zastałam Danusię i futerka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Pewnie poszła zjeść![]()
Hej Pracuś
Ciepła pisze:Myszolandia pisze:Pewnie poszła zjeść![]()
Hej Pracuś
cześć kochana Sylweczko
Myszolandia pisze:Ciepła pisze:Myszolandia pisze:Pewnie poszła zjeść![]()
Hej Pracuś
cześć kochana Sylweczko
Powiedz no SłońceTy moje jak CI idzie we pracy ?
Ciepła pisze:Myszolandia pisze:Ciepła pisze:Myszolandia pisze:Pewnie poszła zjeść![]()
Hej Pracuś
cześć kochana Sylweczko
zajebiście![]()
![]()
tylko najgorzej boję sie jeszcze robić samodzielnie zamówienia,ale i to opanuje![]()
dziś zrobiłam samodzielnie Tradis i jutro sie okaże czy nie za mało zamówiłam towaru![]()
Danusia pisze:Ciepła pisze:Myszolandia pisze:Ciepła pisze:Myszolandia pisze:Pewnie poszła zjeść![]()
Hej Pracuś
cześć kochana Sylweczko
zajebiście![]()
![]()
tylko najgorzej boję sie jeszcze robić samodzielnie zamówienia,ale i to opanuje![]()
dziś zrobiłam samodzielnie Tradis i jutro sie okaże czy nie za mało zamówiłam towaru![]()
poradzisz sobie
Ciepła pisze:
mam nadzieję![]()
Monika moja zmienniczka stwierdziła,ze jestem debeściak,że tak wszystko szybko łapię
Ciepła pisze:Myszolandia pisze:Ciepła pisze:Myszolandia pisze:Pewnie poszła zjeść![]()
Hej Pracuś
cześć kochana Sylweczko
zajebiście![]()
![]()
Danusia pisze:Ciepła pisze:
mam nadzieję![]()
Monika moja zmienniczka stwierdziła,ze jestem debeściak,że tak wszystko szybko łapię
czyli mają szczescie ,że Ciebie zatrudnili
Myszolandia pisze:Ciepła pisze:Myszolandia pisze:Ciepła pisze:Myszolandia pisze:Pewnie poszła zjeść![]()
Hej Pracuś
cześć kochana Sylweczko
zajebiście![]()
![]()
O,no to czyli warto było czekać w sumie jak widzisz
Pewnie,ze opanujesz,to nie jest trudne jak się wkręcisz i przede wszystkim jak chcesz
Miałam to kiedyś na kursie kasjera-sprzedawcy jako "dodatkowe" właśnie zamówienia
Troche czasu mineło,ale cos tam w kopule zostało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 174 gości