kwestia organizmu

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Kwestia organizmu. Przy mnie z klubu wynosili dziewczynę która po jakimś apapie napiła się piwa - nie zdążyła całego 0,3 wypić.
Spoko, spoko, możemy strzelić sobie po rumianku. W dobrym towarzystwie też będzie przyjemnie.ASK@ pisze:cypisek pisze:![]()
A piwo a jak mrozi sie.....//dup...blada bedzie bo mam antybiotyk do czwartku...//.
A gdzie jest napisane w rozpisce,ze nie można pic piwa przy braniu antybiotyku? Nie widziałam albo nie przeczytałam ze zrozumieniemNie zaszkodzi tobie piwko a nawet dwa wypite w fajowym towarzystwie.
Gibutkowa pisze:Akoholu w ogóle nie można, na każdej ulotce powinno być napisane. Można się przekręcić. Przy niesterydowych przeciwzapalnych też nie można (apapy, ibupromy, gropexy itp.)
Erin pisze:Gibutkowa pisze:Akoholu w ogóle nie można, na każdej ulotce powinno być napisane. Można się przekręcić. Przy niesterydowych przeciwzapalnych też nie można (apapy, ibupromy, gropexy itp.)
Co Ty piszesz Gibutku, ibuprom to NLPZ?![]()
Ja pierdykam
Kiedyś, kilka lat temu, dopiero zaczynałam jeździć długie dystanse na rowerze, pierwszy raz po zimie zrobiłam 25km.
Udziska mnie tak bolały, że ledwo nogę podniosłam, żeby wejść do wanny.
Łyknęłam 2 paracetamole i popiłam łysią. Rano było już dobrze
MalgosiaZ pisze:Mnie lekarz sam zalecił popijanie przeciwbólowych łyskaczem.
Zawsze działa. No chyba że mam migrenę .Na to biorę inne leki .
MalgosiaZ pisze:Aulin kompletnie na mnie nie działa .Tak samo Apap,Paracetamol itp.
Upsarinu nie próbowałam, ale na moją migrenkę pomaga Solpadeina musująca , dwie na raz.
welina pisze:Erin co to jest ta łysia do popijania.
Erin pisze:welina pisze:Erin co to jest ta łysia do popijania.
Nie wiesz?![]()
Uisce beatha po irlandzku, czyli whiskey lub whisky - cudowny napój
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości