WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore maluszki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 31, 2011 23:05 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

:ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
a martka jak tylko kociaki oddała pojechała ratować kolejne :ok:
sroka7 pisze:
jessi74 pisze:maluchy od martki jadą jutro do Figaro :kotek: dla jednego mam już fajny domek ( podesłała nam Kawon :ok: )

Kociaki już dostarczone :ok: są mega słodkie i śliczniusie :1luvu: , chociaż troszkę jeszcze z 2 dzikuski, to chwilę bawiły się z pozostałymi maluchami :kotek: :kotek: u Figaro, choć potem się pochowały...

Kierowca - "ciocia Sylwia" stwierdziła, że możemy zostać "kocią taksówką" więc w razie czego polecamy się na przyszłość (póki co bliżej nieokreśloną) :wink:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto maja 31, 2011 23:06 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Ona jest niezniszczalna - powinna mieć nick "Terminator" ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 31, 2011 23:11 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

turkawka pisze:
jessi74 pisze:a tak z innej beczki to zgubił się nam laserek :( czyli zabawka KropkaKropka :P wsiąkła gdzieś był :roll: może ze śmieciami pojechał :roll:
gdyby ktos miał dwa i mógł jeden odsprzedać - moje koty byłyby bardzo wdzięczne :kotek:

My mamy jedn tylko :( Czy u Ciebie jak zniknie czerwona kropka, to też jest kłótnia kto ja połkną?

najsprytniejsza jest Stasia :kotek: bije też inne koty po głowie jak kropka zniknie, Mietek i Fredzia ładnie "stepują" za kropką ...ale wczoraj po południu kropka gdzieś zniknęła
:roll:

jessi74

Post » Śro cze 01, 2011 6:36 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Gibutkowa pisze:Ona jest niezniszczalna - powinna mieć nick "Terminator" ;)

Niebawem i mnie czeka łapanka (a ja jestem w tym dupa wołowa). Jak Jessi nie będzie mogła, "Terminatora" będę musiała prosić, ale wtedy wszystkie koty w okolicy - bójcie się!
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro cze 01, 2011 8:34 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

turkawka pisze:
Gibutkowa pisze:Ona jest niezniszczalna - powinna mieć nick "Terminator" ;)

Niebawem i mnie czeka łapanka (a ja jestem w tym dupa wołowa). Jak Jessi nie będzie mogła, "Terminatora" będę musiała prosić, ale wtedy wszystkie koty w okolicy - bójcie się!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro cze 01, 2011 9:58 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

jessi74 pisze::ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
a martka jak tylko kociaki oddała pojechała ratować kolejne :ok:
sroka7 pisze:
jessi74 pisze:maluchy od martki jadą jutro do Figaro :kotek: dla jednego mam już fajny domek ( podesłała nam Kawon :ok: )

Kociaki już dostarczone :ok: są mega słodkie i śliczniusie :1luvu: , chociaż troszkę jeszcze z 2 dzikuski, to chwilę bawiły się z pozostałymi maluchami :kotek: :kotek: u Figaro, choć potem się pochowały...

Kierowca - "ciocia Sylwia" stwierdziła, że możemy zostać "kocią taksówką" więc w razie czego polecamy się na przyszłość (póki co bliżej nieokreśloną) :wink:

Wiemy, wiemy!
jeszcze nie zdążyłyśmy zaparkować, a już pędziłyśmy w stronę Purkyniego z kotami i "Terminatorem" jadącym na akcję na pokładzie :!: :!: :!: :!: :ok:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Śro cze 01, 2011 11:31 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

No ładnie, i co dalej z tymi maluchami 8O
W "mojej" piwnicy został chyba tylko jeden Olinek, innego czarnuszka nie widać; ale co z nim zrobić, jeśli złapię, samego obawiam się go trzymać po ostatnich przygodach z płaczkami... Jessi jak tam ostatnia Tasmanka, już OK?
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Od: Sob sie 28, 2010 16:30

Post » Śro cze 01, 2011 14:20 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

jessi74 pisze:
turkawka pisze:
jessi74 pisze:a tak z innej beczki to zgubił się nam laserek :( czyli zabawka KropkaKropka :P wsiąkła gdzieś był :roll: może ze śmieciami pojechał :roll:
gdyby ktos miał dwa i mógł jeden odsprzedać - moje koty byłyby bardzo wdzięczne :kotek:

My mamy jedn tylko :( Czy u Ciebie jak zniknie czerwona kropka, to też jest kłótnia kto ja połkną?

najsprytniejsza jest Stasia :kotek: bije też inne koty po głowie jak kropka zniknie, Mietek i Fredzia ładnie "stepują" za kropką ...ale wczoraj po południu kropka gdzieś zniknęła
:roll:

