cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 30, 2011 22:09 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Axa76 pisze:Piwo, plaża, morze... i 5 kg do przodu? :P

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
MIKUŚ

Post » Wto maja 31, 2011 0:12 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

do mnie wkrotce trafi kolejna czekolada.... hehe z bazarku tez :) wiec jak dojdzie, to z pozostalymi 2 zapakuje i wysle Basi zeby na bazarek wystawila :) Moglabym ja zjesc bez zastanowienia (czekolade), ale musze oprzec sie pokusie, chcac choc troche jakiemus kotu oslodzic zycie :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto maja 31, 2011 7:34 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Pełne poświęcenie Olu widzę :mrgreen:
Tym bardziej czekolady powinny przysłużyć się kockiastym :kotek:
MIKUŚ

Post » Wto maja 31, 2011 7:43 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Przypominam też o amstafie - Sajmonie - chyba musimy mu znaleźć przynajmniej DT :roll:
MIKUŚ

Post » Wto maja 31, 2011 7:49 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Relacja z frontu. Maluch XXX złapany. Czekamy na matkę. Ma na wpadkę cały dzień :mrgreen: Mam nadzieję że się skusi i wlezie. :wink:
MIKUŚ

Post » Wto maja 31, 2011 8:03 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

MIKUŚ pisze:Relacja z frontu. Maluch XXX złapany. Czekamy na matkę. Ma na wpadkę cały dzień :mrgreen: Mam nadzieję że się skusi i wlezie. :wink:

Czyli jak kotka -matka wejdzie w lapke to jedzie w środe na sterylkę?A ta od karmicielki w piatek?

Musiz mi dać znać telefonicznie co i jak bo do niedzieli jestem bez sieci.Basia proszę zrób fotki i jednej i drugiej kotce i podeslij Ewie .Ja z Ewą się zdwonię

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto maja 31, 2011 8:25 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

mar_tika pisze:Czyli jak kotka -matka wejdzie w lapke to jedzie w środe na sterylkę?A ta od karmicielki w piatek?

Musiz mi dać znać telefonicznie co i jak bo do niedzieli jestem bez sieci.Basia proszę zrób fotki i jednej i drugiej kotce i podeslij Ewie .Ja z Ewą się zdwonię

Tak jest Marta. Wtedy ją jeszcze zdążę puścić na wolność (mam nadzieję).
No chyba że się okaże być łagodna - koty ostatnio lubią nam robic niespodzianki. :wink:
MIKUŚ

Post » Wto maja 31, 2011 8:27 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

PILNE!!!!!!

POTRZEBNY TRANSPORT. CZY KTOŚ MOŻE POMÓC???

Trzeba jechać z Zuzią do weta, zabrać po drodze kota umierającego z Dańdówki, następnie odebrać towarzystwo z Braci Smółków.

JEŻELI KTOŚ MOŻE POMÓC?
MIKUŚ

Post » Wto maja 31, 2011 21:30 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Ehhh.......dzień zleciał niewiadomo kiedy. :roll:
Transport udało się załatwić. Sylwia serdeczne dzięki :mrgreen:
Kociak XXX złapany. Matka wciąż na wolności. Czekamy aż wpadnie w Nasze sidła :wink:

Kotka na sterylkę złapana. Jutro jedzie na ciach :ok:
MIKUŚ

Post » Wto maja 31, 2011 21:35 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Zuzia po przeglądzie technicznym u weta wypadła wręcz świetnie 8)
Już chodzi. Czasem jeszcze prawa tylnia łapa jej gdzieś ucieka, ale to już pikuś.
Opatrunek usztywniający zdjęty. Łapa goła i wesoła - Zuzia musi ćwiczyć. Musi się nauczyć jej używać i w ogóle opanowac skoordynować wszystkie ruchy :oops:

Ma silną infekcję tzn. koci katar ale taki fest ją zaatakował :roll: Więc jest na 2 antybiotykach. Ma gorączkę, co mogło Nam utrudniać jedzenie.

Generalnie stwierdzam iż Zuzanna nalezy do kotów olbrzymich. Waży prawie 5 kg, a jest chudziutka. Jest bardzo wysoka i długa. Smukła dziewczyna. Za parę tygodni będzie prześliczną i dorodną pręguską :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto maja 31, 2011 21:53 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Już chodzi, z tą łapą? A ja myślałam, że jak człowiek kilka tygodni w gipsie będzie siedzieć :P Dzielna dziewczynka :)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto maja 31, 2011 22:01 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

No chodzi już lepiej jeśli chodzi o tył.
A doktor kazał jej też chodzić na ta łapę. :wink: Takie ma zalecenie.
Ale wida że już szczęśliwa że nie ma juz niczego na ciałku. No tylko ta łapa jeszcze musi sie zagoić. Jutro wstawię fotki. Padam po dniu poełnym wrażeń.
MIKUŚ

Post » Wto maja 31, 2011 22:19 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Trójka łobuzów pojedzie na tymczas do Elape. Nie chce by towarzycho zostało na kociarni. Lepiej by były w domu, kochane i rozpieszczane przystosowywane do życia w rodzinie :mrgreen:
Elu - kontakt najlepiej telefoniczny. Prosze o tel. na pw. :wink:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]