Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon maja 30, 2011 11:26 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Zapraszam na długo wyczekiwany bazarek dla kotów ze Szczytna ktore są u smarti

Na sterylizacje i szczepienia kotów ze Szczytna

Polecajcie, bardzo proszę, w zaprzyjaxnionych wątkach. Potrzebne są duże pieniądze... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon maja 30, 2011 15:49 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Dzień dobry!

Napisała do mnie pewna pani z Lublina w odpowiedzi na ogłoszenia na Allegro, że chciałaby kota. Mają już psa przygarniętego ze schroniska. Nie napisała jednak którego kota z palety by chciała, więc jej zareklamowałem wszystkie które ogłaszam. Dałem oczywiście namiary na Basię. Proszę się nie zdziwić jeżeli zadzwoni :)

Przy okazji, na Allegro Tajfun ma 446 odsłon, Zosia 342, Bryś 333 a Falusia 148. Do tego wszystkie kotki mają po obserwatorze. Do końca bieżącej aukcji zostały 4 dni, potem przedłużę oczywiście. Na Gumtree liczby odwiedzin są mniejsze ale proporcje te same (Tajfun 127, Bryś 55, Zosia 53 a Falusia 38).

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pon maja 30, 2011 15:53 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Adamie dziękuję i czekam na telefon.Tylko odległość jest duża. :kotek:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon maja 30, 2011 16:08 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Otrzymałam wczoraj maila ,odpowiedziałam może to od tej pani ,zobaczymy co z tego wyniknie.Niestety niewiele jest na razie informacji o domku ,zobaczę co pani odpisze.

horacy 7

Post » Pon maja 30, 2011 16:14 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

:ok: :ok: :ok: za dobre kochane domki - niech się uda wszystkim :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon maja 30, 2011 16:15 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

horacy 7 pisze:Otrzymałam wczoraj maila ,odpowiedziałam może to od tej pani ,zobaczymy co z tego wyniknie.Niestety niewiele jest na razie informacji o domku ,zobaczę co pani odpisze.

Możliwe że to od niej, bo napisała do mnie wieczorem jak akurat podróżowałem i dopiero dzisiaj odpowiedziałem. Kciuki są w każdym razie :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Pon maja 30, 2011 20:37 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

:ok: za futerka :ok:
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 31, 2011 14:05 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Dziś nad ranem Mila miała kolejny atak.
I tym razem nie w związku z odrobaczaniem.
Pan Bóg nie wysłuchał mojej modlitwy :cry:

Niestety mam dużo roboty i gości z zagranicy... ale są priorytety.
Przetrząsnęłąm cały dom i po dokładnym przeczytaniu zaleceń zrozumiałam, że na receptę Pani doktor zapisała mi tylko czopki a nie pastylki... czyli szukałam tego czego nie mam...
Dziś wieczorem jadę z Milą do kliniki..

Trzymajcie się ciepło i jeśli kciuki coś pomogą :ok:
Ostatnio edytowano Pt cze 03, 2011 8:58 przez meksykanka, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto maja 31, 2011 14:08 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Kciuki za Milunię :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 31, 2011 16:10 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Zosiu trzymamy oczywiście :ok: :ok: :ok: Trzymaj się również Ty wiem jakie to wszystko trudne.

horacy 7

Post » Wto maja 31, 2011 16:26 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Trzymam kciuki za Milę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Czw cze 02, 2011 23:28 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto maja 31, 2011 16:56 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Milunia :kotek:
Ostatnio edytowano Pt cze 03, 2011 8:59 przez meksykanka, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto maja 31, 2011 17:38 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

To jak trzeba na już to do tej doktor co jutro przyjmuje warto by się wybrać. Tylko sobie pospisuj wszystko na kartce żeby nie zapomnieć ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 31, 2011 19:05 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

ja ciągle zapisuję sobie na karteczkach i w kalendarzu(w domu i pracy).za dużo tego a w nerwach jeszcze szybciej człek sie zapućka.
Kciuki za Mile. :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto maja 31, 2011 19:23 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Za jutrzejszą wizytę. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

[poprzednia][następna]