Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:DZIEWCZYNY I CHLOPAKI JEST PROBLEM Z PORANNYM JUTRZEJSZYM DYZUREM boli mnie stopa i nawet juz umowilam sie do rodzinnego ale dzisiaj tak mi chruplo w stopie ze nie wiem czy dzisiaj nie pojade na ostry do szpitala. Chyba ze wytrzymam do jutra i rano i tak bede musiala zrobic rtgDA RADE KTOS MNIE ZASTAPIC
Alienor pisze:Jadziu - jeśli nada się plastikowa moskitiera to można ode mnie wziąć bo trochę pozmieniała mi się koncepcja i wyszło, że mam za dużoDo środy można do mnie podjechać kiedy chcecie, choć wolałabym po uprzedzeniu przez telefon.
Dorota Wojciechowska pisze:DZIEWCZYNY I CHLOPAKI JEST PROBLEM Z PORANNYM JUTRZEJSZYM DYZUREM boli mnie stopa i nawet juz umowilam sie do rodzinnego ale dzisiaj tak mi chruplo w stopie ze nie wiem czy dzisiaj nie pojade na ostry do szpitala. Chyba ze wytrzymam do jutra i rano i tak bede musiala zrobic rtgDA RADE KTOS MNIE ZASTAPIC
Dorota Wojciechowska pisze::piwa: jak najbardziejznieczulenie jak znalazl
Alienor pisze:Dorotkono piwko to raczej po - jak już będzie pewne że cię expressem nie trzeba składać
Pamiętam jak naprana dziewczyna leżała koło mnie - była po kilku głębszych i choć noga pewnie złamana (spuchła jak balon) nic jej dać nie mogli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 75 gości