KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto maja 31, 2011 5:24 KONIEC

Ewentualny dochód z bazarku będzie przeznaczony na :

Krakowski oddział AFN ma obecnie pod opieką ponad 40 kotów. Można o nich poczytać w tym wątku:

viewtopic.php?f=1&t=126409

Są wśród nich zarówno maluszki np. 10-dniowa Buu, i seniorzy, np. 11-letnia Majeczka.
Sezon na maluszki w pełni - aktualnie mamy pod opieką 20 koto-osobowy żłobek.

Utrzymanie takiego kocińca wiele kosztuje, a wpływy są niestety mizerne. Sytuacja ta zmusiła Fundację do czasowego zawieszenia działalności :(
Co to znaczy każdy może się domyślić - zamknięta furtka dla chorych rannych kotów.
Pomóż nam pomagać :kotek: :kotek:

Zalało Kociarnie Woda na jakieś 60 -70 cm + ogromne ilości okropnie śmierdzącego mułu

Zniszczone wszystkie drapaki posłanka i zabawki. Koty na szczęście żyją. Na cito konieczny jest zakup regałów na których postawi się nowe drapaki i posłanka dla kotów :

Obrazek

Biedne koty mega wystraszone na czas usuwania wody zamknięte w klatce :

Obrazek

ORAZ

Moją 4 sztukową całkowicie niepełnosprytną mafię na :

-Spłatę długów za leczenie Mufasy ( poprzednia operacja kolana )
- rtg i konsultacje ortopedyczną Mufasy( 13.V miał kontrolne rtg i ponowną konsultację - zalecenie artroskopia kolan)
- konsultacje u dr Jana Beránek ( ortopeda z Czech specjalizuje się w artroskopii u małych zwierząt)
- artroskopię obydwu stawów kolanowych koszt jednej łapy 10.000 -15.000 koron czeskich czyli na złotówki 1624.00 - 2434.50 zł
- Diagnostykę Mufasy - ma powiększoną tarczycę
- Kontynuację Leczenia Tequili i spłatę długów ( ciągła walka o jej życie ) m.in. konsultacja neurologiczna u dr Wrzoska i MRI we Wrocławiu.
- leczenie Nalusi m.innymi na kontrolne Echo serca i badania
- preparaty wspomagające stawy i chrząstkę
-Na specjalistyczną karmę :
*Royal Canin Obesity i Mobility dla Mufasy
*Royal Canin Fibre Response dla Nalusi i Tequili
Oraz na nieustająca diagnostykę i leczenie kotopsa lub psokota

Z świeżych długów do zapłacenia na wczoraj 194 zł i 460 czyli 654 zł :( Długi te jak na razie się nie zmniejszają a wręcz przeciwnie rosną - miesięczny koszt wizyt lekarskich karmy i leków to około 1,000 złotych

Link do wątku moich kochanych chorowitków :
viewtopic.php?f=1&t=72149&start=780

Koszt przesyłki pokrywa kupujący. Wysyłka tylko listem poleconym

BAZAREK NIEUSTAJĄCY -Licytacja danej książki trwa tydzień od pierwszej oferty, bazarek trwa póki nie wysprzedam wszystkich książek.

W KRAKOWIE MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY

AUKCJA RÓWNOLEGŁA - KSIĄŻKI SĄ WYSTAWIONE NA ALLEGRO -KTO PIERWSZY TEN LEPSZY.

======================================================================

Numer 1

JACEK PAŁKA "PRZYGODY PANA BAZYLK@ "

Przygody sześcioletniego Bazylka, spisywane przez jego tatę w internetowym dzienniku (blogu), uzależniły tysiące internautów. Bazyl stal się bohaterem ich codzienności, a Badmo ulubionym tatą polskiego internetu.
Rysunki zafryki zrobiły z książki dzieło prawdziwie artystyczne :D

Cena wywoławcza 20 zł ( cena na okładce 29,99 )

------------------------------------------------------------------------------------------

Numer 2

MIROSLAV ŽAMBOCH "KRAWĘDŹ ŻELAZA" TOM PIERWSZY

Ostry gość. Wciąż na krawędzi. Jego droga usłana jest trupami prześladowców. Z jednej strony zabójczo skuteczny, z drugiej - po ludzku słaby. Ocali życie w starciu z bandą zakapiorów, a da się sprzedać płatnej kochance. Z twarzą poharataną bliznami. Ze zranioną duszą. Strącony na dno przez własnego ojca. Ścigany przez jego zbirów. Zabijaka z przymusu. Najemnik z konieczności.

