Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:Odpoczywam po trudach sniadania![]()
Mru
Biedny zmęczony Mru![]()
![]()
![]()
![]()
M.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:Odpoczywam po trudach sniadania![]()
Mru
Biedny zmęczony Mru![]()
![]()
![]()
![]()
M.
urwiniu pisze:No nareszcie Cię Fasolko znalazłem, ufff, ile Dużą musiałem namawiać to już nie powiem. Ale jestem i pięknie witam, wieczorem poczytam od początku
TygRyś Radosny
MalgWroclaw pisze:urwiniu pisze:No nareszcie Cię Fasolko znalazłem, ufff, ile Dużą musiałem namawiać to już nie powiem. Ale jestem i pięknie witam, wieczorem poczytam od początku
TygRyś Radosny
Bo duża zapomniała wrzucić link do Twojego wątku.
Nie chciała się narzucać, mówi.![]()
TygRyszardku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:urwiniu pisze:No nareszcie Cię Fasolko znalazłem, ufff, ile Dużą musiałem namawiać to już nie powiem. Ale jestem i pięknie witam, wieczorem poczytam od początku
TygRyś Radosny
Bo duża zapomniała wrzucić link do Twojego wątku.
Nie chciała się narzucać, mówi.![]()
TygRyszardku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak mogła?
Inka oburzona
MalgWroclaw pisze:Tygrysiu, wiesz, duże tak mają.
Nie przejmujmy się![]()
A wiesz, u nas na podwórku jest taki jeden podobny do Blondyna. Ale duża niespecjalnie lubi, jak on przybiega do bezdomniaków, bo one się boją i uciekają, a przecież muszą zjeść w spokoju.
W naszym domu mieszka Miki. Miki jest labradorem, czasem duża chodzi do niego w odwiedziny, jak wraca, to dziwnie pachnie, a ja bardzo wącham.
Fasolka
Kociara82 pisze:miaudobry sloneczko :*:*:*
Z radoscia przyjechalbymMalgWroclaw pisze:TygRyszardku i Mru musicie chyba przyjechać do nas. Mru obwącha psa, a TygRynio nauczy psa, jak się obchodzić z kotami.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości