w słoneczku twoje futerko nabiera czekoladowej poświaty jak u naszej Oli
Moderator: Estraven

agnieszka1565 pisze:Hakerku jaki ty śliczniutki jesteś![]()
![]()
![]()
w słoneczku twoje futerko nabiera czekoladowej poświaty jak u naszej Oli

FasolkaJakis Ty piekny...Haker1 pisze:Fasolko Dużej się ten hymn spodobał.
Mówi, że to teraz będzie jej motto.
A parapetting ( coś te miniaturki mało wyraźne, kliknijcie na nie)![]()
![]()
A jak na parapetting za gorąco to uprawiam kanaping.
Oczywiście wszystko to uprawiam w swoim pokoju.
A Pysia upatrzyła sobie balkon do spania, znajduje tam cień i wygodnie się rozkłada.
Dorota pisze:Jakis Ty piekny...Haker1 pisze:Fasolko Dużej się ten hymn spodobał.
Mówi, że to teraz będzie jej motto.
A parapetting ( coś te miniaturki mało wyraźne, kliknijcie na nie)![]()
![]()
A jak na parapetting za gorąco to uprawiam kanaping.
Oczywiście wszystko to uprawiam w swoim pokoju.
A Pysia upatrzyła sobie balkon do spania, znajduje tam cień i wygodnie się rozkłada.
Miejscowka na parapecie - doskonala.
I mozesz mecze sedziowac!![]()
Mru byle jaki
, kota budzą. Przecież maja swojego Orlika ( z oświetleniem) i swoje boisko do koszykówki, siatkówki itp. Jaki zwykly? Nie, nie.Haker1 pisze:Mru, meczy to my już mamy dosyć. Nie dość, że jedno boisko do kosza i tenisa koło nas ( za tym co widać na zdjęciu), to wybudowali jeszcze tego Orlika. W wakacje tam ruch i gwar. A z tyłu tego boiska plac zabaw przedszkola. Zupełnie nie rozumiem dlaczego dzieciaki z podstawówki przychodzą tutaj na zajęcia z w-f. Ile takie dzieciaki potrawą hałasu narobić, kota budzą. Przecież maja swojego Orlika ( z oświetleniem) i swoje boisko do koszykówki, siatkówki itp.
Fasolko, naszego białego też nie było przez dwa dni. A dzisaj go z okna wypatrzyłem, wychodził z kryjówki gdzie duzi mu zostawili rano jedzonko.
A, że chłodniej to super futerko trochę przewietrzy i ma się większą ochote na polowanie i bieganie. I woda w miseczkach tak szybko nie paruje.
Haker
Dziękuję za komplementy, ale ja jestem taki zwykły czarny koteczek.
Haker1 pisze:Mysiu, ty chcesz mnie zjeść![]()
![]()
Buziaczki dla mojej tygrysicy.
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości