Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 31, 2011 23:48 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

był już-mówił mi :D
padam na twarz..miłych snów :D :kotek: :kotek: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro cze 01, 2011 8:56 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Jestem pod wrażeniem pana dr. Niby młody i początkujący lekarz ale widać że ma powołanie. Świetnie trafił z antybiotykiem dla Buri, a przecież wetka u ktorej wcześniej z nią byłam na pewno ma dłuższy staż a jednak...
Kici wszystko ustąpiło i tak jak mówił ropienie jednego oczka miało też związek z przeziębieniem bo problem znikł.
Bardzo bym chciała aby pan dr opiekował się moimi kiciami już zawsze tylko jak się ludzie zwiedzą to nie będzie miał czasu.
Mam nadzieję że stykniemy się w przyszłym tygodniu i zaszczepimy Panienkę bo coraz częściej ciekawi ją klatka schodowa.
No i pozostaje sprawa odjajczenia, ale ufam wetowi bo widzę że wie co robi no i oczywiście Tobie i bardzo Ci dziękuję za wszystko :1luvu:

Marzeniu, byłam w pracy jak dzwoniłaś, czy coś ważnego?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro cze 01, 2011 9:15 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

chciałam się umowić do smarti - ale okazuje sie, że nie w tym tygodniu.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro cze 01, 2011 9:57 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

aha
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro cze 01, 2011 19:58 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

m....j..... nie chce jechać ze mną nad morze :cry: taka koleżanka jest, zapamiętam to sobie
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro cze 01, 2011 21:29 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

JolaJ pisze:Jestem pod wrażeniem pana dr. Niby młody i początkujący lekarz ale widać że ma powołanie. Świetnie trafił z antybiotykiem dla Buri, a przecież wetka u ktorej wcześniej z nią byłam na pewno ma dłuższy staż a jednak...
Kici wszystko ustąpiło i tak jak mówił ropienie jednego oczka miało też związek z przeziębieniem bo problem znikł.
Bardzo bym chciała aby pan dr opiekował się moimi kiciami już zawsze tylko jak się ludzie zwiedzą to nie będzie miał czasu.
Mam nadzieję że stykniemy się w przyszłym tygodniu i zaszczepimy Panienkę bo coraz częściej ciekawi ją klatka schodowa.
No i pozostaje sprawa odjajczenia, ale ufam wetowi bo widzę że wie co robi no i oczywiście Tobie i bardzo Ci dziękuję za wszystko :1luvu:

Marzeniu, byłam w pracy jak dzwoniłaś, czy coś ważnego?

Jolu,dziękuję -przekażę Panu Dr-owi-na pewno Twoje-moje :D kicie będą już zawsze pod Jego opieką-już moja w tym glowa :mrgreen:

Pan dr jest młody ale bardzo ambitny i głodny wiedzy-lubi robic operacje,sekcje,tylko aby cwiczyć-sekcję Shrekunia zrobił mi gratis tylko aby sie uczyć i cwiczyć...Na szczęście nie ma w nim rutyniarstwa-czego nie znoszę bo bywa bardzo niebezpieczne..
dlatego zależlo mi aby go 'pozyskać-On już kombinuje jak tu otworzyć klinikę u nas...

a co do Buri..
Błagam nie wypuszczaj jej na podwórko :roll:

a do mnie nie ma co jechać wybierać ciuchy na bazarki bo na strychu jest upał nie do wytrzymania....chyba że towarzysko to zawsze zapraszam :D

a m....j....-czemu nie chcesz jechac nad morze????
ja bym jechała gdybym kiciów nie miała...
Ostatnio edytowano Śro cze 01, 2011 21:33 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro cze 01, 2011 21:32 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Nie, na podwórko to nie ma mowy nawet. Moje nie wychodzą, Tito kiedyś był ale na szelkach :roll:
skoro Ty masz kicie to może Twój TŻ mógłby z nami jechać?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro cze 01, 2011 22:14 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Smartuś, zapytaj się veta Kamila, czy nie chciałby otworzyć kliniki razem z rehabilitacją - miałabym motyw, żeby jak najszybciej zdać egzamin z rehabilitacji psów i kotów :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro cze 01, 2011 22:22 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Bianka 4 pisze:Smartuś, zapytaj się veta Kamila, czy nie chciałby otworzyć kliniki razem z rehabilitacją - miałabym motyw, żeby jak najszybciej zdać egzamin z rehabilitacji psów i kotów :mrgreen:

noo właśnie!

smarti

Post » Śro cze 01, 2011 22:23 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

JolaJ pisze:Nie, na podwórko to nie ma mowy nawet. Moje nie wychodzą, Tito kiedyś był ale na szelkach :roll:
skoro Ty masz kicie to może Twój TŻ mógłby z nami jechać?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :evil: :ryk:

smarti

Post » Śro cze 01, 2011 23:50 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Oglaszam ze jade z Jola nad morze ale potem ktos musi mnie gdzies zatrudnic bo wolne bede miala tylko wtedy jak sie zwolnie.
magdajedral

Post » Czw cze 02, 2011 13:00 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

magdajedral pisze:Oglaszam ze jade z Jola nad morze ale potem ktos musi mnie gdzies zatrudnic bo wolne bede miala tylko wtedy jak sie zwolnie.

ja Cię z wielką przyjemnością mogę zatrudnić :!: :!: :!:

przy kiciach..nieodpłatnie.. :D :oops:

smarti

Post » Czw cze 02, 2011 13:12 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Propozycja całkiem ciekawa tylko kto zapewni byt moim futrzakom ??
magdajedral

Post » Czw cze 02, 2011 15:00 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

magdajedral pisze:Propozycja całkiem ciekawa tylko kto zapewni byt moim futrzakom ??

ja
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw cze 02, 2011 19:17 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

zaraz się pogubię w tych kocio-ludzko-kocich powiązaniach :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

[poprzednia][następna]