Mam takowy w zapasie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro cze 01, 2011 21:10 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

edu pisze:No ładnie, i co dalej z tymi maluchami 8O
W "mojej" piwnicy został chyba tylko jeden Olinek, innego czarnuszka nie widać; ale co z nim zrobić, jeśli złapię, samego obawiam się go trzymać po ostatnich przygodach z płaczkami... Jessi jak tam ostatnia Tasmanka, już OK?

ostatnia Tasmanka bardzo płakała i Figaro zaproponowała że ją przejmie :1luvu: :1luvu: a ja specjalnie nie oponowałam :P
zawiozłam Tasmankę do Figaro i na wyjazd załapał się Tasman Łóźkosikacz Pierwszy :mrgreen: ale u Figaro pobył może z 20minut i pojechał do fajnego domku. Ostrzegałam że to gapa kuwetowy, domek zapewniał że się nie przestraszy i będzie uczył małego, mam nadzieje że jutro go nie odwiozą 8)

no problem co zrobić z ostatnim Olinkiem, do Figaro nie bardzo bo Tasmanka i Olinek Krzykacz nie szczepione, poza tym tam spore zagęszczenie...

jessi74

Post » Śro cze 01, 2011 22:44 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

dziewczyny dostałam rozpaczliwy telefon od pani, ktora pomagała karmicielce z ul. Studziennej, to koło Areny na Komandorskiej,
dotychczasowa karmicielka przestała dokarmiać i zachowuje sie agresywnie.
trzeba pomoc tej Pani czyli nowej karmicielce (jest tam 7 kotow) chociaz w sterylkach, zobowiazalam sie pojechac w poniedzialek, mam dwie klatki łapki ale tylko jedno miejsce do przetrzymania po zabiegu, czy ktoś mogłby zapewnić DT na czas po zabiegu dla choc jednego kota?

pani naprawde jest podłamana, została okropnie potraktowana i jak tu nie pomóc,
a ja już nie wyrabiam...
łapie w kilku miejscach i w kilku miejscach mam różne koty pod opieką (m.in Klosia za miastem), a jeszcze 9 swoich
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Śro cze 01, 2011 22:48 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

nie da wszystkiego :( :oops: ja już straciłam rachubę w ustawianiu kolejki miejsc oczekujących na pomoc.......

aha, muszę Wam zabrać w weekend, na kilka dni tą lekką klatkę łapkę, taką srebrną, sorki, to klatka Beaty i w sobotę ma do złapania pilnie ciężarne kocice z Traugutta :(

jessi74

Post » Czw cze 02, 2011 8:33 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

iga5 pisze:dziewczyny dostałam rozpaczliwy telefon od pani, ktora pomagała karmicielce z ul. Studziennej, to koło Areny na Komandorskiej,
dotychczasowa karmicielka przestała dokarmiać i zachowuje sie agresywnie.
trzeba pomoc tej Pani czyli nowej karmicielce (jest tam 7 kotow) chociaz w sterylkach, zobowiazalam sie pojechac w poniedzialek, mam dwie klatki łapki ale tylko jedno miejsce do przetrzymania po zabiegu, czy ktoś mogłby zapewnić DT na czas po zabiegu dla choc jednego kota?

pani naprawde jest podłamana, została okropnie potraktowana i jak tu nie pomóc,
a ja już nie wyrabiam...
łapie w kilku miejscach i w kilku miejscach mam różne koty pod opieką (m.in Klosia za miastem), a jeszcze 9 swoich

kto może pomóc i przetrzymać kotkę po sterylce ?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw cze 02, 2011 9:56 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Pilnie potrzebujemy DT dla ok rocznej trikolorowej Iskierki od 10 czerwca :!:
Kicia jest grzeczna, mizialska i bardzo przyjazna, ktos ja wyrzucil na ulicę.
Jest juz po sterylce. Bardzo prosimy !!! Kicia jest sliczna i młoda napewno domek szybko się znajdzie !!
!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw cze 02, 2011 21:11 Re: PILNIE DT!!! DLA TRIKOLORKI ISKIERKI I KICI PO STERYLCE !

A ja mam tutaj niespodziankę od kociaków - kościotrupków studziennych (w zasadzie to klusek studziennych, powinnam napisać)

http://www.youtube.com/watch?v=BI4RKKpEJS4

W klatce na hamaku Zośka, które też szuka domu - normalnie w klatce jeszcze żyją maluchy, ale dziś był pierwszy dzień (parę godzin) poza klatką, i hamak od razu został zaanektowany przez starszaki
Ostatnio edytowano Czw cze 02, 2011 21:26 przez babazgaga, łącznie edytowano 1 raz

babazgaga

Od: Czw kwi 29, 2010 20:51

Post » Czw cze 02, 2011 21:23 Re: PILNIE DT!!! DLA TRIKOLORKI ISKIERKI I KICI PO STERYLCE !

Ale fajnie, że dałaś szansę tym maluchom :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Od: Sob sie 28, 2010 16:30

[poprzednia][następna]