Witam, tak trafiło ze to ja znalazłam pod śmietnikiem 2tygodniową kotkę, byłam z nią u weterynarza, wszystko ok. tylko najgorzej z karmieniem, daję jej mleko whiskas, które jest dla kociąt od 6 tygodnia życia. TAK, WIEM, że jest mleko w proszku specjalne dla małych ale nie mam funduszów, albowiem mam 13 lat, a moja mama mi nie da ( to cud że pozwala mi go wychować). standardowo, karmię ją co ok. 3 godziny i daję 3 ml tego mleka. potem przez kilka minut zajmuję się nią, chce zeby troche pochodziła, później sama odwraca się na brzuch zebym ją pomasowała. po masowaniu idziemy do toalety i do zlewu robi siku, a raz dziennie kupke. tylko jest problem, bo ma rozwolnienie. co mam zrobić? bo to mleko w proszku raczej nie wchodzi w grę. kotka jest bardzo wesoła, zdrowo miauczy, jak wezmę ją na kolana przestaje. dużo mruczy, dużo chodzi, dużo śpi, ma ciepło, zaczyna sama się myć. tak więc czy jest jakieś mleko w normalnej cenie, które mogłabym jej dawać? czy mozna jakos powstrzymać biegunkę? z góry wielkie dzięki
UWAGA!!! MLEKO CAŁY CZAS POTRZEBNE!!! MAŁA MA ROZWOLNIENIE!!!