KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 30, 2011 23:09 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Terenia czujna jestes trzymasz reke na pulsie :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon maja 30, 2011 23:13 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Poszły przelewy na zapłacenie faktur:
284zł żwirek
72 zł Lecznica LUPUS
1498 zł lecznica ALMAVET
60zł lecznica Almavet
Rozliczenie moich bazarków już jest wpływ na nasze konto:
30zł BOZENAZWISNIEWA skarbonki
63zł Ewagrz- szklana kula z kotkami, haft koci
30zł- puszka na jedzonko sprzedałam sąsiadom bez wystawiania na bazarek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon maja 30, 2011 23:19 Re: forum

jadziaII pisze:Dorota Ty sie dziewczyno kuroj bo jak w sobote na weselu bedziesz tanczyc kazaczoka :lol:
Jak wyzdrowiejesz to odrobisz dyzur a jutro go zalatwimy masz jak w banku :roll:

dziekuje :1luvu: A wy jak w banku macie :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon maja 30, 2011 23:26 Re: forum

:mrgreen: a ja juz po rtg nogi i ze skierowaniem do poradni na piatek :mrgreen: Poczlapalam do "jedynki" na ostry :D i tak w okolicach stopy kosci stwierdzono :ryk: cale :ok: Dano w dupniaka zastrzyk i umowiono wizyte do poradni na piatek :ok: na dalsze konsultację. Ale to chyba ostroga bo na zdjeciu byla
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Wto maja 31, 2011 6:34 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

I dobrze Dorotko, bo do ortopedy do poradni to się chodzi jak nic pilnego. A jak coś mocno boli, możliwość pękniętej kości czy coś to na ostry.
Tereniu, jak ty pilnujesz dyżurów, że mnie na niedzielę rano nie wpisałaś? No? :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto maja 31, 2011 7:12 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

*Martynka* pisze:Obrazek

Gracja w okienku, rzadki widok, gdyż ta kotka pragnie bliskości z człowiekiem i cały czas chce być blisko ludzi. Najlepiej nie schodziła by z kolan, a jeśli to nie jest możliwe koniecznie musi leżeć gdzieś obok, blisko, a już na pewno nie jest możliwe by znajdowała się w innym pomieszczeniu niż ja! Mojej kotki często nie widać w domu śpi gdzieś zaszyta natomiast Gracja jest zawsze obok. To wspaniała kotka, ciężko będzie się rozstać.

coś czuję że Gracja zostanie :wink: każdy z nas ma tymczasa co został na stałe, ja mam 4 :evil:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto maja 31, 2011 7:54 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 30.05.-05.06.2011
30.05. pon. rano Gosia, Wiesia wie. Bona
31.05. wt. rano Jadzia,Wiesiu wie. Teresa
01.06. śr. rano Bona wie. MaraS.
02.06. czw.rano brak wie. brak
03.06. piat rano Asia,Bogusia, wie. Cookie
04.06. sob. rano brak wie. Teresa
05.06. niedz. Alienor wie. Cookie
Ostatnio edytowano Wto maja 31, 2011 7:55 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto maja 31, 2011 7:55 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 30.05.-05.06.2011
31.05. wt. rano Jadzia wie. Teresa
05.06. niedz. brak wie. Cookie

to ja wezmę ten czwartek wieczór zwolniony. BARDZO DZIĘKUJĘ ZA JEDZENIE DLA KLIMKA

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto maja 31, 2011 8:12 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

Mara S pisze:
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 30.05.-05.06.2011
31.05. wt. rano Jadzia wie. Teresa
05.06. niedz. brak wie. Cookie

to ja wezmę ten czwartek wieczór zwolniony. BARDZO DZIĘKUJĘ ZA JEDZENIE DLA KLIMKA

