Nie przyszło mi do głowy, że mogą nie mieć kocich szczepionek i Behemot dostał tylko wściekliznę Poza tym badał go jakiś młodociany dupek, który nie bardzo rozumiał dlaczego wypuściłam z sykiem powietrze jak mi oznajmił tę radosną wiadomość po kwadransie poszukiwań
W tym czasie Paniątko było już bliskie zes....a się ze stresu na stół w gabinecie
Następnym razem, bo niestety BĘDZIE następny raz umówię się telefonicznie z kimś qrwa kompetentnym
To jest dobra lecznica ale chyba za dużo poprzyjmowali stażystów
Leczyłam tam jeszcze mojego psa i NIGDY coś takiego się nie zdarzyło To jedna z najlepszych lecznic w Trójmieście
Zrobiłabym zadymę gdyby nie to, że KOT miał już dosyć wrażeń. Po prostu zadzwonię za parę dni jak mnie cholera minie i umówię się na wizytę na godzinę. Dotychczas nie musiałam tego robić
szkoda kota B. bo się stresuje niepoczebnie ja mam weta osiedlowego, zawwwwsze ma szczepionki dlategom się zdziwiła, że w lecznicy mogło zabraknąć; a może stażysta szukać nie umi?
BTW - Najmłodszy wrócił zachwycony, po raz pierwszy nie narzekał na nic i nawijał jak nawiedzony o wszystkich muzeach, które odwiedzili, o szwedzkim stole na sniadanie o numerach, jakie wycinali wychowawcy Nawet się nie złościł, że jak przyjechali, to pierwsze co zrobił, to chcial zmyć brud po 10 godzinach z PKP i naszamponił się obficie, a wody zabrakło ino się śmiał jak dziki Program musi co fajny mieli - wreszcie coś sensownego i nie tylko dla dziewczynek Postanowił kupić mausera