdżasz do mnie jutro?
magdajedral

Post » Pt cze 03, 2011 12:23 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

No ostatecznie nie bardzo :roll: ale wkrótce na pewno :oops:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt cze 03, 2011 13:00 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

To może dołączysz do mnie w stolicy, bo jadę jutro odwiedzić Miziaka...
magdajedral

Post » Pt cze 03, 2011 13:07 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

magdajedral pisze:To może dołączysz do mnie w stolicy, bo jadę jutro odwiedzić Miziaka...

O! O której?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt cze 03, 2011 13:43 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

W granicach godziny 19-20 pewno. Bo do 14 w pracy jestem, potem muszę zaliczyć Janki i kupić sobie sandałki i potem to już prosto do Miziaka. Nie ukrywam, że marzy mi sie po drodze sushi, ale portfel odmawia posłuszeństwa :(
magdajedral

Post » Pt cze 03, 2011 16:01 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

eee tam... powiedz sobie że w sushi są pasożyty :D i od razu Ci się odechce :ryk: :ryk: :ryk:

zresztą to prawda :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt cze 03, 2011 16:32 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Ja wiem, ale i tak nie umiem się nigdy oprzeć :(
magdajedral

Post » Pt cze 03, 2011 22:54 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Madzia, nic z tego :(
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob cze 04, 2011 11:46 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Joluś-przekazałam panu Drowi że jesteś zadowolona z jego opieki-nie masz pojęcia jaki był rozpromieniony...
przekazałam też że chciałabyś aby Twoje kicie na stałe pozostały po jego opieką-powiedział że "jak będzie jeszcze kiedyś taka pysza zupka to z wielką przyjemnością" :D :ryk: :ryk: :ryk:

potem dodał że z tą zupką to on żartował to znaczy że była bardzo pyszna i ciasto też ale on oczywiście się nie domaga karmienia a i bez tego będzie chętnie opiekował się Twoimi kiciami :D

smarti

Post » Sob cze 04, 2011 12:31 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Ja obiecałam że następnym razem będzie wystawniejszy obiad specjalnie dla Pana Weta i będzie. Jest mi bardzo miło że wszystko smakowało i że chłopak się nie struł :oops:
Bardzo lubię gotować, a szczególnie dla gości bo dla siebie to nie zawsze się chce...
Rano nakarmiłam trzodę i wracam dopiero jutro- mam nadzieję że przeżyją :kotek: :kotek:
Burania wygląda dobrze, powarkuje jak coś jej nie pasuje i ogólnie jest cudowna. Pogoda piękna, tylko zerkam czy kiciów nie ma jakiś przypadkiem...
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon cze 06, 2011 21:29 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Hej, a co tu taka cisza?
Czy Wasze koty też są takie padnięte przez te upały, bo moje leżą plackiem najchętniej w zasięgu wiatraka.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto cze 07, 2011 9:50 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Moje w dzień wylegują się najchętniej na płytkach w kuchni. W nocy za to hopelek odbija na maksa. Od tygodnia nie miałam przespanej nocy bo ze 3-4 razy trzeba wstać otworzyć drzwi, wypuścić jednego kota, po 5 minutach drugi też chce wyjść. Po 15 minutack któryś stwierdza, że jednak lepiej mu w sypialni, a po jakimś czasie wraca drugi. Historia powtarza się kilka razy w ciągu nocy aż ok. 4 nad ranem po wypuszczeniu urządzają sobie gonitwy po całej chałupie, mracząc przy tym jakby je ktoś ze skóry obdzierał :)
magdajedral

[poprzednia][następna]