Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
maaaagda pisze:Pomyślałam sobie, że mogłabym wysłać wiadomość do znajomych na Facebooku z informacją o wystawie w Sopocie, ale nie wiem czy można tam wysłać wiadomość do wszystkich znajomych od razu... czy ktoś mądry mógłby odpowiedzieć mi na to pytanie?
maaaagda pisze:Z tego co pisała Jaskier i z tego wykładu zrozumiałam , że wymagania są takie, aby na wystawach i podczas przewożenia kotów ponad 3 miesięcznych wewnątrz Unii miały one szczepienia podstawowe nie wcześniej niż rok przed wystawą , oraz ważne szczepienie na wściekliznę nie dalej niż rok (mogę się mylić) .
maaaagda pisze:Zrozumiałam z lektury forum, że kobitki były tak miłe, że załatwiły pewną ulgę w stosunku do kotów w wieku 0d 3 do 6 miesięcy, ale jak tu oficjalnie pisać i mówić, że ktoś się zgodził że z kimś się "coś" ugadało.
maaaagda pisze:Myślę, że jak ktoś ma wątpliwości to niech zapyta w mailu wysłanym bezpośrednio do CC Amber i będzie miał pełną jasność.
grupe pisze:CZY NIE UMIEMY CZYTAĆ ? LUDZIE CZYTAJCIE PRZEPISY !!!
Marcepan pisze:grupe pisze:CZY NIE UMIEMY CZYTAĆ ? LUDZIE CZYTAJCIE PRZEPISY !!!
![]()
a Ty co tak wrzeszczysz?
nie jesteś organizatorem - nie Ciebie pytają.
a jeśli jesteś - to grzecznie odpowiedz.
o co tu chodzi? proste pytania, a taka afera.
skoro w tej sprawie trzeba pisać do organizatorów, to po co jest w takim razie wątek na forum?
do słodzenia i wklejania zdjęć pucharów?
litości...
grupe pisze:Ot i awantura. [...] A tu ciągle awantury. [...] Marcepan czego się tak czepiasz?
grupe pisze:O innych wystawach tak się nie czyta mimo, że z ogromnymi niedociągnięciami robione są.
jaskier pisze:Nie dziwiłabym się wątpliwościom hodowcy - nowicjusza, ale Marcepan? Rudzielec?
[...] Jeżeli Marcepan woli jałowe spory, to trudno. Trzeba to przeczekać.
jaskier pisze:Warunki weterynaryjne na wystawie w Sopocie są takie same, jak w całej Polsce: obowiązkowe szczepienia przeciwko wściekliźnie, panleukopenii i kociemu katarowi. Kocięta do 6 miesięcy: obowiązkowe szczepienia przeciwko panleukopenii i kociemu katarowi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości