Czekoladowa Pralinka - pojechała do domu:-)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon maja 30, 2011 20:04 Czekoladowa Pralinka - pojechała do domu:-)

Pralinka - tak mi właśnie do głowy przyszło. Jest wielkości wyrośniętego kota. Została przyniesiona do zaprzyjaźnionego domu po wypadku - było niebezpieczeństwo amputacji nogi i wiele innych. Miała nie przeżyć....

Pralinka jednak się uparcie wygrzebywała z najgorszego. Została nawet wysterylizowana. Lekko utyka na tylną prawą nóżkę. Możliwe, ze tak jej zostanie, możliwe, ze to jeszcze przykurcze mięśniowe i minie bez śladu.

Jest maleńka, bardzo przylepna........I SUPER posłuszna. Ze zdumieniem obserwowałam jej zachowania - na jej tle moje psice to dwa skrajnie niewychowane przygłupy.

Ma chwilowo coś na kształt domu nad głową. Ale dosłownie CHWILOWO.
Pilnie szukam jej domu - idealna by była jako piesek nakolankowy dla jakiejś starszej pani do bloku - bo małe, lekkie,lizusowate i super grzeczne....
Ostatnio edytowano Pon lip 11, 2011 8:33 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon maja 30, 2011 20:05 Re: Czekoladowa Pralinka - pies wielkości kota - DS!

Neigh pisze:Pralinka - tak mi właśnie do głowy przyszło. Jest wielkości wyrośniętego kota. Została przyniesiona do zaprzyjaźnionego domu po wypadku - było niebezpieczeństwo amputacji nogi i wiele innych. Miała nie przeżyć....

Pralinka jednak się uparcie wygrzebywała z najgorszego. Została nawet wysterylizowana. Lekko utyka na tylną prawą nóżkę. Możliwe, ze tak jej zostanie, możliwe, ze to jeszcze przykurcze mięśniowe i minie bez śladu.

Jest maleńka, bardzo przylepna........I SUPER posłuszna. Ze zdumieniem obserwowałam jej zachowania - na jej tle moje psice to dwa skrajnie niewychowane przygłupy.

Ma chwilowo coś na kształt domu nad głową. Ale dosłownie CHWILOWO.
Pilnie szukam jej domu - idealna by była jako piesek nakolankowy dla jakiejś starszej pani do bloku - bo małe, lekkie,lizusowate i super grzeczne....

będą fotki :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon maja 30, 2011 20:14 Re: Czekoladowa Pralinka - pies wielkości kota - DS!

Bedom za chwilunię:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon maja 30, 2011 20:29 Re: Czekoladowa Pralinka - pies wielkości kota - DS!

Fotki czekoladki :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon maja 30, 2011 20:30 Re: Czekoladowa Pralinka - pies wielkości kota - DS!

fajna mordziunia :kotek: zapytam ,bo słyszałam ,że jedna pani w okolicy szuka ,ale nic nie obiecuję :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon maja 30, 2011 20:32 Re: Czekoladowa Pralinka - pies wielkości kota - DS!

No taka malusia......jest.

Jak dla mnie pies to się zaczyna tak powyżej kolan, ale Toto mnie strasznie ujęło, bo takie właśnie grzeczniusie. Wędrowała ze mną bez smyczy i na każde cmoknięcie była zwarta i gotowa. Musiała mieć dobry dom - żadnych złych doświadczeń, miłość do ludzkości i wola spełniania ich życzeń.

No i dosłownie wyrośnięty kot.

Obrazek

Neigh

Post » Pon maja 30, 2011 21:38 Re: Czekoladowa Pralinka - pies wielkości kota - DS!

Jakiś czas temu chyba na Dogo ktoś podobnego psiaka oferował z DT i poszedł do adopcji. Bardzo podobnego.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon maja 30, 2011 21:48 Re: Czekoladowa Pralinka - pies wielkości kota - DS!

Niby jest dużo chętnych na małe pieski, ale tu jest potrzebny najlepszy z możliwych dom na przysłowiowe już.

Obrazek

Neigh

Post » Pon maja 30, 2011 22:17 Re: Czekoladowa Pralinka - pies wielkości kota - DS!

ok jutro poproszę o sprawdzenie i dowiem się kiedy znaleziona - z tego co zrozumiałam dłuższą chwilę trwało pozbieranie jej do kupy.......

Obrazek

Neigh

Post » Czw cze 02, 2011 18:40 Re: Czekoladowa Pralinka - pies wielkości kota - DS!

Nikt do Pralinki nie zagląda.......wstydzcie się!

Obrazek

Neigh

Post » Czw cze 02, 2011 21:43 Re: Czekoladowa Pralinka - pies wielkości kota - DS!

Neigh pisze:Nikt do Pralinki nie zagląda.......wstydzcie się!

Ja zaglądam i zachwycam się :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw cze 02, 2011 21:50 Re: Czekoladowa Pralinka - pies wielkości kota - DS!

Szalony Kot pisze:Nie nie, mi chodzi o to, że ja bym sprawdziła, czy ona nie ma czipa. Jest ZBYT podobna.

Ja nie zakładałam - nic mi o tym nie wiadomo.......Achaś chipa u panny brak.
Jakoś straciłam ochotę na bywanie na dogo....załamuje mnie to. Kotom daję radę pomagać wiec jeszcze tu jestem.

Obrazek

Neigh

Post » Sob cze 04, 2011 19:50 Re: Czekoladowa Pralinka - pies wielkości kota - DS!

Jest śliczna, absolutnie cudowna :1luvu: Zaglądam raz dziennie, żeby się dosłodzić patrząc na te fotki. Niestety nie wezmę jej, bo poranny spacer :strach: No i wiem, że nie byłabym dla niej dobrym domkiem - za dużo kotów i za dużo zamieszania co dzień :? Więc tylko trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za równie dobry domek jak słodka czekoladowa Pralinka. :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[następna]