Nazywa się Koniasz. A imię jego znaczy wędrowiec, który za wszelką cenę usiłuje zataić swoją tożsamość. Poznaliście go w dwutomowej powieści "Na ostrzu noża”. To trzecia odsłona jego dziejów.
Tuła się po świecie, w którym napisy na wielu miejscach mapy informują, że tam już tylko lwy.... Póki co, niezwyciężony.

OPIS ZE STRONY : http://www.empik.com/krawedz-zelaza-tom ... ,ksiazka-p

------------------------------------------------------------------------------------------

Numer 3

MIROSLAV ŽAMBOCH "KRAWĘDŹ ŻELAZA" TOM DRUGI

Koniasz jaki jest, każdy widzi. Zrobił w konia niejednego gorszego od siebie zbira i mordercę. Nie miał wyjścia. Biegnie w gonitwie, w której stawką jest życie. Na śniadanie rozbija parę łbów, na obiad pożera płatnego zabójcę, na kolację przetrąca oddział opancerzonych jeźdźców. A wolałby... poczytać. Jego mocodawca, Miroslav Žamboch, po raz kolejny zaprasza na wyprawę do świata twardzieli, charakternych kobiet i typów spod ciemnej gwiazdy, w którym aż kipi od akcji, mordobicia i walk. Gdy my salwujemy się zamknięciem książki, Koniasz zszywa i liże odniesione rany.

OPIS ZE STRONY: http://merlin.pl/Krawedz-zelaza-tom-2_M ... l#fullinfo

Numer 4

MIROSLAV ŽAMBOCH "MROCZNY ZBAWICIEL"TOM PIERWSZY

Przykazanie pierwsze i jedyne – zabij każdego, kto chce zabić ciebie. Dla niego nie ma świętości. Nie ma wroga któremu nie można stawić czoła. To R.C. - egzemplarz wyjątkowo mroczny. Deus ex machina. Potomek sztucznej inteligencji. Pozszywaniec z mechanicznym okiem. Ostatni sprawiedliwy. Bezwzględny likwidator upiorów i demoniej hołoty. Zawsze w towarzystwie miotacza granatów, półautomatycznej ex-śrutówki, gadającej kobyły i innych morderczych zabawek. Podrzyna gardła, rąbie głowy, gruchocze kręgosłupy. Z nonszalancją włożyłby spluwę w usta samego boga - gdyby tylko sowicie mu zapłacono. O tym, że w jego głowie siedzi monstrum wie tylko on. O tym, kim jest naprawdę, wiedzą nieliczni. Dla fanów Fallout'a i Neuroshimy lektura absolutnie obowiązkowa!

OPIS ZE STRONY : http://www.amazonka.pl/mroczny-zbawicie ... 3899.bhtml

Numer 5

YRSA SIGURDARDÓTTIR "LÓD W ŻYŁACH"

- kolejny thriller Yrsy Sigurdardottir z prawniczką Thorą w roli głównej
- kłopoty kredytowe firmy prowadzącej odwierty na Grenlandii i tajemnicze zniknięcie jej trzech pracowników sprowadzają Thorę i towarzyszące jej osoby na wschodnie, prawie niezamieszkałe tereny wyspy
- surowy klimat, mordercze warunki, panujące przez większość dnia ciemności i ciągła obecność tajemniczych mocy czynią tę opowieść prawdziwie mrożącą krew w żyłach

OPIS ZE STRONY : http://www.empik.com/lod-w-zylach,prod5 ... 3god-1IiJw

Cena wywoławcza 25 zł ( cena na okładce 34,99 )

katikot licytuje za wywoławczą :1luvu: :1luvu:

licytacja książki trwa do 8 czerwca godz 18:58

Numer 6

RAFAŁ WYPIÓR "KRONIKA OKRESU WYPOWIEDZENIA"

