Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 31, 2011 12:48 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Bry Wam :lol:

Monia, foty nie było, trzeba dalej piłować ;) Za to miałam przyjemność osobiście poznać :twisted:

Uprzejmie Was proszę o trzymanie kciuków w czwartek, jak się nic nie wydarzy, to jadę na wizytę PA dla Dziabołków :wink: WIECZOREM, więc bez molestacji od rana :mrgreen: Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będą potrzebne kciuki, żeby DS przeżył inwazję :twisted:
Odezwał się też całkiem rozsądny człowiek w sprawie Dameski, na razie się wymieniamy mailami, ale brzmi fajnie. Co najważniejsze Dameska miałaby towarzystwo 2letniej kotki. Ona bez kotów ani bez ludzi chyba żyć nie umie :lol: Jej jest potrzebne stado mieszane do pełni szczęścia :lol:

Mamuśka chyba ma jakiś wgląd do neta (którego ja nie mam z domu :twisted: ), bo po moich wczorajszych narzekaniach na jej matko-polkowe zwyczaje, tak jakby zaczęła próby gonienia hałastry od cyca. Mam nadzieję, że jej to nie przejdzie, bo czas najwyższy :x
Wczoraj spuściłam Browarki z klatki na chwilę :roll: Mamuśka wprawdzie zainteresowana, popiszczała mamuśkowo na co Browarki zareagowały histerycznym rzutem do cyca, ale chyba się odezwał jej zdrowy rozsądek i dała nogę :mrgreen:

Poza tym dzieciaki robią się z dnia na dzień większe, fajniejsze i bardziej proludzkie - zwłaszcza Fischer i Full. Ten ostatni na widok ręki wywala brzucho, włącza motorek, a wzięty na ręce robi 'ragdolka' :lol: Faxe pomału się przekonuje, chyba głównie z lenistwa, że nie trzeba panicznie wiać, a syczenie mi nie straszne :roll: Najgorsza sprawa z Fosterem - zgodnie z regułą, że najgorsze trucizny są w małych ampułkach :twisted: Ten jest ewidentnie niezainteresowany współpracą, wzięty na ręce wije się niczym Delicja (wspólny przodek?) i non-stop usiłuje nawiewać :twisted: Na marginesie dodam, że zaczyna nabierać Baśkowego spojrzenia :roll:
Poza tym wcinają na potęgę i opanowały już kuwetę do perfekcji, łącznie z tym, że nie należy jej zakładać na głowę po użyciu i że poczekanie, aż sprzątnę się opłaca. Do wczoraj to chyba robiły zawody w sraniu i laniu na raz, w efekcie wywalałam jeden zbrylony kawał żwiru kształtu i wielkości kuwety :twisted:

Dziaboły szaleją coraz bardziej, Brzdąc się robi coraz bardziej miziasty, Baśka uważa, że pod opieką Mamuśki to ja jej nie skrzywdzę i pcha się na łóżko, Dameska meczy jak koza w rui, Mamysza tyje, Szelma się wścieka, Delicja dziaboleje, Taćka trzyma formę i pilnuje drapaka ze stoickim spokojem :twisted:
Ufff.... musiałam na palcach przeliczyć, czy nikogo nie pominęłam :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto maja 31, 2011 12:51 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

To w domu wszyscy zdrowi :twisted: Baśka :ok: :ok: a czy Foster też już ma Teleskopowe Uszy?
Skoro Mamysza tyje, to znaczy, że za ząbkami nie tęskni?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto maja 31, 2011 12:54 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Mamysza raczej nie tęskni :lol:

Spróbuję obfocić Fosterowe uszy :mrgreen:

OKI

Post » Wto maja 31, 2011 12:56 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Czyli wszystko gra! :P A kciuki bedziem moooocno trzymac! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto maja 31, 2011 12:58 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Wszystko gra :lol:

OKI

Post » Wto maja 31, 2011 13:56 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Szalony Kot pisze:Matko, ale Ty masz tego dobra.... :ryk:

Dobrze, że jesteś :twisted:

OKI

Post » Wto maja 31, 2011 18:14 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

No proszę całkiem dobrze Ci idzie. :mrgreen: Co znaczy nabiera spojrzenia Baśki? :?: Dobrze,że nie patrzy jak Mamysza,bo już zaczynałabym się bać. :ok: :ok: :ok: za Dziabołki i Dameskę.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro cze 01, 2011 10:21 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

:ok:
Doberek OKI i koteczki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro cze 01, 2011 10:36 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

I co Ty zrobisz, jak sie juz tego calego towarzystwa pozbedziesz? :mrgreen:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Śro cze 01, 2011 10:58 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

kocurzyca41 pisze:No proszę całkiem dobrze Ci idzie. :mrgreen: Co znaczy nabiera spojrzenia Baśki? :?: Dobrze,że nie patrzy jak Mamysza,bo już zaczynałabym się bać. :ok: :ok: :ok: za Dziabołki i Dameskę.

Spojrzenie Baśki: Leż, gdzie leżysz i nie zbliżaj się do mnie :twisted:

kalair pisze::ok:
Doberek OKI i koteczki!

