Moderator: Estraven

horacy 7 pisze:Bryś czekał na mnie jak przyszłam,ładnie teraz zjada swoją suchą karmę.Połknął też tabletkę bez problemu ,on w ogóle nie syczy ,nie używa pazurów i zębów w stosunku do człowieka.On używa tylko wzroku jego spojrzenie powala mnie zawsze na kolana.Kot cudo pod każdym względem.

Dzięki za odwiedziny i będę Cię zamęczać pytaniami bo to mój pierwszy kot z Felv+ i mam wiedzę czysto teoretyczną.Tak szczerze mówiąc nie jestem pewna czy powinniśmy podać interferon to ja zasugerowałam to wetom po radach z forum i szczerze mówiąc nie jestem pewna co oni na ten temat myślą.Gdy byłam na konsultacji u pani doktor która jest zakaźnikiem powiedziała ,że interferon dotychczas włączała gdy pojawiała się niedokrwistość.Brysio nie ma niedokrwistości tylko zmienione leukocyty i mniej płytek lecz to normalne przy tej chorobie,ma też powiększone węzły chłonne,biochemia w normie.Sama się zastanawiam czy np.skutki włączenia leku nie będą dla kota mocno obciążające.Dlatego pytam ,czytam i będę dyskutować już ze swoimi wetami.Dotychczas miał biegunki teraz jest na antybiotyku i jest lepiej ,kupy lepsze ,apetyt lepszy i kot weselszy.Napisz co Ty sadzisz i co mówili Twoi weci.asia2 pisze:Horacy7 byłaś na wątku Groszkateraz ja Cię odwiedzę. Co się własciwie dzieje, że musicie podać interferon?
Nie moge przebrnąć przez cała załogę

Użytkownicy przeglądający ten dział: CheshireCat93, elmas, koszka, kota_brytyjka i 39 gości