cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 01, 2011 8:03 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Elape z okazji Dnia Dziecka zostanie obdarzona dzis trójeczką kocich potforków :oops:

Pewnie nie może sie już ich doczekać :ryk:
MIKUŚ

Post » Śro cze 01, 2011 8:10 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Muszę jeszcze zaznaczyć iż wczorajsza wizytę kontrolną wraz z lekami dla Zuzi zasponsorowała Felinae.
Monika dziękujemy :1luvu:
MIKUŚ

Post » Śro cze 01, 2011 9:55 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Jakieś zdjęcie miało być, czyż nie? ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro cze 01, 2011 20:14 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

A cóż to za cisza na tym wątku 8O
MIKUŚ

Post » Śro cze 01, 2011 20:31 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Mikuś daj znać jak Igi :oops: Majka spoko ale :spin2: jeszcze nie doszła do siebie

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Śro cze 01, 2011 20:38 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Bona44 pisze:Mikuś daj znać jak Igi :oops: Majka spoko ale :spin2: jeszcze nie doszła do siebie

Bona wielkie dzięki :1luvu:

Bona zabrała dziś Ingiego na remont paszczaka. Chłopak ma wyrane zębiska. ma tylko parę sztuk :mrgreen: No ale teraz to już przynajmniej jakoś wygląda.

Wybudził się ładnie. Puściłyśmy go z hidi na wolierę do budy :ok:
MIKUŚ

Post » Śro cze 01, 2011 20:54 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kociaki miały do mnie tak długą drogę, że się rozmnożyły i dostałam cztery Na początek : pręguska rzeczywiście rozdarta, ciekawska, absorbująca, domaga się uwagi , dostała imię Wera po naszej dawnej sąsiadce, wypisz, wymaluj taki sam rozdarciuch. Rodzeństwo śpi w rodzinnej kuwecie, nawet niewiele jadły, wygląda na to, że nic ich nie obchodzi. Z nimi lepiej poznamy się jutro - może. Na razie wtulone w siebie słodko śpią. Wera za to przecudnie mruczy , wypuszczona na wolność zwiedza wszystkie kąty, nawet mojej Milki się nie boi. Ta za to obrażona chowa się po kątach, przemyka pod ścianami, nie chce podejść do mnie. Do pokoju z kociętami nie wchodzi wcale. Ciekawe, gdzie dziś będzie spać, pewnie obrażona pójdzie do babci. Wera to jednak osobowość, która potrafi zawalczyć o swoje i dopomina się o uwagę człowieka. Sorry, że tak chaotycznie skaczę z tematu na temat, ale w głowie też mam chaos z nadmiaru wrażeń.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Śro cze 01, 2011 21:02 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

No jak tu Wery nie wziąść skoro taka cudowna jest dziewczynka :1luvu: A co to za różnica 3 czy 4 :mrgreen: Jak szaleć to szaleć :ryk:
MIKUŚ

Post » Śro cze 01, 2011 21:04 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Dziś na kociarnię przybyła kolejna kotka - znaleziona przez Martynę na osiedlu. Prawdopodobnie ciężarna :roll: Zostanie z Nami do adopcji. Jest bardzo sympatyczna i cała czarna diablica. Ma chyba przepełnione zatoki odbytowe :?
MIKUŚ

Post » Śro cze 01, 2011 21:07 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

A to tymczasiaki Eli :1luvu:

Wera i pozostała trójka : czarna (dziewczynka), czarny-z kreską (kocurek) i z łatką na oku (kocurek) :kotek:

Oto Oni

Obrazek

Obrazek
MIKUŚ

Post » Śro cze 01, 2011 21:12 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

No koteczka bardzo ładna-czarnulka:):) Już długi czas się błąkała po osiedlu straszona przez psy chowała się pod samochodami:(

A moje towarzystwo rozbawione na całego:):) Leją się i podziwiają Kajtka:)
Basia kociaki są prześliczne i kochaniutkie:D:D

Martysss

Od: Czw lip 30, 2009 17:04

Post » Śro cze 01, 2011 21:15 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Martysss pisze:No koteczka bardzo ładna-czarnulka:):) Już długi czas się błąkała po osiedlu straszona przez psy chowała się pod samochodami:(

Czekamy na propozycje imienne :wink:
MIKUŚ

Post » Śro cze 01, 2011 21:16 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Martysss pisze:A moje towarzystwo rozbawione na całego:):) Leją się i podziwiają Kajtka:)
Basia kociaki są prześliczne i kochaniutkie:D:D

Właśnie, właśnie.....Martynka wzięła na tymczas kocie rodzeństwo z łapanki na Braci Smółków :1luvu:

Wciąż czekamy na mamuśkę :twisted: Ale pewnie poszła gdzies sie puścić i wróci zaciążona :twisted: Ale to nic i tak ją wysterylizuje :twisted:
MIKUŚ

Post » Śro cze 01, 2011 21:18 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Tasza ;P ?

Martysss

Od: Czw lip 30, 2009 17:04

Post » Śro cze 01, 2011 21:20 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Martysss pisze:Tasza ;P ?

Stoi :ok: Czarna ma na imię Tasza :wink:

A imię dla dziewczynki z twojej 3-jki.
Martyna ma :
Klakson-a, Milczka oraz......
MIKUŚ

[poprzednia][następna]