Kronika okresu wypowiedzenia jest podróżą intelektualną, metaopowieścią o powstawaniu książki na portalu, zawierającą elementy "żywcem" z IRCa wzięte, a zarazem utrzymanym w konwencji pamiętnika opisem perypetii niejakiego Jana Recesa, który na skutek nomen omen recesji traci swojego Pudla czyli czyli odziedziczony po ojcu Punkt Usług dla Ludności, i w celu ratowania rodziny wyrusza na poszukiwanie pieniędzy na spłatę wypowiedzianego kredytu...

OPIS ZE STRONY : http://www.sklep.gildia.pl/literatura/4 ... owiedzenia

Cena wywoławcza 20 zł ( cena na okładce 29,00 )

Numer 7

The World According To Clarkson Volume Two - język angielski

W drugiej części bestsellerowego "Świata według Clarksona" ten przewrotny brytyjski dziennikarz i wnikliwy obserwator rzeczywistości po raz kolejny przeciwstawia zdrowy rozsądek absurdom życia w nowoczesnym, poprawnym politycznie społeczeństwie. Clarkson opowiada o swoich problemach z telefonami komórkowymi oraz o nieustannej walce z inspektorami BHP i ekologami, zajmuje stanowisko w sprawie wymyślnych imion i tatuaży, i wyjaśnia, jak to się stało, że zrzucił bombę na Północną Karolinę.

Obrazek

Cena wywoławcza 20 zł

Numer 8

Stefán Máni "STATEK"

Hipnotyzująca, wstrząsająca historia, statek pełen złoczyńców, koszmar morskiego żywiołu... Frachtowiec „Per Se" płynie z Islandii do Surinamu. Jego załoga to dziewięciu mężczyzn, z których każdy coś ukrywa, a tylko jeden z nich zna prawdziwą historię statku. Gdy wskutek sabotażu jednostka traci łączność ze światem i zaczyna dryfować, zdani na siebie marynarze muszą podjąć walkę z żywiołem, własnymi słabościami i czającym się straszliwym losem.

OPIS ZE STRONY : http://www.students.pl/kultura/details/ ... ego-statku

Cena wywoławcza 25 zł ( cena na okładce 49,90 )

Z A P R A S Z A M Y

S E R D E C Z N I E

S T A R T
Ostatnio edytowano Czw cze 16, 2011 20:23 przez Etiopia, łącznie edytowano 4 razy
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto maja 31, 2011 14:31 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

Zapraszamy na zakupy Obrazek
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto maja 31, 2011 16:34 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

Hop do góry
IT'S OVER

Etiopia

Post » Wto maja 31, 2011 17:58 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

Poproszę numer 5 za wywoławczą.

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Wto maja 31, 2011 18:47 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

katikot pisze:Poproszę numer 5 za wywoławczą.

Dziękujemy :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Wto maja 31, 2011 21:24 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

hop do góry

bardzo proszę o podrzucanie jak mnie nie będzie.
IT'S OVER

Etiopia

Post » Wto maja 31, 2011 22:00 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

:ok:
Zapraszamy na nocne zakupy :kotek:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Śro cze 01, 2011 8:46 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

I hoop na dzień dobryObrazek
Obrazek

ametyst55

Post » Śro cze 01, 2011 18:06 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

Obrazek

ametyst55

Post » Czw cze 02, 2011 7:49 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

Obrazek

ametyst55

Post » Czw cze 02, 2011 13:41 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

Podrzucę :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw cze 02, 2011 22:33 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

Zapraszamy na nocne zakupy :P
Obrazek

ametyst55

Post » Pt cze 03, 2011 8:06 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

:kotek:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt cze 03, 2011 16:46 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

Zapraszamy do pomocy Obrazek
Obrazek

ametyst55

Post » Pt cze 03, 2011 19:14 Re: BAZAREK NIEUSTAJĄCY KSIĄŻKI NA KOCIARNIĘ AFN I MOJĄ MAFIĘ

Hop do góry
IT'S OVER

Etiopia

[następna]