horacy 7 pisze:Kasiu Sebastian przelał dla Brysia 200zł.Dziękujemy bardzo.

po_prostu_kaska pisze:horacy 7 pisze:Kasiu Sebastian przelał dla Brysia 200zł.Dziękujemy bardzo.
Wprowadziłam w 2 poście. Dziękujemy

Gibutkowa pisze:po_prostu_kaska pisze:horacy 7 pisze:Kasiu Sebastian przelał dla Brysia 200zł.Dziękujemy bardzo.
Wprowadziłam w 2 poście. Dziękujemy
Kasiu na wątku Brysia tez pisałam o kasce na jego "funduszu". Może w pierwszym poście Brysiowego wątku też wpisać wpłaty te przeznaczone właśnie na niego?

Gibutkowa pisze:Ten Zylexis można dopisać jeszcze bo to też pewnie sporo kosztowało. i rodzaj karmy jaką je Bryś, suplementy jak już będą ustalone, witaminy może (?) - często ktoś ma i może się podzielić

smarti pisze:
ne temat mojej prośby o allegro cegiełkowe,które,jak wiadomo ,jeśli w ogóle dojdzie do skutku to i tak problemu nie rozwiąże...![]()
na kotki ze Szczytna wydałam w lecznicy majątek:
tak zgrubsza,z pamięci:
11x30zł-advocat,profender lub stronghold = 330zł
6x milbemax dla kociaków=55zł
Milka,Burania,Funia,Mućka,5-7 zastrzyków z biotylu,synergalu,ceporexu po ok.25zł (bo różnie mi liczą różni lekarze,zależnie od humoru-jak mi kamil zdradził) ok 500-600zł,
póki co 3 duże op oridermylu po 60zł= 180zł
atecortin 2x-50zł,
leki na biegunkę ok 80 zł dla wszystkich.
razem na samo leczenie Szczytniaków dotąd wydałam ok1200zł nie licząc zastrzyków Milki których będzie na 100% kolejne 5 czyli kolejne 125zł około.
wszystko to w tej samej lecznicy,jak wiadomo to tylko cena leków bo za wizyty badania podanie leków itp nie płacę.(mój DT-wet też jest z niej) i z f-rą w każdej chwili nie będzie problemu.
mam tam nieustającą krechę i nawet nie chciałabym wpłaty z allegro na moje konto bo po co mi?
ja z zakupami żarełka i żwirku sobie jakoś radzę ale zdecydowanie wolę wpłatę na konto lecznicy bo zmniejsza mi krechę.
..a mój TŻ dziś stwierdził..: "przecież wiem że na koty wydajesz stówę dziennie"...i jakby nie liczyc to tak by wychodziło...muszę to po raz kolejny przemyśleć...czy mam prawo do tak wielkich wydatków na kicie...nawet jeśli moj TŻ nie ma nic przeciwko...
Marzenia11 pisze:Kolejny bazarek na szczytniaki - niezwykle intrygujący![]()
viewtopic.php?f=20&t=128470&p=7539466#p7539466
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" horacy 7 pisze:Zaglądam i czytam tylko pomóc nie mam możliwości bo sama zbieram na utrzymanie futer i leczenie Brysia.
smarti pisze:
..a kto nie moze inaczej pomóc to proszę-niech "podbija" bazarki aby wciąż były na górze-to tez znacząca pomoc![]()
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości