Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 02, 2011 13:13 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

poczekajmy na kwotę
potem będziemy myśleć
jedno jest pewne: ta kwestia w niczym nie opóźni tego, co ma być :piwa:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw cze 02, 2011 14:39 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Ja już 2 dychy na Izunie wydałem. Mam fakturę. :wink: :mrgreen:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Czw cze 02, 2011 15:30 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

PcimOlki pisze:Ja już 2 dychy na Izunie wydałem. Mam fakturę. :wink: :mrgreen:

dezodorant jej kupiles? :mrgreen:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw cze 02, 2011 15:32 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Mary_Poole pisze:

Nie. Reklamę biznesową robię.

PcimOlki

Post » Czw cze 02, 2011 19:15 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Mary_Poole pisze:

bardziej przydałby się krem liftingujący mózg :mrgreen:
KotkaWodna

Post » Czw cze 02, 2011 19:49 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Kazda elegantka potrzebuje dezodorantu w torebce :mrgreen:

Mary_Poole

Post » Czw cze 02, 2011 20:04 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Mary_Poole pisze:Kazda elegantka potrzebuje dezodorantu w torebce :mrgreen:

Izunia nie elegantka ale też powinna mieć dezodorant w torebce, aby smrodków które zostawia po sobie nie było czuć :!:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw cze 02, 2011 20:10 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Ewa, jej to potrzebny byłby wagon odświeżacza do kibli, dezodorant nie dałby rady...
KotkaWodna

Post » Czw cze 02, 2011 20:33 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

:strach: Ludzie! Co sie dzieje na tym forum !
To sa chwyty ponizej pasa! Bardzo niegrzeczne, nie mające nic wspólnego z problemem!
Czy nie stać Was na merytoryczną dyskusję? Po co te kremy liftingujące i dezodoranty? Co one maja wspólnego z kotami !?
Przemawia przez Was nienawiść i agresja...
Przykre to :(

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Czw cze 02, 2011 20:50 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

A co ta fundacja ma w ogole wspolnego z pomoca kotom?

owszem, nasze komentarze chwilami sa dosc ostre i niegrzeczne, ale prawda jest taka, ze nie ma komu okazywac szacunku.

Mary_Poole

Post » Czw cze 02, 2011 20:51 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

rysiowaasia pisze::strach: Ludzie! Co sie dzieje na tym forum !
To sa chwyty ponizej pasa! Bardzo niegrzeczne, nie mające nic wspólnego z problemem!
Czy nie stać Was na merytoryczną dyskusję? Po co te kremy liftingujące i dezodoranty? Co one maja wspólnego z kotami !?

trudno, taki jest świat. Jedni zarabiają na chorych Kotach, inni to ostro komentują. Taka karma.
KotkaWodna

Post » Czw cze 02, 2011 21:25 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Do nienawiści i agresji to ja sie przykładam więcej.
To tylko taka polityka osłabiania przeciwnika.

PcimOlki

Post » Czw cze 02, 2011 23:08 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

rysiowaasia pisze::strach: Ludzie! Co sie dzieje na tym forum !

Masz rację przeze mnie przemawia nienawiść i agresja od kiedy dowiedziałam się co Milińska wyprawia z kotami - a kocham je miłością wielką - i niestety w stosunku do tej osoby bywam złośliwa :mrgreen: . A w tym konkretnym wątku o kotach jest bardzo dużo napisane wystarczy przeczytać od poczatku,a nie wyskakiwać z takim tekstem. Jeżeli Cię to bulwersuje to nie musisz tutaj zaglądać, poczytaj poezję albo wątki KM tam jest dużo lukrowanych tekstów i w dodatku same cudowności o kotkach. Fakt, że nieprawdziwe ale za to jakie miłe dla oczu przypadkowych czytelników.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt cze 03, 2011 7:48 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

ewan pisze: A w tym konkretnym wątku o kotach jest bardzo dużo napisane wystarczy przeczytać od poczatku,a nie wyskakiwać z takim tekstem. Jeżeli Cię to bulwersuje to nie musisz tutaj zaglądać,

Ale zajrzałam, bo skad mogłam wiedzieć ,ze na takim "poziomie" prowadzicie dyskusję? Wyraziłam swoje zdanie na temat kultury Waszych ostatnich wypowiedzi. I proszę: usłyszalam coś w stylu: spadaj, jak ci się nie podoba" !
Tak trudno przyznać sie do własnych wad ...A jak łatwo opieprzyć kogoś, kto je zauwaza...

A watek przeczytałam od początku. Nie bronię Kociej Mamy. Przerażają mnie tylko argumenty niezwiązane ze sprawą ( kremy, dezodoranty )

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Pt cze 03, 2011 8:09 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

rysiowaasia pisze:
ewan pisze: A w tym konkretnym wątku o kotach jest bardzo dużo napisane wystarczy przeczytać od poczatku,a nie wyskakiwać z takim tekstem. Jeżeli Cię to bulwersuje to nie musisz tutaj zaglądać,

Ale zajrzałam, bo skad mogłam wiedzieć ,ze na takim "poziomie" prowadzicie dyskusję? Wyraziłam swoje zdanie na temat kultury Waszych ostatnich wypowiedzi. I proszę: usłyszalam coś w stylu: spadaj, jak ci się nie podoba" !
Tak trudno przyznać sie do własnych wad ...A jak łatwo opieprzyć kogoś, kto je zauwaza...

A watek przeczytałam od początku. Nie bronię Kociej Mamy. Przerażają mnie tylko argumenty niezwiązane ze sprawą ( kremy, dezodoranty )

No ale przecież przyznano ci bezsprzecznie rację. Taki już babski charakter, że jazgot urządza. Idzie się przyzwyczaić.

PcimOlki

[poprzednia][następna]