Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:nie wiem o co duzej dzisiaj chodziło ale wstała zła .To nie moja wina że abym mogla skoczyc z szafy musze wskoczyc na łóżko i na duża![]()
Hania
bozena640 pisze:agakow82 pisze:nie wiem o co duzej dzisiaj chodziło ale wstała zła .To nie moja wina że abym mogla skoczyc z szafy musze wskoczyc na łóżko i na duża![]()
Hania
Te Duże tak mająmoja też się złości że jak wchodzę na łóżko to muszę wszystkimi 4 łapkami podeptać Dużą
staram się żeby wiedziała że jestem już w łóżku
bozena640 pisze:Te Duże tak mająmoja też się złości że jak wchodzę na łóżko to muszę wszystkimi 4 łapkami podeptać Dużą
staram się żeby wiedziała że jestem już w łóżku
agakow82 pisze:cioteczki kochane jestsemy z Oktusiem posiadaczami swojego wlasnego prywatnego balkoniku
Mamy siateczke - Nasz kochany duzy z wujem pisiem zrobili ja wczoraj![]()
Ciocia gosia podarowała nam " prywatna kanape" tzn ona swoja wyrzucała i dala nam te podusie a duza nam zrobila ala kanape - mecze duzą o zdjecia zebyście cioteczki mogly poogladac
dzisiaj pierwszy dzien bedziemy mogli siedziec na balkoniku bez nakazów i rozkazów duzej typu tego nie wolno, tu mozesz sie polozyc, tam nie wskakuj![]()
Hania
mar9 pisze:agakow82 pisze:cioteczki kochane jestsemy z Oktusiem posiadaczami swojego wlasnego prywatnego balkoniku
Ciocia gosia podarowała nam " prywatna kanape" tzn ona swoja wyrzucała i dala nam te podusie a duza nam zrobila ala kanape - mecze duzą o zdjecia zebyście cioteczki mogly poogladac
dzisiaj pierwszy dzien bedziemy mogli siedziec na balkoniku bez nakazów i rozkazów duzej typu tego nie wolno, tu mozesz sie polozyc, tam nie wskakuj![]()
Hania
gratulacje Haneczko, własny balkon, no... no... no...w dodatku z osobistom kanapom
![]()
buziaczki dla Ciebie i Oktanka![]()
![]()
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:cioteczki kochane jestsemy z Oktusiem posiadaczami swojego wlasnego prywatnego balkoniku
Hania
gratulacje Haneczko, własny balkon, no... no... no...w dodatku z osobistom kanapom
![]()
buziaczki dla Ciebie i Oktanka![]()
![]()
ciociu dziekujemy za buziaczki z balkoniku jestesmy zadowoleni
ps oczywiście ja tez pomagałam przy robieniu siatki :)
Hania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 38 gości