kotx2 pisze:Dziś byłam u veta,mamy kontynuowac kurację,jestem trochę podłamana,na szczescie Zuzia zdrowa nie kicha,dziś doszło do kosztów 30 zł, bazarek nie idzie,głowa mnie boli...
Wstyd mi się przyznać, który to bazarek?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotx2 pisze:Dziś byłam u veta,mamy kontynuowac kurację,jestem trochę podłamana,na szczescie Zuzia zdrowa nie kicha,dziś doszło do kosztów 30 zł, bazarek nie idzie,głowa mnie boli...
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:Dziś byłam u veta,mamy kontynuowac kurację,jestem trochę podłamana,na szczescie Zuzia zdrowa nie kicha,dziś doszło do kosztów 30 zł, bazarek nie idzie,głowa mnie boli...
Wstyd mi się przyznać, który to bazarek?
kotx2 pisze:Figa odgyzła kawałek parówki,nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie to,że zrobiła to z prędkością światła,dosłownei na sekundę sie odwróciłam ,parówy leżały na stolejedna niekompletna a Figa mieliła dziobkiem z zadowoleniem
pucio79 pisze:kotx2 pisze:Figa odgyzła kawałek parówki,nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie to,że zrobiła to z prędkością światła,dosłownei na sekundę sie odwróciłam ,parówy leżały na stolejedna niekompletna a Figa mieliła dziobkiem z zadowoleniem
Na zdrówko!
Moje mi ostatnio szynkę z kanapki ściągnęły
kotx2 pisze:pucio79 pisze:kotx2 pisze:Figa odgyzła kawałek parówki,nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie to,że zrobiła to z prędkością światła,dosłownei na sekundę sie odwróciłam ,parówy leżały na stolejedna niekompletna a Figa mieliła dziobkiem z zadowoleniem
Na zdrówko!
Moje mi ostatnio szynkę z kanapki ściągnęły
one po prostu ...polują
krynia08 pisze:chcesz Fuksa? on nie kradnie wędliny, tylko torebki z herbatą![]()
kot wega
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 85 gości