Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 02, 2011 11:08 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Dorota pisze:
MaryLux pisze:
Dorota pisze:Odpoczywam po trudach sniadania :oops:

Mru

Biedny zmęczony Mru :ryk: :ryk: :ryk:
:oops: :oops: :oops: M.

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw cze 02, 2011 11:11 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

No nareszcie Cię Fasolko znalazłem, ufff, ile Dużą musiałem namawiać to już nie powiem. Ale jestem i pięknie witam, wieczorem poczytam od początku :)

TygRyś Radosny
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Czw cze 02, 2011 11:45 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

urwiniu pisze:No nareszcie Cię Fasolko znalazłem, ufff, ile Dużą musiałem namawiać to już nie powiem. Ale jestem i pięknie witam, wieczorem poczytam od początku :)

TygRyś Radosny

Bo duża zapomniała wrzucić link do Twojego wątku.
Nie chciała się narzucać, mówi. :oops:
TygRyszardku :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw cze 02, 2011 11:48 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Jakie piekne imie: TygRyszard :D

Mru oczarowany
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw cze 02, 2011 12:48 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MalgWroclaw pisze:
urwiniu pisze:No nareszcie Cię Fasolko znalazłem, ufff, ile Dużą musiałem namawiać to już nie powiem. Ale jestem i pięknie witam, wieczorem poczytam od początku :)

TygRyś Radosny

Jak mogła?
Inka oburzona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw cze 02, 2011 13:24 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MaryLux pisze:
MalgWroclaw pisze:

TygRyś Radosny

Jak mogła?
Inka oburzona

No ale już jestem :) Ja nie rozumiem w ogóle Twojej Dużej Fasolka, wiesz? Przecież wychowuje się z kotami, służy im jak należy i jeszcze nie wie, że w naszym języku nie ma takiego czasownika jak "narzucać się" ?

TygRych Oprych :twisted:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Czw cze 02, 2011 13:55 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Tygrysiu, wiesz, duże tak mają.
Nie przejmujmy się :piwa:
A wiesz, u nas na podwórku jest taki jeden podobny do Blondyna. Ale duża niespecjalnie lubi, jak on przybiega do bezdomniaków, bo one się boją i uciekają, a przecież muszą zjeść w spokoju.
W naszym domu mieszka Miki. Miki jest labradorem, czasem duża chodzi do niego w odwiedziny, jak wraca, to dziwnie pachnie :? , a ja bardzo wącham.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 02, 2011 14:54 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Blablador :D

Nie pamietam zapachu psa :oops:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw cze 02, 2011 16:09 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MalgWroclaw pisze:Tygrysiu, wiesz, duże tak mają.
Nie przejmujmy się :piwa:
A wiesz, u nas na podwórku jest taki jeden podobny do Blondyna. Ale duża niespecjalnie lubi, jak on przybiega do bezdomniaków, bo one się boją i uciekają, a przecież muszą zjeść w spokoju.
W naszym domu mieszka Miki. Miki jest labradorem, czasem duża chodzi do niego w odwiedziny, jak wraca, to dziwnie pachnie :? , a ja bardzo wącham.
Fasolka

No Blondyn to wie, że żadnemu kotu pod żadnym pozorem nie należy przerywać lub choćby przeszkadzać, nauczyłem go na samym początku. Duża była niezadowolona z tych nauk, bo niby majątek wyda na weterynarza, żeby psie oczy ratować, ale się opłaciło. Teraz to może nawet karmić dzikie koty przy nim, one wiedzą, że on się nie ruszy do nich :) I Blondyn ma takiego lumpla jak Mru mówi Blabladora i on też na kota luz ma ale do niego nie podchodzę, bo i tak się boję :oops:

Tygryszardek
Obrazek

urwiniu

Post » Czw cze 02, 2011 16:41 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

miaudobry sloneczko :*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw cze 02, 2011 16:42 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

TygRyszardku i Mru musicie chyba przyjechać do nas. Mru obwącha psa, a TygRynio nauczy psa, jak się obchodzić z kotami.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 02, 2011 16:42 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Kociara82 pisze:miaudobry sloneczko :*:*:*

O, Ciocia :D
Też przyjedź do nas, w odwiedzinki do mnie.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 02, 2011 16:51 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MalgWroclaw pisze:TygRyszardku i Mru musicie chyba przyjechać do nas. Mru obwącha psa, a TygRynio nauczy psa, jak się obchodzić z kotami.
Fasolka
Z radoscia przyjechalbym :D
Ale kilkanascie godzin w transporterku? :strach:

Mru

Dorota

Post » Czw cze 02, 2011 17:25 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Fasolciu, jesli moje plany na koniec miesiaca wypala to w drodze powrotnej chetnie odwiedze i Ciebie i PIKi :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw cze 02, 2011 18:59 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Fasolka wszystkich zaprasza, jakaś okazja, a ja zapomniałem? :oops:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

[poprzednia][następna]