Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asia2 pisze:Myszolandia pisze:Yyy,Asiu,ale teraz miałaś tę operację? czy jakiś czas temu?
Kciuki za CIę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I dla Mojego Lubego od jakiegoś czasu full buzialów w usteczka![]()
tyraz miała ja i całe dwa dni od forum przerwy sobie zrobiła![]()
ale od moich Wymagających ani chwili![]()
No... a teraz w usteczka![]()
przekażę oczywiście
dzieki
horacy 7 pisze:Trochę zaśmiecam Wam wątek ale muszę Was dopytać.Czyli Groszek potrzebował tylko 3 amp.na całą kurację,napiszcie mi ile waży chłopak bo mi wyliczono na kurację aż 9 amp.Czyli u Was 1 amp.500zł kosztuje tak.I oczywiście głaski dla Groszka.
asia2 pisze:Groszek bawił się dziś w aportowanie myszki. Szkoda, że nie mam w oczach kamery...
Może uda mu się zwalczyć te wirusy kataru. Nie pogarsza się. Oglądam jego podniebienie i uszy. Są różowiutkiejak na Groszka rzecz jasna
Pewnie hematokryt nie sięga 21 ale i tak jestem szczęśliwa.
Szukam dobrego lekarza od nerek dla Berty. Przeszłam z nią przez dwie lecznice. Nikt się nie angażuje. Widzę jej wolę walki i życia. Znalazłam trzy nazwiska. Z jedną wet próbuję nawiązać kontakt mailowy , zobaczymy.
Zofia&Sasza pisze:asia2 pisze:Groszek bawił się dziś w aportowanie myszki. Szkoda, że nie mam w oczach kamery...
Może uda mu się zwalczyć te wirusy kataru. Nie pogarsza się. Oglądam jego podniebienie i uszy. Są różowiutkiejak na Groszka rzecz jasna
Pewnie hematokryt nie sięga 21 ale i tak jestem szczęśliwa.
Szukam dobrego lekarza od nerek dla Berty. Przeszłam z nią przez dwie lecznice. Nikt się nie angażuje. Widzę jej wolę walki i życia. Znalazłam trzy nazwiska. Z jedną wet próbuję nawiązać kontakt mailowy , zobaczymy.
Polecana jest dr Neska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 16 gości