WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore maluszki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 29, 2011 17:14 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Dokładnie jak piszesz - dorosłym przy antybiotykach nie wahałam się dawać, maluchom przy lekkim rozwolnieniu też, ale to, co wydalają z siebie te dwa maluchy jest dramatycznie mocno podejrzane (niekontrolowany wyciek kupy w formie wodnej, za to podbarwiony na krwawo, że tak dosadnie napiszę), i na razie wole dmuchać na zimne.
Nifuroksazyd podziałał o tyle, że produkcja się nieco zagęściła

babazgaga

Od: Czw kwi 29, 2010 20:51

Post » Nie maja 29, 2011 17:18 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Myślisz o PP? Jeśli tak dałabym srebro.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie maja 29, 2011 17:48 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Nie, nie myślę. Biorąc pod uwagę stan ich dupek i nadżerki od odparzeń muszą mieć sraczkę przynajmniej od 4-5 dni. Przy PP już by było po kotach. A one łażą, zwiedzają, nie wykazują bycia osowiałymi.

babazgaga

Od: Czw kwi 29, 2010 20:51

Post » Nie maja 29, 2011 18:15 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

racja, na pewno nie PP. Niech im się polepszy!
Po głodówce w studzience każde jedzenie może spowodować problemy trawienne - bo szok.
Ale nie wiadomo póki co, co w nich siedzi, może jakaś infekcja.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie maja 29, 2011 18:19 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Też o tych trzech dniach głodówki pomyślałam.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon maja 30, 2011 20:12 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

viewtopic.php?f=13&t=128391
proszę, zerknijcie na ten wątek. pilnie potrzebuję tdt dla małego chorego kotka (kk?) od niedzieli mogę go zabrać do siebie, ale wtedy może już być za późno :(
ObrazekObrazekObrazek

patinette78

Od: Śro gru 16, 2009 10:52

Post » Pon maja 30, 2011 20:21 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

patinette78 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=128391
proszę, zerknijcie na ten wątek. pilnie potrzebuję tdt dla małego chorego kotka (kk?) od niedzieli mogę go zabrać do siebie, ale wtedy może już być za późno :(

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon maja 30, 2011 21:31 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

maluchy od martki jadą jutro do Figaro :kotek: dla jednego mam już fajny domek ( podesłała nam Kawon :ok: )

u mnie jeden Maczu Pikczu wyadoptowany , za drugim podejściem :mrgreen: pani która była umówiona okazała się być poszukującą kota na myszy na wieś :evil: i wyszła uważając mnie pewnie za nieźle świerniętą :twisted: a potem niespodziewanie zadzwonił pan i okazało sie że jest w pobliżu więc może przyjechać
mała dziewczynka Maczu Pikczu pojechała do fajnego zwierzakolubnego domu :kotek: ( jako że wszystkie czarne w ostatniej chwili koty się pozamieniały omyłkowo pojechałby chłopak :kotek: )

koteczka która wczoraj przybyła , siostra moich Maczu Pikczu jest potwornie przerażona, sztywna ze strachu, płacze, ale całe szczęście zjadła...strasznie mi jej szkoda...

jeszcze dwa maluszki na ulicy...kto mógłby im dać dom tymczasowy ...prosimy...

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon maja 30, 2011 22:50 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

i jeszcze jedna prośba, kto mógłby bliżej weekendu zabrać kociaki od Agness78 na szczepienie :oops: np. do lecznicy Legwan przy Wiśniowej ?

jessi74

Post » Pon maja 30, 2011 23:04 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

a ja znów zapytam o TDT na czas leczenia (okolo 2-4 tyg) dla Klosia, potem wroci do azylku.
nie chce zeby sie juz skonczyła jego historia, jest taki dzielny i i tak chce żyć...
viewtopic.php?f=1&t=123636&start=420
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Pon maja 30, 2011 23:05 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

jessi74 pisze:i jeszcze jedna prośba, kto mógłby bliżej weekendu zabrać kociaki od Agness78 na szczepienie :oops: np. do lecznicy Legwan przy Wiśniowej ?

Nie jestem zmotoryzowana ale w razie "W" (jakby nikt się z autem nie znalazł) mam wolny czwartek i piątek (do wieczora, bo potem wyjeżdżam).

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon maja 30, 2011 23:14 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Gibutkowa pisze:
jessi74 pisze:i jeszcze jedna prośba, kto mógłby bliżej weekendu zabrać kociaki od Agness78 na szczepienie :oops: np. do lecznicy Legwan przy Wiśniowej ?

Nie jestem zmotoryzowana ale w razie "W" (jakby nikt się z autem nie znalazł) mam wolny czwartek i piątek (do wieczora, bo potem wyjeżdżam).

:ok: :ok: :1luvu: :1luvu: byłoby super! moze jeszcze ktoś sie odezwie :ok:

jessi74

Post » Pon maja 30, 2011 23:18 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

a tak z innej beczki to zgubił się nam laserek :( czyli zabawka KropkaKropka :P wsiąkła gdzieś był :roll: może ze śmieciami pojechał :roll:
gdyby ktos miał dwa i mógł jeden odsprzedać - moje koty byłyby bardzo wdzięczne :kotek:

jessi74

Post » Wto maja 31, 2011 6:30 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Ja chyba dałabym radę. Umówię się z Agness na PW.
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Wto maja 31, 2011 6:32 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

jessi74 pisze:a tak z innej beczki to zgubił się nam laserek :( czyli zabawka KropkaKropka :P wsiąkła gdzieś był :roll: może ze śmieciami pojechał :roll:
gdyby ktos miał dwa i mógł jeden odsprzedać - moje koty byłyby bardzo wdzięczne :kotek:

My mamy jedn tylko :( Czy u Ciebie jak zniknie czerwona kropka, to też jest kłótnia kto ja połkną?
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

[poprzednia][następna]