Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
serotoninka pisze:Super, że malce mają domki. Ale co ze sterylizacją kotki? Bo ona za chwilę będzie w kolejnej ciąży...
kalla pisze:serotoninka pisze:Super, że malce mają domki. Ale co ze sterylizacją kotki? Bo ona za chwilę będzie w kolejnej ciąży...
W kolejnej ciąży kotka na pewno nie będzie. Spokojnie czeka na sterylizację w Koterii. Najpierw musi ustąpić laktacja.
serotoninka pisze:No to ok, sorry, przegapiłamJakby była potrzeba przetrzymania kotki po sterylizacji kilka dni to ja mogę zaoferowac swoją łazienkę.
magdalena1993 pisze:serotoninka pisze:No to ok, sorry, przegapiłamJakby była potrzeba przetrzymania kotki po sterylizacji kilka dni to ja mogę zaoferowac swoją łazienkę.
Z tego co się orientuję to oni przetrzymują kotkę po sterylizacji aż dojdzie do siebie i spokojnie będzie można puścić ją na wolność. Ale dziękuję za chęci:) Każda pomoc się liczy:)
A co tam u koteczek u teściów? One są już po sterylizacji, prawda?:) Będą jakieś fotki? Już tak dawno ich nie widziałam...
jasdor pisze:magdalena1993 pisze:serotoninka pisze:No to ok, sorry, przegapiłamJakby była potrzeba przetrzymania kotki po sterylizacji kilka dni to ja mogę zaoferowac swoją łazienkę.
Z tego co się orientuję to oni przetrzymują kotkę po sterylizacji aż dojdzie do siebie i spokojnie będzie można puścić ją na wolność. Ale dziękuję za chęci:) Każda pomoc się liczy:)
A co tam u koteczek u teściów? One są już po sterylizacji, prawda?:) Będą jakieś fotki? Już tak dawno ich nie widziałam...
Tęskno, co? Ja tak tęskniłam za Pipi, po roku domek sie odezwał na maila i na forumI zdjęcia też były
Strasznie miło zobaczyć, że kotek jest szczęśliwy, zwłaszcza, jak żył pod blokiem na tzw. "wolności" a teraz plaszczy doopkę na kołderce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości