nie wiem czy wszyscy znają tą smutną historię. Jeżeli nie, można doczytać tutaj i druga część tutaj
W dużym skrócie Pani Basia razem z Panem Stanisławem mieli pod swoją opieką około 30 kotów i 11 psów.
Niestety 13 lutego 2011, Pan Stanisław zmarł nagle na zawał serca.
Część kotów już udało się wyadoptować. Wyleczyłyśmy także stado ze świerzbowca. Obecnie z Panią Basią mieszka 5 kotów i 6 psów.
Do chwili obecnej udało się dzięki Wam kochani zebrać grubo ponad 1700 zł za co kupiłyśmy Pani Basi 750 kg węgla, zapłaciłyśmy za prąd, zrobiłyśmy zakupy żywnościowo-chemiczne, kupiłyśmy puszki dla kotów, sfinansowałyśmy sterylkę i szczepienia Księżniczki oraz leczenie Samanty i parę innych rzeczy. Bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję za udział w poprzednich bazarkach

Ale potrzebujemy dalej Waszego wsparcia. Niedługo Pani Basi trzeba będzie doładować kartę z prądem i potrzeba sporych funduszy na leczenie chorego na PNN Hobbitka, który musi codziennie dostawać leki, kroplówki i specjalistyczną karmę (http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=127951. Stąd kolejny bazar. Fanty pochodzą z szafy Magis i mojej. Magis fotografowała ubrania i robiła opisy, w wolnej chwili będzie podawać dokładne wymiary ubrań.
A oto zasady gry:

Bazar trwa do poniedziałku 06.06 do godz 21.00 czasu forumowego Każdą rzecz licytujemy od 1zł Najmniejszą kwotą jaką można przebić licytację jest 1 zł.
Koszt przesyłki wg cennika Poczty Polskiej ponosi szczęśliwy nabywca.
Ostatnia licytująca osoba otrzymuje ode mnie przesyłkę gratis

No i fanty:
1. Biała elegancka bluzka z żabotem, rozmiar L

licytuje

2. Bluza House, rozmias S : pachy 38 cm, długość mierzona przez środek 50 cm

licytuje

3. Cienka, haftowana biała bluzka, z bardzo "nieprofesjonalnymi"

licytuje

4. Dzianinowa bluzeczka Reserved rozmiar M: pachy 35 cm, długość całkowita mierzona przez środek: 54 cm

licytuje

5. Czarne body, rozmiar M, Body jest "firmowe" ale za nic nie mogę sobie przypomnieć w którym sklepie go nabyłam. Metek żadnych nie ma niestety. Jest elastyczne i w górnej części przezroczyste, z fajnymi długimi rękawami (ubrałam na siebie - widać przezroczystości i dłogość rękawa)

licytuje Magis 5 zł

6. Chusta, apaszka, w kilku miejscach koty niestety chwyciły i są lekkie zaciągnięcia

licytuje

7. Grubszy sweter w kolorze malinowym, rozmiar M, wymaga golenia

licytuje

8. Biała / kremowa cieniutka przewiewna bluzeczka na lato SOLAR rozmiar S/M

licytuje

9. Jeansowa spódnica mini Redstar, rozmiar M

licytuje

10. T-shirt

licytuje

11. Czarna, lekko przezroczysta koszula Reserved, rozmair "większe" S ma świetne poszerzone rękawy, ale bez "bufek", wąski i długi mankiet, aż żal, że już nie bardzo się w nią mieszczę ... ma mały defekt, przy rękawie: rozprucie

licytuje

12.Różowa bluzka koszulowa, brakuje 3 guzików

licytuje

13. Czarna siateczkowa podkoszulka, L

licytuje

14. NOWE majteczki Esotiq, bawełniane, zostały tylko czerwone L

licytuje

15.NOWE pończoszki Gatta, rozmiar 1-2, świetnie trzymają się nawet na szczupłych udach

licytuje

16. Pomarańczowy sweterek Reserved, miły i niegryzący, rozmiar M chociaż ja bym powiedziała, że to S: pachy 40 długość 50 cm

licytuje

17. Bluzka czarna Snoopy, butiq, rozmiar L (ale jak dla mnie to duże S, małe M - 5 zł
ramiona 32 cm, talia 36 cm, dół 40 cm, długość 49 cm mierzona przez środek

licytuje

18. Letnia spódniczka na zakładkę, rozmiar M/L

licytuje

19. Czarne spodnie o długości nad kostkę, dopasowane, suwak z boku, rozciągają się, rozmiar L

licytuje

20. Lniane spodnie Marks&Spencer, rozmiar 14, rybaczki pas:42 cm, biodra:54 cm, długość76 cm (mierzyłam przez środek, od pasa do końca nogawki)

licytuje

21. sukienka dzianinowa o pięknym grafitowo-szarym kolorze, dopasowuje się do sylwetki, rozmiar S

licytuje

22. Czarny sweter w serek rozmiar M

licytuje

23. Sweter w serek kolor ciemnych buraczków, niestety nie wyszedł na zdjęciu rozmiar L

licytuje

24. Sweterek ażurowy rozmiar S, rękawy 3/4

licytuje

25. Bezrękawnik z materiału, rozmiar M/L -pachy-45 cm, dół 54 cm, długość mierzona przez środek 60 cm

licytuje

26. Spodnie lniane Terranova, rozmiar M

licytuje

27. Top lekko lejący, rozmiar S - pachy 39 cm, talia 35 cm długość całkowita razem z ramiączkami 53 cm

licytuje

28. Piękny błękitny haftowany podkreślający biust top na lato, rozmiar M

licytuje

29. Gruby i ciepły sweter jesienno zimowy, rozmiar S/M

licytuje

30. czarny top, elastyczny, rozmiar S/M- pachy 38 cm, długość całkowita 38 cm, to jest taki krótki topik

licytuje

31. NOWY Top elastyczny Fishbone

licytuje

32. Elastyczny top podkreślający biust i maskujący brzuszek S/M

licytuje

33. Błękitny bawełniany top, S

licytuje

34. bawełniany top łezką, ciemny pudrowy róż/fiolet, kolor bardziej taki jak w zacienionej części zdjęcia wymiary w cm: szerokość pachy-36, długość z ramiączkami 45

licytuje

35. Sweter "sznurkowy" 100% bawełna TROLL

licytuje

36. Jeansy Wallis z rozszerzanymi nogawkami

licytuje

37. żakiet sztruksowy, rozmiar M/L

licytuje

38. Zielona bawełniana bluzka - pachy 40, długość 52 cmzałożona 2 razy, wyprana raz, stan bdb, ma bardzo ciekawe wyszywanki, można je nosić na plecach jak i z przodu; raz założona

licytuje

Zapraszam serdecznie do licytacji