Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 30, 2011 9:11 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

Brak słów, kiedy odchodzi przyjaciel...
Róziu [*]
tellma

Post » Pon maja 30, 2011 9:55 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

Nadal nie mogę w to uwierzyć...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon maja 30, 2011 10:40 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

Ja też :-( Nastawiałam dziś pranie i liczyłam koty (tak na wszelki wypadek). Tylko cztery.
Rózia miała dopiero siedem lat. Tak szybko to poszło. I to wtedy kiedy wydawało się, że już jesteśmy na dobrej drodze. Brakuje mi jej bardzo. Lubię wieczorem usiąść sobie w łóżku i coś poczytać, popisać. Rózia zawsze przychodziła, wchodziła pod kołdrę i tak sobie siedziałyśmy. Teraz siedzę sama :-(

Dobrze, że jest z nami nasza czwórka kotów. Z nimi to jest łatwiejsze. Są kochane i przytulne.

Karol już przeglądał kociaki do adopcji. Ale ja na razie nie umiem i nie chcę o tym myśleć. Za szybko to dla mnie. Może za jakiś czas.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pon maja 30, 2011 10:48 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

ewung pisze:Dobrze, że jest z nami nasza czwórka kotów. Z nimi to jest łatwiejsze. Są kochane i przytulne.

Właśnie to jest ważne. To że są pozostałe koty. Po odejściu Sznycka chyba zwariowałabym, gdyby nie obecność Milki, Kropki i Frodo... Wchodziły pod ręce, wymuszały uwagę i to było w tamtych dniach bardzo potrzebne.

Przytulam, Ewuniu.
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon maja 30, 2011 11:01 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

To prawda. Łatwiej znieść odejście Rózi kiedy mogę przytulić Łatkę, Dyzię, Bayzla czy Joviego. Tym bardziej, że domagają się naszej uwagi. Kochane są bardzo.

ewung

Post » Pon maja 30, 2011 12:32 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

Ja po odejściu Rufina miejsca nie mogłam sobie znaleźć. I szybko zdecydowałam sie na nowego kota, bo wokół mnie była pustka. Nie było kogo przytulić....
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon maja 30, 2011 13:10 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

Ewuś :(
Nie ma słów którymi mogła bym Cię pocieszyc
Nigdy nikt nie zastąpi Ci Rózi bo każde z nich jest inne
każde zawsze będzie żyło w naszych sercach chociaż już nie tak blisko nas jakbyśmy tego pragnęli
Kochamy je tak bezgranicznie jak One nas
tylko dlaczego ta Miłośc w pewnym momencie tak boli
Ewuś ściskam Was mocno,przytulam i jestem myslami z Wami
na kredensie znowu pali się światełko dla Rózi
Trzymajcie się mocno Kochani

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto maja 31, 2011 21:32 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

Nie planowałam w sumie zakładać kolejnej części wątku i nie planowałam tego co się stało. Oczywiście to działanie Karola. Dziś zamieszkała z nami urocza kicia z tego wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128308. Jesteśmy domem tymczasowym i jak do końca się wykuruje będziemy jej szukać nowego domu.
Obrazek

ewung

Post » Wto maja 31, 2011 21:43 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

ewung pisze:Nie planowałam w sumie zakładać kolejnej części wątku i nie planowałam tego co się stało. Oczywiście to działanie Karola. Dziś zamieszkała z nami urocza kicia z tego wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128308. Jesteśmy domem tymczasowym i jak do końca się wykuruje będziemy jej szukać nowego domu.
Obrazek

Śliczna Koteczka
Ewuś ja myślę że Rózia była by dumna że trzymacie się mocno

Wiesz tej nocy miała sen
Maciejek przyszedł ,zszedł z tego księżyca z obrazka
mruczał a ja Go rozumiałam
On mruczał że Rózia jest już tam z nimi szczęsliwa
ale wymruczał mi też że tego roku dołączą do nich dwa Koty z naszego domu
cos w tm jest bo Euzebiuszek cięzko chory
ale kto jeszcze?
Dzisiaj w kocim lampioniku świeciło się znowu światełko dla Rózi
Ściskam Was mocno

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro cze 01, 2011 6:23 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

Ewung, macie oboje wielkie serca :1luvu:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro cze 01, 2011 9:27 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

Toż ona jak moja Mila! :)
Ewa... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro cze 01, 2011 10:33 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

Ewa, tak mi przykro :cry: To stało się tak szybko, za szybko... :cry:

Róziu... [']

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro cze 01, 2011 11:04 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

ewung pisze:Nie planowałam w sumie zakładać kolejnej części wątku i nie planowałam tego co się stało. Oczywiście to działanie Karola. Dziś zamieszkała z nami urocza kicia z tego wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128308. Jesteśmy domem tymczasowym i jak do końca się wykuruje będziemy jej szukać nowego domu.
Obrazek

Powiedz Karolowi, że Go za to kocham!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro cze 01, 2011 14:28 Re: Rózia,Dyzia,Łatka,Bazyl,Jovi - nasza słodka Rózia odeszła[']

Bazyliszkowa pisze:Ewung, macie oboje wielkie serca :1luvu:

:1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

[poprzednia][następna]