Jezu przepraszam, nie zauważyłam że jest druga strona z odpowiedziami. No nie wiem muszę coś zrobić, bo jak na razie biegunka nie przechodzi, ale u niej widać dużą poprawę, jest weselsza, więcej śpi ale też więcej szaleje. Mleko przygotowuję codziennie 30 ml i 2 miarki tego proszku, daję jej już 4ml bo zawsze troszkę w tej butelce zostanie, nie tak jak ze strzykawką. Przed chwilą wzięłam aparat i porobiłam zdjęcia i nagle się rozładował więc nie będę mogła teraz wgrać, ale do wieczora mojego kiciusia na pewno zobaczycie

pozdrawiam
Edit:
mam też 8-letniego psa i roczną kotkę po sterylizacji, pies wygląda na zauroczonego ale boję się mu ją dać, nie wiadomo jakie ma zamiary

czekam aż mała podrośnie i zacznie biegać, wtedy na pewno będzie dobrze bo miałam już to w zeszłym roku tylko że kota dostałam jak miał 3 miesiące

no i właśnie z moją kotką jest większy problem, gdy zobaczy małą syczy prycha, i ucieka, na wszystkich jest obrażona, jak chcę ją pogłaskać to drapie bo czuje kota. Ale myślę że się przyzwyczai, bo już robi postępy, po prostu ignoruje

edit
Ej jak się dodaje zdjęcie? bo już porobiłam ale nie wiem jak je tu dodać