Hej :D

margaretka2002 pisze:I co Ty zrobisz, jak sie juz tego calego towarzystwa pozbedziesz? :mrgreen:

Poleżę... tak z miesiąc poleżę :ryk:
A potem jeszcze sobie poleżę :1luvu:

Teraz jest tak: wstaję rano, wstawiam kawę i michy do zmywarki na szybkie mycie, idę sprzątać kuwety zaczynając od kocięcej, zanim skończę kocięca znów zawalona :twisted: Kropelki dla Browarków i znów kuwety :roll: Mam 5 minut na kawę i fajka, kończy się zmywanie, więc robię żarcie :twisted: Potem mam 20 minut na wypicie kawy i poleżenie, czyli doprowadzenie ciśnienia i temperatury do stanu używalności :lol: I znów kuwety :twisted: Szybki prysznic. I zgadnij co? Tak jest - kuwety :twisted: Przed samym wyjściem jeszcze raz kropię oczy dzieciarni i sprzątam im kuwetę (na szczęście już tylko im, bo reszta już zrobiła, co miała) :roll:
Po powrocie z pracy mniej-więcej to samo, na szczęście już nie tak na tempa :roll: I już koło 23.00 mogę sobie iść spać... w tym momencie nos mi mówi, żebym jednak jeszcze raz sprzątnęła kuwetę dzieciakom :twisted: Te gnojce wydalają średnio dziennie ze 2x tyle, co same ważą :twisted:

OKI

Post » Śro cze 01, 2011 12:16 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

OKI pisze:
kocurzyca41 pisze:No proszę całkiem dobrze Ci idzie. :mrgreen: Co znaczy nabiera spojrzenia Baśki? :?: Dobrze,że nie patrzy jak Mamysza,bo już zaczynałabym się bać. :ok: :ok: :ok: za Dziabołki i Dameskę.

Spojrzenie Baśki: Leż, gdzie leżysz i nie zbliżaj się do mnie :twisted:

kalair pisze::ok:
Doberek OKI i koteczki!

Hej :D

margaretka2002 pisze:I co Ty zrobisz, jak sie juz tego calego towarzystwa pozbedziesz? :mrgreen:

Poleżę... tak z miesiąc poleżę :ryk:
A potem jeszcze sobie poleżę :1luvu:

Teraz jest tak: wstaję rano, wstawiam kawę i michy do zmywarki na szybkie mycie, idę sprzątać kuwety zaczynając od kocięcej, zanim skończę kocięca znów zawalona :twisted: Kropelki dla Browarków i znów kuwety :roll: Mam 5 minut na kawę i fajka, kończy się zmywanie, więc robię żarcie :twisted: Potem mam 20 minut na wypicie kawy i poleżenie, czyli doprowadzenie ciśnienia i temperatury do stanu używalności :lol: I znów kuwety :twisted: Szybki prysznic. I zgadnij co? Tak jest - kuwety :twisted: Przed samym wyjściem jeszcze raz kropię oczy dzieciarni i sprzątam im kuwetę (na szczęście już tylko im, bo reszta już zrobiła, co miała) :roll:
Po powrocie z pracy mniej-więcej to samo, na szczęście już nie tak na tempa :roll: I już koło 23.00 mogę sobie iść spać... w tym momencie nos mi mówi, żebym jednak jeszcze raz sprzątnęła kuwetę dzieciakom :twisted: Te gnojce wydalają średnio dziennie ze 2x tyle, co same ważą :twisted:

gdybyś zrezygnowała z tej fajki i kawy tobyś miała dodatkowe pięć minut. i mogłabyś jeszcze jednego kotecka przygarnąć....

A jakbyś nie brała tych kąpieli pod prysznicem tobyś oszczędziła wodę i miałabyś kolejne pięć minut dla kolejnej kotecki..
co prawda waliłoby od Ciebie. ale fsyscy by myśleli , że masz jajecznego kotecka....

temat do przemyślenia Droga OKI.
czegóż nie robi sie dla koteckuf...

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Śro cze 01, 2011 12:20 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Jeszcze moglabys zrezygnowac z roboty, wtedy mialabys oooootchlan czasu dla koteckow. :p

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Śro cze 01, 2011 12:34 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

margaretka2002 pisze:Jeszcze moglabys zrezygnowac z roboty, wtedy mialabys oooootchlan czasu dla koteckow. :p

O! I to jest właściwe podejście do tematu, tylko robota mi przeszkadza :twisted:
Choć prawdę mówiąc to przynajmniej w robocie odpocząć mogę :wink:

Salvadore, nie mogę zrezygnować z kofeiny z rana, bo potem mnie trzeba zbierać z podłogi :twisted:

OKI

Post » Śro cze 01, 2011 12:41 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

OKI pisze:
margaretka2002 pisze:Jeszcze moglabys zrezygnowac z roboty, wtedy mialabys oooootchlan czasu dla koteckow. :p

O! I to jest właściwe podejście do tematu, tylko robota mi przeszkadza :twisted:
Choć prawdę mówiąc to przynajmniej w robocie odpocząć mogę :wink:

Salvadore, nie mogę zrezygnować z kofeiny z rana, bo potem mnie trzeba zbierać z podłogi :twisted:

Całe życie podnoszę kobiety upadłe. w razie czego zadzwoń. pomogę ...

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

[poprzednia][następna]