KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 30, 2011 16:30 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Jadziu - jeśli nada się plastikowa moskitiera to można ode mnie wziąć bo trochę pozmieniała mi się koncepcja i wyszło, że mam za dużo :) Do środy można do mnie podjechać kiedy chcecie, choć wolałabym po uprzedzeniu przez telefon.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon maja 30, 2011 18:02 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Pani Jadziu napisałam do Pani pw
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Pon maja 30, 2011 19:22 Re: forum

DZIEWCZYNY I CHLOPAKI JEST PROBLEM Z PORANNYM JUTRZEJSZYM DYZUREM boli mnie stopa i nawet juz umowilam sie do rodzinnego ale dzisiaj tak mi chruplo w stopie ze nie wiem czy dzisiaj nie pojade na ostry do szpitala. Chyba ze wytrzymam do jutra i rano i tak bede musiala zrobic rtg :cry: DA RADE KTOS MNIE ZASTAPIC :piwa:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon maja 30, 2011 19:54 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dzisiaj miał miejsce dalszy ciąg sesji zdjęciowej :smokin:
Wyszło świetnie (podobnie jak wcześniej) :wink:
jak tylko nasz kociochatkowy fotograf będzie miał wolna chwile porwę go znowu na wolontariat 8)
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon maja 30, 2011 19:56 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Tereniu jeszcze raz duże dzięki za pomoc :ryk: :ryk:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pon maja 30, 2011 20:01 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dorotko jak bardzo boli to lepiej jedź na ostry - żeby potem nie było problemów. Niestety nie mogę Cię zastąpić :(
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pon maja 30, 2011 20:07 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

A Ziutek niestety będzie musiał iść ze swoja przepuklina do poprawki :cry:
Tak zdiagnozowała Go pani Monika, co powie jutro weterynarz, który operował Ziutka to się okaże.
Kocurek obecnie znajduje się juz w nowym domku, świetnie dogaduje sie ze swoimi kocimi koleszkami i psim przyjacielem także jest ok :spin2:
Szkoda tylko, że od jutra znowu ta męczarnia u weta :?

Cookie1706

Post » Pon maja 30, 2011 20:08 Re: forum

Dorota Wojciechowska pisze:DZIEWCZYNY I CHLOPAKI JEST PROBLEM Z PORANNYM JUTRZEJSZYM DYZUREM boli mnie stopa i nawet juz umowilam sie do rodzinnego ale dzisiaj tak mi chruplo w stopie ze nie wiem czy dzisiaj nie pojade na ostry do szpitala. Chyba ze wytrzymam do jutra i rano i tak bede musiala zrobic rtg :cry: DA RADE KTOS MNIE ZASTAPIC :piwa:

3maj sie Dorotko :wink: ja rano nie dam rady niestety...

Cookie1706

Post » Pon maja 30, 2011 20:27 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Alienor pisze:Jadziu - jeśli nada się plastikowa moskitiera to można ode mnie wziąć bo trochę pozmieniała mi się koncepcja i wyszło, że mam za dużo :) Do środy można do mnie podjechać kiedy chcecie, choć wolałabym po uprzedzeniu przez telefon.

Marzenko wielkie dzieki ze masz chec pomoc ale to juz dokonczymy taka sama siatka zeby bylo jednakowo, jest to zielona siatka o ksztalcie plastra miodu nie az taka gesta zeby powietrze docieralo zreszta zobaczysz - kiedy masz dyzur :?:
A jak masz na zbyciu ta moskitierke to kiedys podjedziemy i zabierzemy napewno sie do czegos przyda no bo jak Tobie juz nie jest potrzebna.
Wielkie dzieki jeszcze raz.
Mialam Ci pisac o Julince to moim zdaniem jak masz jakiekolwiek watpliwosci to jej tam nie dawaj, bo nie po to o koty tak dbamy, leczymy, karmimy, ciuckamy zeby poszly na zmarnowanie i np.wypadly prze okno w zadnym wypadku :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon maja 30, 2011 20:30 Re: forum

Dorota Wojciechowska pisze:DZIEWCZYNY I CHLOPAKI JEST PROBLEM Z PORANNYM JUTRZEJSZYM DYZUREM boli mnie stopa i nawet juz umowilam sie do rodzinnego ale dzisiaj tak mi chruplo w stopie ze nie wiem czy dzisiaj nie pojade na ostry do szpitala. Chyba ze wytrzymam do jutra i rano i tak bede musiala zrobic rtg :cry: DA RADE KTOS MNIE ZASTAPIC :piwa:

:piwa: czy to jest aktualne :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon maja 30, 2011 20:39 Re: forum

:piwa: jak najbardziej :mrgreen: znieczulenie jak znalazl
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon maja 30, 2011 20:39 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

No rano do pani zadzwoniłam i spytałam czy wszystkie okna i balkon są zabezpieczone. Pani odpowiedziała, że w zasadzie to nie, że jeszcze jedno okno... To powiedziałam, że w takim razie wizyta nie ma sensu póki nie będą zabezpieczone. Pani przyjęła do wiadomości i pożegnałyśmy się.
Raz popełnić głupotę każdemu się może zdarzyć ale jak kto dwa razy ten sam błąd popełnia to idiota, ale już 3 razy to nieuleczalny. Tak że kicia dalej u mnie siedzi :smokin:

Alienor

Post » Pon maja 30, 2011 20:43 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dorotko :twisted: no piwko to raczej po - jak już będzie pewne że cię expressem nie trzeba składać :regulamin: Pamiętam jak naprana dziewczyna leżała koło mnie - była po kilku głębszych i choć noga pewnie złamana (spuchła jak balon) nic jej dać nie mogli.

Alienor

Post » Pon maja 30, 2011 20:44 Re: forum

Dorota Wojciechowska pisze::piwa: jak najbardziej :mrgreen: znieczulenie jak znalazl

:smiech3:

Cookie1706

Post » Pon maja 30, 2011 20:51 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Alienor pisze:Dorotko :twisted: no piwko to raczej po - jak już będzie pewne że cię expressem nie trzeba składać :regulamin: Pamiętam jak naprana dziewczyna leżała koło mnie - była po kilku głębszych i choć noga pewnie złamana (spuchła jak balon) nic jej dać nie mogli.

Dorotko, próbowałam sobie wyobrazic Ciebie ....napraną ze spuchniętą nogą :ryk:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]