Julka - KsiĄżniczka na włościach:-).

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 02, 2011 11:50 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

No wiec tak:

Dziś jest być może najważniejszy dzień w życiu Julki. Nieoceniona Avian ( dzięki Kochana) składa wizytę w przyszłym domu Julki.

Jeśli wszystko będzie na tak ( a głęboko w to wierzę ) w niedzielę o 9.40 równie nieoceniona Arcana ( w pas się kłaniać bedę na Centralnym;-) zawiezie ją do Poznania.

Wprawdzie usiłujemy z Avian zadbać o to, zeby na pusto nie wracała........ale to zupełnie inna historia:-)

Dziewczyny jesteście NIEOCENIONE bardzo, bardzo Wam dziękuję! i razem z Julką jesteśmy dłużniczkami

Cieszyć się nadal zabraniam!!!!!!!! A kciuki baaaaaaaaardzo wskazane.

Kto podczytuje wątek Cynamona to za niego też........( aczkolwiek to by było już zbyt wiele szczęścia!)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw cze 02, 2011 14:48 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

kciuki są :ok: :ok: :ok:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Czw cze 02, 2011 17:55 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

ja się nie cieszę nic :| dużo :ok: :ok: dla Cynamona też ;)
czy już po wizycie?
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Czw cze 02, 2011 18:39 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

ezzme pisze:ja się nie cieszę nic :| dużo :ok: :ok: dla Cynamona też ;)
czy już po wizycie?

No siedzę jak na szpilkach i czekam na jakiś znak......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw cze 02, 2011 19:03 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Neigh pisze:
czy już po wizycie?

będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Czw cze 02, 2011 19:34 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Neigh pisze:
czy już po wizycie?

my razem z Tobą
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Czw cze 02, 2011 19:48 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Omatko no.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw cze 02, 2011 21:26 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Tada da dam........

Otóż......moje drogie koleżanki..........

JULKA W NIEDZIELĘ JEDZIE DO DOMU!!!!!!!!!

Avian zachwycona nowym domem ( tak czułam;-) ) Sama by się do Państwa chętnie wadoptowała......No!

I mi zazdrości - bo sama ma różne koty do adopcji. Rozumiem ją :-) Kiedyś robiłam przed adopcyjną w sąsiedniej wsi - a koty jechały z Wrocławia chyba - ludzie super - i tak sobie zazdrośnie myślałam ( matuśku mają mnie pod bokiem......to nie mogli do mnie zadzwonić?!).

Nie cieszę się, nie cieszę się, nie cieszę się!!!!!!

Jeszcze nie.

Julka ma jeden ząb czarny - bo dzis się łaskawie znów wygłaskać dała - zabieg porządkowania pyska ją nie minie......Iwan też tak miał.....( Be Iwanowa nowa pani potem zasponsorowała czyszczenie zębów strychowej Heksie - no niestety wszystkie stryszaki wymagają "fluoryzacji" )

Fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( to znaczy tfu niefajnie, niefajnie, nie zapeszac nie zapeszać!)

I tak Wam powiem - za góra 2 miesiące Julka to będzie normalny, super miziasty kot - zobaczycie ( albo ja się Neigh nie nazywam)

Achaś i pragnę dodać, ze kota jest 100% kuwetkowa!

Obrazek

Neigh

Post » Czw cze 02, 2011 21:33 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Szalony Kot pisze:Nic nie zapeszam, kciuki trzymam mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A mówiłam - nie skreślać, nie skreślać :mrgreen:

Toteż ja nigdy nie skreślam. I wiem, że są na świecie porządni ludzie. Wprawdzie w mniejszości, ale są.

Obrazek

Neigh

Post » Czw cze 02, 2011 21:36 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

kciuki, kciuki, kciuki :ok: :ok: :ok: do niedzieli już niedaleko :D
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Pt cze 03, 2011 5:58 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

J.D. pisze::ok:

A swoją drogą zobacz jak to się ładnie plecie i wiedzie - gdyby nie Twoje wejście na ten wątek, umieszczenie swojego numeru ( awaryjnie) to diabli wiedzą czy coś by z adopcji Julki było.

Ja sobie jeszcze życzę domu dla Cynamona i Romusia.......bym wreszcie miała spokojne wakacje.....Znaczy się pomoc na bieżąco. Nie znoszę zaległości.

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]