Klimek jak troszkę sie odżywi będzie pięknym czekoladowym kocurem,na dodatek ma super charakter :wink:
Na Krejzolka Gosia ma osobę chętna być może maluch pojedzie do nowego domku :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto maja 31, 2011 9:58 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Wczoraj w chatce byłyśmy swiadkami jak Wiki bierze do pyszczka szpilkę do tablicy korkowej ,odpięła ogloszenie i potem z tablicy zrobila sobie drapak.Czy byłoby możliwe powieszenie tablicy tak by koty nie odpinały szpilek bo jest to dla nich niebezpieczne bo mogą połknać.Jestem na to uczulona bo moj mały kot wszystko co znajdzie połyka i tak samo moze być z innymi kotkami.
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Wto maja 31, 2011 10:20 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

[quote="Mara S to ja wezmę ten czwartek wieczór zwolniony. BARDZO DZIĘKUJĘ ZA JEDZENIE DLA KLIMKA[/quote]
Mara saszetki intestinal gastro dla Klimka RC są: od Wiesi 1 szt , a od Bogusi 4 szt.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto maja 31, 2011 10:25 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

[quote="mar_tika Na Krejzolka Gosia ma osobę chętna być może maluch pojedzie do nowego domku :ok:[/quote]
Chciałam wyjaśnić , że rzeczywiście byli wczoraj w KCH moi znajomi chcieli adoptować małego kotka ale oni sie upierali na burego kotka , bardzo im się podobały buraski z dolnego boksu , ale najwyraźniej nie mieli odwagi adoptować kota nie do końca oswojonego . Cóż- małym kotkom zwykle trzeba na początku poświęcić czas aby się oswoiły, nie każdy burasek to Franio czy Albercik - urodzone miziaki.
Krejzolka jest taka piękna, że zaraz znajdzie dom - osobiście jakby nie kocie wojny u mnie w domu to bym ją wzięła dltego że jest cudna i miła. A buraski muszą trafić na bardziej odważnych i zdecydowanych adoptujących , też są śliczne :)

gosiakot

Post » Wto maja 31, 2011 10:31 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:Poszły przelewy na zapłacenie faktur:
284zł żwirek
72 zł Lecznica LUPUS
1498 zł lecznica ALMAVET
60zł lecznica Almavet
Rozliczenie moich bazarków już jest wpływ na nasze konto:
30zł BOZENAZWISNIEWA skarbonki
63zł Ewagrz- szklana kula z kotkami, haft koci
30zł- puszka na jedzonko sprzedałam sąsiadom bez wystawiania na bazarek

Tereniu , będąc wczoraj na dyżurze całkiem zapomniałam o nalżności z bazarku za czajniczek - przepraszam, dowiozę do Kch.- Wczoraj w ogóle myślałam że zwariuję z powodu zachowania Tigry , która wyszła sobie na ogródek ok. 6 tej rano i znikła ...nie było jej cały dzień wczoraj i całą noc. Wróciła cała zdrowa i zadowolona dziś o 7 mej rano 8O ten kot mnie wykończy :evil: ,ja przez nią do reszty osiwieję , tak się bałam czy nie stała jej się krzywda...

gosiakot

Post » Wto maja 31, 2011 10:43 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Gosia to kot włóczęga chyba będzie, musisz oswoić się z tą myślą.
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto maja 31, 2011 11:13 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

gosiakot pisze:[quote="Mara S to ja wezmę ten czwartek wieczór zwolniony. BARDZO DZIĘKUJĘ ZA JEDZENIE DLA KLIMKA
Mara saszetki intestinal gastro dla Klimka RC są: od Wiesi 1 szt , a od Bogusi 4 szt.

No to dziękuję Wiesi i Bogusi ;)

Co do Tigry to jak teraz byłam na działce to Czandra wyszła rano na ogród (1-szy raz tam była) i do popołudnia nie wracała. Przeszukaliśmy cały domek i ogród i nic - już myslałam, że przepadła ale na szczęście była w krzakach całkiem blisko domu i w końcu wróciła gdy się mocno rozpadało, potem znów chowała się w tych krzakach wielogodzinnie.
Perełka natomiast jest takim cykorem, że pierwszy dzień spędziła za szafką i na parapecie, w drugim zaczęła zwiedzać kolejne pomieszczenie, w trzecim jeszcze kolejne a na dwór dotarła dopiero w czwartym, gdy już wyjeżdżaliśmy :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

[poprzednia][następna]